Kusniner

Hejsan!
Här kommer ett kort inlägg. Mina kusiner är här så dom tycker att jag är tråkig att jag bloggar så bloggar mer ikväll ;)

Älska tröjan HÅRT!!

hejsan!
kom precis hem från fotbolls träningen. Det var super kul att träna med dom :). Se när jag kom och tittade efter mobilen så är den bort. Jag har letat överallt men den är borta. Om det är någon som har snott den så har j.... damp på den personen. Jag hatat när man tar saker som jag tycker om. Så sitter hemma och väntar på att mamma ska komma hem och säga den GLADA nyheten. Men så är det vell ibland men jag muntra upp mig själv med att jag sak säga till mamma att JAG MÅSTE ha den här tröjan. Den är så jäckla cool. ÄLSKAR HUMÖR!! <3


English tea!

hejsan!
Hann inte blogga i morse föör ajg tog bussen och jag var tvungen att gå kvart i nåtta för att hinna med bussen. Idag var det skolan men före det Eller runt elva tiden åkte jag till sjukhuset och kolla ryggen (IGEN). Det gick bar med man får vänta på läkarna så länge. Men det får jag faktiskt stå ut med. Vill bara bli av med smärtan och inflamationen i ryggen och muskeln. Sen åkte jag till stan för att köpa lunch. Chess burgare blev det. Sen tog jag 110 till storvreta igen och forsatte min skol dag.

Sen efter skolan så fick jag skjuts hem av mormor. Sen åt jag hemma och typ fixade mig för vi åkte på 6års kalas. Super roligt..............!
Nu är jag hemm och pluggar engelska och so har prov imorgon så måste plugga till det. Sitter och pluggar med en kopp te. Hörs imorgon söta bloggen och läsare :)

Imogon börjar fotbollen, får se hur det går :P

Klipp!!

Hejsan!
Nu är jag hemma från 3års kalaset i gamlis och jag hade trevligt. Hon fick kläder och en prinsses klänning och den är så sweet! Och vi åt middag där och fikade sen åkte vi hem. Jag har inte gjort så mycket idag men jag städat mitt rum och så har jag klippt mig. Det blev lugg och toppning på håret. Jag är super nöjd. Sen imorgon ska jag till läkarn och kolla ryggen och alla läkare ortopeder och alla läkare typ som har med ryggundersäkningar att göra. Här kommer en bild på hur håret blev ^^


Peak

Hejsan!
Här kommer min nya jacka på bild från peak preformanc! Jag fick den typ i ondags men har inte hittar kamera sladden så hittade den nu så lägger upp bilder på den ;)




Visst är vi lika? :O

När jag tittade på lite bilder på google så hittade jag den här bilden. Titta vad lika vi är i håret! Båda är blonda också det är nästan läskigt vad lika vi är!!





Ganska lika jalla pall ^^




Tråkigt och kort inlägg!!!

Orkar inte blogga så mycket nu för jag sak upp om typ 6 timmar och känner att jag måste sova och jag måste packa lite för imorgon :D

Kommer att blogga imorgon mer och lägga ut på saker jag har köpt och lite mer saker.

Tudells

Super fin tunika!






Super fin tunika: Monki 250kr
Linne: MQ 129kr
Leggins: Bik Bok 74.50
Nagelack: Cubus 39kr

Nu ska jag sova bloggar i morgon :D


Pojkvänner!

Hejsan!
idag har jag vart i skolan och gjort allt man ska förutom en grej. Tänker ej säga ved det är för typ min lärara skällde ut mig.......! Sen typ 13.25 hade vi irott och då lekte vi en lek som heter "Lådan. Den var super kul att leka. Sen efter skolan så åkta jag till stan och köpte lite grejer som jag kommer att lägga upp bilder på grejerna senare. Sen smsade jag Julia och frågade om hon var på stan och det var hon med sim pojkvän och junia och hennes pojkvän ;). Vi typ gick runt sen var jag och JUlia tvungna att åka bussen hem. Så jag han inte träffa junia och pojkvänenrna så mycket men jag har träffat dom förut så det var liksom inget nytt för mig.

