Snälla rösta

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Midsommar 2011

Det började med 3 rättersmiddag och avslutades med bad i solnedgången. Det var verkligen en trevlig midsommar som jag sent kommer att glömma. Jag skulle bara vilja att allt var vsom vanlig igen. Middagen bestod av en räkcictail med mango och chili, grillning till huvudrätt och till dessert blev det pannacota. Allt var verkligen jätte gott och jag hade nästan magknip när jag kom hem igår för att vi hade ätit så mycket och så länge. Vi satt säkert och åt i 4 timmar. Hela kvällen var toppen!
Idag sak jag nog ta det lugnt. Kanske så pker jag och solar eller något sådannt. Kanke träffar Lisa om hon svara i sin mobil. Det är hon proffs på. Men vi får se.
Mobilblogg senare.
Puss

iPad!

Hej på er! Nu sitt jag hemma hos Micke och Jonna och ska fira lite midsommar. Vi ska äta massa god mat och massa efterrätt! Jag har dansat kring midsommarstången idag och fikat och vunnit massa priser. Stolt chey här!!! Nu ska vi äta och jag sitter vid en iPad, jag är väldigt social känner jag... Hoppas att alla ni läsare får en underbar midsommar och en trevlig dagen efter haha ;) Kyss

Nya grejer för killar och tjejer

Skor från Footish och kostade ynka 499! Jag har även köpt mina vinröda där också!
Efter all längtan så har jag äntligen blivit emd ear cuff! Har väntat i ca 3 månader nu!

Solens sken

When the sun goes down, then you know that the day is over and you can continue on the next!

Fråga fick svar

malin om Min nya bästa vän!:
vad har du gjort :O? <3
Svar: Jag har vart skadad (är dte fortfarande) ett tag nu. Jag har inflmation i hela höger sidan plus att det saknas 3 diskar i ryggraden längst ner. Så nu när jag åkte till min sjukgymnast igår så hade mitt knä svullnat upp och också blivit inflamerat. Kul tänkte jag. Den där apparaten som jag håller är en manik som skickaR ut ike farliga elinpulser som gör att muskeln slappnar av och det blir skönt att gå. Så nu går jag med en aparat med sladdar och skit på hela knär. Har även Kina tejp på hela knät så att det ksa hållas på plats! :(

Min nya bästa vän!


Alla dessa tonårssynder

Hej på er!
Nu är jag vaken och pigg och har massor att berätta om! Igår så blev det en middag hemma hos mig med Sara, Cassandra, Lisa och Niko. Det blev mäst häng och massa små prat. Det är det en middag ska innehålla. Sen så bar det mot stan för att träffa lite vänner. Både nya och gamla. Så det var det jag gjorde igår. Middag på donken halv 3 klämde vi också in (Y)

Bruka glida runt, hänga runt, låna pengar!

hej på er alla!
Förlåt att jag inte har uppdatera på någar dager men det har vart grymt mycket saker som jag har gjort dom senaste dagarna.. Jag har haft massa med sommarskolan och allt. Livet har enbart vart kaos och skit! Men nu är jag back on track!
Idag var det först skolan och sen drog jag hem. Jag blev deprimerad av allt regn som öser ner. Det är ju sommarlov och då sak det förfan vara sol och varmt! Inte något regn men hoppas det blir varmt snarast! Vad har jag mer gjort idag? Jo jag har fikat med världens finsate flickor! Jag har saknat dom såååå mycket! Innan vi träffade idag så har vi inte sätts på 3 veckorr!? Det är mer än vanligt.. Men nu ska jag mysa med min Onepiece och njuta av att vara ensam hemma!
Piece!


Nytt och läckert!


När man sommarjobbar får man pengar...


Dagen

Hej bloggen! Nu ligger jag i soffan och ska snart börja packa till träning. Jag gÅr sommaskola så det har jag vart på hela dagen. Det är ganska tråkigt tycker jag men jag hoppas att jag får betyg i svenska alla fall. Nu ska jag göra läxa som jag har fått. Puss

Balen 2011







peace/L


Wow wow wow wow

God morgon på er! Nu sitter jag i skolan och väntar på att skolan ska börja. Den börjar 08.20. Jag får alltid skjuts av min mormor till skolan. Skönt istället för att ta bussen och stressa upp till den. Idag blir det väll att städa skåp och bänkar. Det måste också göras när man slutar 9an. Jag kommer verkligen att sakna min Klass. Ikväll är det bal. Yeah X3 !!

En väldigt stressig dag!!

Hej på er Nu mobil bloggar jag på typ tredje gången i mitt liv. Känns bra faktiskt (klapp på axeln). Idag har det vart stressigt hela dagen. Började med att gå upp halv 9 och fortsätta sy på min balklänning. Balen är imorgon. Men då blev det lite mera stress. Denna lediga vecka har bara vart jätte stressig och jobbig för min del. Man pallar bara inte ibland.. Sen så har jag försökt sola ute men det är så tråkigt så jag fejkar lite med BUS nu. Det får man göra när man är blek. Nu ska jag försöka att sluta skriva. Börjar att krampa i fingrarana. Puss

Krims Krams bilder


Put a ring on it

hej på er alla
Nu sitter jag i min säng och har precis ätit mat och ska försöka kortfatta mig dom senaste dagarna. Igår så var det 40års kalas som jag skrev. Det var väll helt okej. Sen somnade jag runt 2. Gjorde inget mer igår.
Idag så vaknade jagrunt 11 halv 12 av att mamma kom in. Ganska skönt att bli väckt ändå så man inte sover bort hela dagen. Sen så blev det en färd till stan och jag kom hem med en ring på mitt finger. Läggre upp bild sen. Ja just det, har fått en ny mobil också. Jag är precis som alla andra nu. Jag har gått och blivit med Iphone. Så nu kan jag uppdatera på dagarna när jag är i skolan. Har även hittat balskor. Det har verkligen vart en stress att hitta saker till  balen. Jag är inte ens klar med allt. STRESS STRESS STRESS!

Kort och gott

Hej på er! Nu sitter jag i bilen på väg till min morbror som ska fylla 40 år. Grattis på dig. Bloggar sen. Puss

Vem bajsade i skogen?

hejhej!
Nu är jag hemma från klassresan. Stört kul var det. Men jag uppdaterar ikväll för ska fixa mig till stundet firande till min sysling så vi hörs sen. kärlek!

RSS 2.0