Fett me mys!

En härlig måndag kan jag bara säga, massa te och popcorn med smör. Det kan inte bli bättre.
Idag har jag vart med lisa på stan och vi gick i alla second hand affärer i Uppsala. Lisa hittade ingeting men jag hittade tröjan på bilden. 45 kr fick jag ge för den. Det är inte mycket pengar, men pengarna man betalar för går ju till något bra. Så det är väll det bästa med Second Hand? Tänkte dricka te och lyssna på lite musik. Ha det bra allihop så hör vi i morgon, ADJÖKEN!

God morgon på er!

Nu är jag och Lisa vakna och vi ska snart börja göra oss i ordning. Igår blev det en tripp till bion (paranormal activity 3) världens bästa film, 3an blir bra när man har sätt alla tre filmerna. Sen blev det hem till mig och fortsätta kolla film. Så det var en hel mysig söndag. Innan det hände så jobbade jag och sen så blev det lunch med Jessica och Ekhlina på subway. Fett med gott. Dagens outfitt kommer sen. Vi hörs.. hej hej!


en fråga från en läsare

  Anonym om Sunday morning!:
 
vart och vad jobbar du med?:)

Svar: Jag jobbar på Provoice som telefonförsäljare. Det är jätte kul för att det är så sköna människor som jobbar där och man har jätte roliga arbetspass. Där har jag jobbat i snart i en och en halv månad. Men jag kan ej arbeta där längre på grund av vissa andledningar. Men det har vart kul att jobba där, men det är ganska svårt!

Sunday morning!

god morgon på er!
Nu är jag pigg och fräsch, har duschat fixat mig och är helt klar för en härlig söndag. Sitter nu vid datorn och dricker mitt morgon kaffe och är mmunter för idag ska jag jobba och slita. Ska även luncha med min Jessica Danneberg så det är dagens planer framåt. Kommer hem vid 6 tiden så det blir uppdateringar då! puss
 
P:S glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme!

Ny tröja

från lager 157 200 cash!

dagens på ett guldfat


Lördag

hej på er alla!
Nu är jag vaken och pigg på grund av att det är lov och allt ska bara varar härligt! Idag ska jag nog inte göra så mycket, ska bara fixa mig och vara med mamma hela dagen! Äta härlig middag och bara ha det mysigt. Inget annat har jag planerat utan bara chilla! :) Kommer bli mer uppdateringar på lovet för att jag har inga framtida planer utan bara chilla. puss

lite mer pigg nu asså


sjukling

hej!
Idag blev det hemma, känner mig inte riktigt frisk och kry. Så hela dagen idag kommer bestå av att kolla på film och dricka te. Så jag har egentligen inte så mycket att skriva. Utan det är chill idag. Inget mer jobb för den delen heller (slut på jobb för veckan). Så nu ska jag sätta på en film. hejdå!
Veronica Maggio – Snälla bli min en låt till min lilla vän!


lördag!!!

lördag!!!

shopping



väst ny, tröja ny
    båda från hm


te +

tjenare tjenare,
sitter hemma ikväll... tråkigt med behövligt! kännde mig sjuk i morse så stannade hemma. Nu sitter jag vid min fina och vackra dator och ska snart krypa till sängs med en mysig film + te. Det är så en fredag ska  se ut tycker jag alla fall. Fester är kul men det får vänta tills i morgon, köta! Föresten grattis marcus eller man kanske säger grattis i efterskott. Han fyllde 17 år igår. I morgon blir det att fira. jajamensan!
Hej då!

gästblogg

hallo där alla lovisas läsare, ingen mindre än den såkallade mange här.
allt bra med er eller? med mig är det fett bra, chattar med lovisa just nu
faktiskt och jag skällde lite på´na för att hon uppdaterar så sällan (hehe)
så därför fick jag gästblogga ! :) kul de.
men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
men ni får ha det gött iallafall (och puscha på lovisa att skriva mer!!!)
pusshej
/  ♥mange
och här har ni mig, för er som undrar
http://aagnespetterssons.blogg.se/

ingen rubrik, bara ett vanligt inlägg

hej bloggen!
Det var ju ett tag sen jag skrev här.. har vart massor att göra. Har inget nytt att säga heller för den delen utan allt rullar på som vanligt. Går i skolan, pluggar, jobbar, tränar och hänger med kompisar. Vardagliga saker som jag skriver om men aldrig uppmärksammas.. utan jag skriver när jag har tid och har något att uppmärksamma. Men nu ska jag krypa i sängen. Uppdaterar någon gång i morgon tror jag. ha det!

P.S mange gärstbloggar :*

när man får lön + studiebidrag


Dagens outfitt



Klämmer in en låt också
Steve Angello & AN21 – Size Matters Mixtape


fredag

NU ÄR DET ÄNTLIGEN HELG, EFTER EN HÅRD ARBETS VECKA SÅ NU ÄR DET BARA ATT VILA UPP SIG OCH CHILLA MED EL FRIENDOS. IKVÄLL BLIR DET HEMMA OCH MYSA MED EL FAMILJA. FÅR SE VAD LÖRDAGEN BJUDER PÅ ;) 

Ny dag

hejsan på er alla! Nu sitter jag hemma. Jag har vart i skolan hela dagen. Allt har vart som vanlig. Inget nytt som händer, allt ät likadant varje dag. Förutom en grej. Alla 2or i skolan är på praktik så det är väldigt lungt på skolan nu. Nu efter skolan så mötte jag upp mamma för min lillebror fyller år i morgon, så vi skulle hitta på en pressent! Jag förstår mig verkligen inte på mig leksaker. Vi ungdomar och vuxna betalar för lite plast i en liten eller stor papper förpackning. Det är ganska så onödigt tycker jag.. Aja ha de!

Nytt men gamalt på samma gång



jackan, ett fynd från T-shirt store. 399 svensak rikstaler

la familja// skulle ha publiceras igår

hej hoppsan!
Som sas tidigare så börjar jag nu om. Det behövs tycker jag. Näsatn alla 95or i sverige har ny gått gymnasiet i nästan 2 månader och mina vänner verkar trivas bra och vissa hittar ingen ro alls.
Dagen började med att jag vaknade med ett ryck och hör att någon klipper gräsmattan utanför mitt fönster. Så man var inte på topp i morse men det blev bättre, morgon kaffe och lite kantareller så blir allt bra igen. Sen så började jag och mamma små städa för min stora pojke blev 4 idag. Jag minns när han föddes, står bölande tonåring i puberteten. Lagom glad var man ju då. Så det har vart ett litet släkt kalas här idag men massa bullfika.  När man var liten så önskade mig sig mäst docker och kläder. Det är sånn skilnad på nu och då. Idag får man liksom lite plast med hjul. Det är liksom ingen kvalite på grejerna längre. Dåligt assssssså.
Ska slumrna nu. HÖRS!



Världens bästa!


Lollo, kom igen nu!



Ny start, nya vänner! allt börjar om på nytt


RSS 2.0