Jag har köpt: Leggins, ett linne, en super fin tunika och nagellack. Sen köpte jag en cheer burgare på doken innan jag åkte hem.


-.-'

Hejsan!
Idag är jag sjuk och har dunnder huvudvärk och ont i öret. Så jag kommer inte kanske blogga ikväll. Om jag orkar så gör jag det. Men jag har pluggat so hela dagen så jag kan det mer än vad jag kunde det igår så jag hoppas att jag får g eller vg. Sen imorgon så händer det vell inte så mycket. Men det kommer jag blogga om imorgon. Jag ska till IKEA imorgon så jag kommer att blogga på kvällen och läga upp bilder på vad jag köpte och min fina spegel :D. Jag hoppas att ni kommer ha en forsatt trevlig dag och nu ska jag fortsätta plugga och göra årning naglarna och lite sånt.


08.20-13.00

Hejsan!
Idag vaknade jag klockan 07.45 och jag skulle åka samma tid så han inte göra ett blogg inlägg imorse ;). Det  får bli ett nu istället. Jag började tjugo över åtta och slutatde ett för att vi inte hade någon so. Det var skönt. Men imorgon ahr vi prov i so och kan ganska bra det. Men dte handlar om riksdagen och allt sånt inom det området och sånt. Vill inte gå in på detaljer och sånt med sveriges stats minister heter fredrik rainfelt, och jag hoppas att jag stava rätt på hans efternamn. Sen efter skolan så gick jag hem och joggade typ till willys och sen till ishallen. Det var lagon långt tycker jag. Sen fick jag åka hem med linns mamma. Jag han tyvärr inte sola solarium men ska göra det imorgon!!! Jag vill inte vara blek och se ut som ett spöke. Vill vara brun och fin. Nu sitter jag ensam hemma och bloggar och pluggar och lyssnar på musik och allt möjligt. Men nu ska jag plugga och sne blir det duscha och sova.

TUDELLS!! <3


Dans söndag!!

Hejsan!
Idag har jag bloggat 5 gånger och jag är super glad att jag har hunnit med det ;). Men nu ska jag rusa iväg och ha dans träning i 2timmar sen blir det vell mys hemma med frukt sallad :D
Det kommer att komma bilder från dans tränigen och andra bilder. Jag hoppas att mina blogg lsare blir glda om jag tar kort på dansträningar och andra saker, och inte klaggar på saker som inte ens jag gör!!!


Shopping!

Hejsan!
Här kommer bilden ni alla har längtat efter. nej jag brara skoja det är tre bilder på vad jag köpte igår ;)





Älskar detajerna på knäna, låren och vid ankeln :D

SNÖ!

JAG HATAR SNÖ!!! Imorse när jag vaknade så snöade det. Jag hatar snö. jag vill att det ska vara vår och varmt inte vitt och kallt ::::(((


Stressssiiigg söndag!!

Hejsan!
Jag orkade inte blogga igår kom hem typ klckan 6 men ändå orkade inte helt änkelt. Igår var jag jalla fall på stan med henna och vi träffade matilda och mathilda. Dom heter lika namn men dom stavas olika ;). Det är coollt :D. Jag köpte ett par leggins och iget mer. Men typ klockan 10 åkte jag till gränby där hittade jag ett pa skor som står hemma i hallen nu coh väntar på att dom ska andändas ;). Sen åt jag, henna, matilda och mathilda på dragon palace. Det var super mysigt vi åt sushi och kina mat och allt. JAG ÄLSKAR KINA MAT!!!!

Idag har jag hela dagen planerad.

1. Åka till stan och köpa lite grejer.

2. Hinna sola på solpalatset.

3. Dansa 2 timmar på fyrishov

4. Träffa .......?<3

5. Ansikts mask

6. SOVA!!

Ha en forsatt trevlig dag och simma lungt ;)


Godmorgon :)

Hejsan!
Idag känns som en bra dag. dagen började bra jalla fall man får vell se vad som händer sen.....<3


Tråkig rubrik!

Hejsan!
Nu orkar jag blogga. J ag har var haft lektioner och allt som man kan göra i skolan. Sen efter skolan så hade vi profil, det var tråkigt. Jag glömde så klart mina jeans som jag ska göra så kan man vinna priser och sånt men jag tror jag ska hoppa av men jag fick inte hoppa av för min lärare. Man måste vell få bästämma själv??? Så himla orättvist jag vill ju inte fortsätta. Det är såhimmla tråkigt att hålla på med jeansen. För att jag glömer jeansen hela tiden så jag hinner tp inte klart till tävligen för den ska vara i maj och jag har inte ens börjat. Jag hatar profil!!!! Jag ska sluta på den. Man gör bara tråkiga saker där!?!?

Imorgon ska jag inte göra så mycket tror jag. Jag sak jalla fall säda och köpa ansiks mask och ha en egen spa kväll imorgon. Ta det skönt på en fredag kväll. För jag slutar klockan 10 över 3 i morgon. Se blir det vell snabbt i till konsum och köpa lite mys till fredagen och så ;)

Ni får ha en forsatt trevlig kväll och ha en underbar kväll :D


Ny jacka!

Hejsan!
Idag har jag vart i skolan och haft lektioner (vad har man annars haft i skolan). Sen efter skolan så åkte jag hem och pluggade och pluggade. Jag pluggade matte, So, Engelska och No. Väldig mycket (NOT) men det var enkla läxor så jag gjorde det på ungefär en timme det gick fort ;). Sen har jag köpt en ny jacka som är blå och kommer från PEAK! Kommer ej att lägga upp bild på den. Det kommer att komma fler bilder på den senare :).Det är jalla fall skit snygg och sen blir dte röda convers till den eller mörkblåa. Kommer att bli skit snyggt ivår!!! Mammas kommentar idag:

Mamma: Behöver du nya skor?
Jag: Jag behöver det.
Mamma:Du nöter skor som underkläder.

På söndag ska Emil, Alexander, Lisa, Sara, Jag, och så är det många fler som ska gå på alice i underlandet i 3D. Ska bli super kul om vi hinner boka biljetter till den och veta vikla som ska gå på den. Nu ska jag gå och städa mitt rum och duscha. Henni penni kommer till mig i morgon ;)




Musik!


Mysteriet på Skin JACKAN!

Hejsan!
Igentligen skulle jag vara duktig och blogga imorse men precis när jag skulle börja skriva så kom mormor och hämtade mig!! Lite orättvist! Men idag har det vart skolan och ingen har hänt, efter skolan åkte jag först hem och hämtade kameran för att jag glömmde den för jag skulle till stan med lisa fissa och sara pava ;)! Vi hade super kul och gick rut typ över allt för att hitta en skin jacka till Lisa. Men till slut hittade vi en på hm och Lisa hade tur för att det var 100kr rabatt på alla jackor och kavajer. Jag gick typ runt och kollade på vad jag kunnde köpa när jag har MER pengar!!!!!!! Köpte ingen föruttom en latte och en kanell bulle på pressbyrån. Lisa köpte en skin jacka och två tröjor ;) Super fina är dom! 
Jag har äntligen hitta praou plats vecka 17 och 18! vecka 17 ska jag praoua på Inter sport på gränby där kära lilla Linda jobbar så hon smöra så jag fick en plats ;). Sen vecka 18 så ska jag praoua på Holmlunds. Jag var in där idag och frågade snällt om jag fick och det fick jag ;)!!!!!! 

DEN HÄR VECKAN SKA JAG VARA SUPER BLOGGARE OCH BLOGGA VARJE DAG!!!

 

Söta Lisa och Sara står och pousar på HM och Sara ser ut som en hippi ")


Godnatt<3

Godnatt
Sov så gott! bloggar imorgon bitta :)



titta vad fint jag kan locka mitt hår (löshår) ;)
Kommer att ha lockigt hår imorgon!;)

Stan!

Hejsan!
Idag har jag vart på stan själv sen träffade jag julia och junia. Vi typ flummade runt på stan sen blev de g-sunda. Vi träffade massa personer och sen så tog vi 11ans buss hem. Det finns bilder på vad jag har köpt i tidigare inlägget ;). Men nu är jag hemma och ha precis ätit makaroner med köttbulla (en klassisk SVENSK maträtt). Imorgon blir det plugg till matte provet på torsdag, Suck -.-! Och det blir vell kanske en snabbis till stan för att hitta parou till vecka 18 ;). Vi har praou vecka 17 och 18 och vecka 17 ska jag praoua på inter sport på gränby!!! Linda som jobbar där var så snäll och sa att jag får vara praktikant där!!!! Nu ska jag gå och duscha och sen sova ;) Fler inlägg kommer imorgon!

Kram och Puss//Kamellkyss :B




Shopping!




T-shirt: Tshirt store 149kr
Leggins: Holmlunds 99kr
Hårspray: Sisters (från chic tidningen) 70kr ordenare pris :)


DRESSCODE!




jeans kjorta: Kerstins privata
Linne: Gina
Leggins: Holmlunds
Strumpor: HM
Klocka: Jet Set



Mott Gränby!

Hejsan!
La snabbt upp en bild på dagens outfitt VÄLDIGT GINA!!!! Men jag har brottom så här kommer ett snabbt hej och pussar m.m. Men nu ska jag till gränby och köpa min jacka :)


Dresscode!



Leggins: Gina 149kr
Tröja: gina 249kr
jacka: esprit 799kr
Väska: Gina 149kr
Smycke på väskan: Privat 79kr


Talangjakt!

Hejsna!
Idag har jag vart i skolan hela dagen. Det är skönt med sovmorgon på torsdagar :D. Vi hade engelska prov och det gick bra. Det hadlade om olika saker men mäst om olympis os m.m! Men klckan halv ett så har vi talangjakt í skolan. Det var många som hade bra och dåliga talanger men det var några som dansade det var några som sjöng, det var en kille som gick i 6an och han spelade gittar och han var grym på det ;). Bättre än mig!! Här kommer en låt som var med i talangjakten! :D



Matte-P ft. Viktor Mattson- Jag Älskar Dig.

Titta också på jacksons nya serie den är sjuk bra! :D Idag blev dte väldit mycket musik och lite text!! :( men men man kan ju inte alltid skriva vad man gör!! ÄLSKA JACKSON FIVE <3


<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3

<3











Vill ha!

En svart vår jack från peak piggar upp i vår vädret, med roda convernce piggar upp den gröna marken :D


Skorna kommer från nelly.com Kostar: 699kr

PEAK PERFORMANCE W PROTECT JACKET BLACK
Jackan kommer från Stadium Kostar: 1999kr
Kläder/PEAK PERFORMANCE W PROTECT JACKET från stadium.se





Sjuk!


Hejsan!
Jag har inte hunnit blogga på några dagar. Jag har pluggat och gjort massa saker så har inte hunnit med det har mäst vart skolan och plugg efteråt. Det har inte hänt någåt specielt men idag är jag sjuk. Det är ryggen som kronglar hela tiden... Mamma ska ringa min sjuk gymnast imorgon och prata med henne och försöka att göra nårot åt saken. För det hart vart sen i september 2009. Man börjar att göra väldigt ont och ingen hjälper en heller!!!!

I måndags fick jag mina smink borstar från nelly.com. Älsakr dom. Det är 12 stycken och dom är kanon bra. Dom som jag har andvänt jalla fall ;). Här hittar ni länken till dom: http://nelly.com/productOverview.asp?qNavigation=brands&qNavigationBrand=678&qBrand=678&language_id=1&gender=1&qSiteId=1&footerClicker=true






Wallander!!

Hejsan!
Idag har jag stressat hela dagen. Först gick jag upp klockan 9 JOBBIGT! Sen så åt jag frukost sen smsade jag henna och frågade om hon skulle till konfan. Och det skulle hon. Så jag fick stjuts till konfan. Istället för att byta buss. Sen feter konfan så hade jag två och en halv timme på mig innan dansen så jag åkte till is hallen. Va där en timme träffade lite människor och såg ;). Sen gick jag in på ICA och tittade efter sallad men dom hade ingen. Så jag köpte en risifrutti med hallon smak, och en äcklig smoothie. Det var min middag. Sen var det dans i två timmar. Jag glömde kameran så blev inga bilder. jag fick en komentar för ett tag sen och Den var anonym och den personen sa typ att jag ska blogga mer om cheer dance. Men jag är så klantig att jag glömmer kameran -.-! FÖRLÅT!! det är jag knasig och glömer kameran. Men jag lovar att ta med kameran till nästa träning.
Nu är jag hemma och bloggar och tittar på WALLANDER!!!!


Ingen kamera sladd

Hejsan!
Fortfarande har jag ingen kamera sladd så kan inte föra över bilder till datorn från kameran men jag köpte någon hårfärg från (kommer inte ens ihåg vad den heter). Den är blond och har typ någon frukt i behandlings cremen, så har ingen aning vad den heter men men, och så köpte jag en inpackning från loreal paris :D. Den är super bar + att det var extre pris på den. Den kosta bara 49kr :). Men nu ska jag göra årning mig för att sova, Imorgon blir det konfa och dans hela dagen :). Ses i morgon kväll

Tudells :D


TRÖTT!!

Hejsan!
Jag har inte orkat bloggat dom senaste två dagatna så det får bli ett ganska lång nu. Jag har inte bloggat sen i torsdags så ska försöka samman fatta torsdagen, Den korta vetionen.

TORSDAG: Vi började 09.15 men so och då kom det typ en tant och en farbror som delade ut det nya testamentet och typ babladde hela so lektionen, om deras organisation och att den fanns typ i jätte många läder och så... JÄTTE ROLIGT!! Men men alla lektioner kan inte vara roliga så...? Sen efter so kommer jag inte ihåg mera. Sen efter skolan hade jag profil men jag och mathilda och lisa gick tidigare för att åka till gränby med matilda och ingrid. Det var SUPER KUL! Vi gick typ runt mathilda köpte strumpbyxor och ett linne, och den andra matilda köpte en tröja. Men jag köpte ett hm puder (inpulsköp) men jag behövde ett som var lite brunare, eftersom att jag blev lite brunare när jag var i egypten (SAKNAR DET). Sen efter det så gick jag till is hallen till Linn, för att hon skulle träna med 95 laget, men det var tydligen fel dag att komma så vi tittade istllet. Jag ramlade på läktar och typ garvade ihjäll mig xD. Sen fick jag skjuts av linns pappa hem.

Fredag: Då var det skolan hela dagen och sen var jag och kerstin på stan en snabbis för att köpa hårfärg till min utväxt och så köpte jag inpackning. Jag lägger ut bilder sen på vad jag köpte och hur mitt hår blev :). Sen tog vi bussen hem till mig och åt mat, sen så färgade vi kerstin mitt hår och typ så hängede vi mina kompisar på facebook (fejan). Det var super kul coh vi tittade också "Luftslotter som sprängdes"! Det var inte den bästa filmen jag har sett av alla dom tre men den var ganska bra! Sen så gick vi en promenad upp till bussen för at kerstin skulle åka hem och packa in för morgon dagen! Det var tjej kväll hemma hos Stina men jag kännde att jag inte ville gå. Sen gick jag hem och typ tittade på film sen somnade jag.

Lördag: Jag har inte gjort så mycket idag men jag har typ suttit vid datorn och så har jag (SKA) städa mitt rum det är jätte stökigt så jag måste och så kommer julia kanske sen men ska snart ringa henne! <3 Saknar lilla julia :(. Vi ska typ mysa hemma hos mig och titta på melodifestivalen och typ datorn. Men att sammanfatta den här dagen så jar jag vart trött och duschat och skulle igentligen vart ute och åkt skidor men jag orkade inte, Supet trött men jag kommer ta en alvedon och sen ringa julia. Kommer att blogga ikväll eller rättaresakt senare :)

TUDELLSS :D


Morgon! :O

GOD MORGON!!!! :D


Musik!

Hejsan!
lite musik på en tisdag morgon/förmiddag ;)
Så himla dålig, så jag vet ej XD


HISS // DISS

Hejsan!
Här kommer en kvälls HISS // DISS!!! :P

Jag har nog alltid gillar dove men det här är för mycket :O. Jag älskar den här!! Jag har använt den kanske i 3 månader och den är min favorit fortfarande!! Man blir lite sommar brun men här överdrivs inte. Den ger en jämn brun ett och inga fläckar. Rekomenderas värkligen till den som vill bli lite brunare och den återfuktar också ;)!!! ÄLSKA!! VÄRKLIGEN EN HISS!!!!!

Här kommer en hiss! Jag har wesc hörlurar och dom funkar jätte bra men ALLA har dom. I olika modeller och färger. Alla ser nästan likadana ut. Men jag vill inte väcka värsta negativ men man kanske ska köra med dom små hörlurarna ett tag till ;)! Ingen jätte diss men en Liten!!




Pearcing i örat ;)

Hejsan!
Hittade inte kamera sladden så det blev ingen bild på dagen outfitt :(. Men igår blev det ju 30 års kalas och det var jätte trevligt träffade alla släktingar, kusiner, syslingar och allt möjligt folk som igår i min familj. Britta hade kommit hem från vancover också. Super härligt att se henne igen. Har inte sätt träffat henne sen i sommras, och det var länge sen. Hon såg ut att må bra jalla fall :D. Vi fick en jätte god skalldjurs soppa/grytta jätte gott :). Sen fick vi tårta till efterätt (MUMSIGT ALLTIHOP). Sen åkte vi hem och målade om mitt rum :). Det kommer bli vitt och svart med rosa och lila detaljer.Jag hoppas att det kommer att se bra ut :). Så jag sover i vardagsrummrt -.-, Det är inte så rolig för att max min lille bror väcker mig jätte tidigt på morgonen!!!!!!!!! Det får man leva med-.-

Sen lite senare på kvällen så satt jag i vardagsrummet och tittade på wallander-afrekanen. Super bra film :). Men sen hade jag tråkigt så jag gick och tog hål i örat. Med nål, det gjorde inte så ont men nu gör det --- ONT!! kan ite ha mössa på mig. 

Imorse när jag vaknade hade jag jätte ont i örat men jag får skylla mig själv :/. Sen klädde jag på mig min nya tröja och ett par lack leggins. Det blev inte mer avanserat en det ;). Och på morgonen hade vi profil och vi ritade lite fantacy figurer. Jag är inte så bra på att rita så jag tita lite allt möjligt så det blev inte så mycket gjort på profilen imorse :/. Sen hade vi no vi hade sexualkunskap och vi pratade om kondomer och p-piller med mer. Efter no hade vi jag kommer inte ihåg vad vi hade mer.

När jag skulle gå hem från bussen var det helt igen fylld med snö. Och ingen ploggade så det var svårt att gå. Men jag kom hem till slut. När jag kom hem efter 40 gång så tog jag varm choklad... :D. Det är jätte gott när man är kall och fryser.......!

Nu ska jag gå och duscha och tvätta håret med mitt braiga shampoo :D. Så kanske bloggar lite senare. Vi får se om jag orkar... -.-


RSS 2.0