Valborg!

Tjenare!
Har inte orkat blogga på några dagar. Har bara hänt så mycket.. Men Allt kan inte vara perfect i livet. Ellih är på besök hela natten så vi har gjort massor. Vi har popat musik och flumma videoinlägg m.m! Super kul!! Hade ingat annat för mig så varför inte ;) Förlåt att bloggen är lite rörig just nu. Men ska försöka fixa den snart, när jag kan! Idag har jag gjort massa saker. Sen ringde jag ellih och frågade henne om inte ville komma hit ikväll och sova. Vi orkade inte gå till kasen men hoppas att alla ska ha en fortsatt trevlig valborg!!

P.S Gör inget som gud skulle ångra!! ;)


Sjukt trött!

Hejsan!
Har ine haft så mycket tid att göra saker medans jag har praktik. Jga är jalla fall på Inter Sport och trivs jätte bra där. Dom är jätte trevliga där. Har mest fått packa upp varor och sånt. Det är jätte mycket som ska in i lager och ut ur från lagret. Men nu sitter jag hemma. Vet ej vad jag ska göra når jag inte har några läxor. Det enda man gör när man är hemma är att lyssna på musik och typ inte göra något med. Funderar på att baka något till imorgon för det är min sista dag. Något blir dte vell att jag gör. Väntar på att S ska ringa mig och vi ska planer lite om valborg och prata lite. Men han pluggar så jag vet ej :S! Men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Nu ska jag gå och göra något. SES<3

Spotify:
Ying Yang Twins – Shake (Album Version)

Missy Elliott – Lose Control - Promo Amended Version

Rihanna – Breakin' Dishes

Lady Gaga – Starstruck

Eminem – We Made You - Single Version



//L♥

BUSS!!

Hejsan!
Hinner inte skriva så mycket nu. Måste hinna till jobbet i tid. Här kommer dagens outfitt. Bjuder på dne knasiga bilden! ^^



Leggins: Gina
Linne (rosa): HM
Linne (blommor): Cubus
Tröja: Fred Perry

//L♥

Kläder och annat!

Hejsan!
Här kommer det bilder på vad jag har köpt på sistonde!



Prickigt ^^: Monki 180



Shoes ^^: DinSko 399




Armband ^^: Kappahal 17.50

//L♥

Praktik imorgon!

Godkväll
Nu är jag hemma från stan och har träffat massa människor och folk så jag orkar inte skriva om alla men jag hade duderkul. Imorgon blir det upptatering typ klockan 4. För imorgon börjar PRAKTIKEN!!! Längtar super mycket. Det blir Inter Sport som första hollplats. Ska sova nu så jag orkar att gå upp imorgon. Puss


Delfin isbittar!

hejsan!
Det tog lite längre att städa rummet än vad jag trodde. Det tog 2 och en halv timme istället för 1 timme som jag trodde. Jaja, sånt är livet. Har precis gjort frukt sallad med banan och äpple. Till det blev det apelsin juice med delfin isbittar. Tog mina vitaminer också så jag blir piggare. Sen tor nog jag hoppar in i duschen och sen blir det att fixa nagalrna. imorgon börjar praktiken!!!!! <3



Igentligen ska man ta en men jag behöver två!



Mums mums! // L♥

I have sleep like a sheep.

Morgon nu!
Ville värkligen inte gå upp imorse. Va så himla trött och ont i huvudet så jag somnade om till klockan vad 11 som den är ny typ :s! Nej men jag gick upp och krubba frukost sen blev att blogga lite sen MÅSTE jag städa mitt rum. Alla min akläder ligger på golvet och inga kläder i garderoben. Det kanske tar en timme sen blir det mer blogga av sen. Tuddeeelllss!


"Secret Dress"

LÖRDAG!! ^^

Jag nu skriver jag ett enskilt inlägg om idag då. Jag var på stan med mormor och mamma. Entligen så har jag köpt min konfa klänning. Tills vidare är den hemlig för att jag har ingen kamera och så vill jag inte ta bild på den med vebbcamen, då blir jag bara ledseb om bilden inte ger färgen rättvis. Sen blev det en vit tröja från hm och sen ett par jeans leggins från vero moda som jag ska lämna tillbaka. Dom satt inte skönt eller någonting. Så dom försvinner från garderoben någon gång. Jag kan avslöja att klänningen är ljus rosa och dragkjedja....... ^^

Sen vill jag passa på att gratta Lisa, mathilda, Ingrid, och massa fler till konfirmationen idag. det var ett underbart väder och soligt. grattis Grattis flickor. Nu tänkte jag hoppa in i dusha och göra mig lite fräsch. SES!  

Nu orkar jag blogga!

Hejsan!

ALMÄNT: Sorry, för dåligt uppdatering idag men jag har inte haft orken och lusten att blogga. Känns som att jag börjar att bli sjuk men jag hoppas att jag inte blir det. Det är ju praktik nästa vecka så jag får inte bli SJUK! Det ska bli jätte kul att ha praktik på intersport och holmlunds. Det kommer att komma upp biler snart så fort jag har hittat min kamera! Den har vart bort ....... länge nu så måsta ta kort. Jag kan erkänna själv att livet skulle vara tråkigt utan kamera. Inga minnen inga bilder till bloggen. Vad tycker ni om kameror och sånt!? Skriv gätna en eller flera komentarer om just kameran och varför den behövs. Jag säger bara att det skulle vara jätte tråkigt utan kamera. Nu ska jag bar inte skriva om det. Jag var ju på stan i fredags och idag.

FREDAG: I fredags så kommer inte jag ihåg så mycket vad jag gjorde men jag köpe mig ett par fina skor. Som jag redan har lakt ut på bloggen. Tycker att dom är snygga. passar nästan till allt man har på sig?? Men men måste hya dom så jag köpte dom plus att jag blev medlem i deras klubb så jag fick 10% rabatt på första köpet. Det tycker jag är bra :D. Jag betalade 359 istället för 399kr. Så värt.
Jag var på stan men Kerstin och Andrea. Kerstin köpte ett par jeans och en tröja tror jag. Andrea blev det en tröja. Super söt. Den är från monki så vad förväntar man säg...!!




Deras bloggar: Andreas: http://etchi.blogg.se/
                       Kerstin: http://twococos.blogg.se/



Här kommer resten av deckaren!

Mördare med mustasch!

Det var en varm sommar dag någon gång i augusti. Det var fest på stranden. Vi hade upp ett bord med all mat man kan tänka sig. Det var Antons granne som hade fixat all mat till oss. Han äger en mataffär inne i stan. Men det var inte det enda som hände. Jag satt på bryggan med min kompis Anna och tittade på båtarna som åkte förbi, Tystnaden bröts av ett skrik från stranden. Ett skott firades av . Man hörde ett plask från stranden och det var någon som hade fallit i vattnet. Man såg en snabb motorbåt åka från bryggen mitt emot där vi satt. Jag och Anna sprang snabbt ner till stranden och fick en chock när vi kom fram. Det var Johanna som låg i vattnet med blod i hela ansiktet. Vi tittade efter båten men den hade åkt med en hast.

-          Ska vi ringa polisen? Viskade Anna tyst.

-          Nej, det är klart att vi inte ska.

-          Vi kommer att få skulden.

-          Vi gömmer henne i skogen? Föreslog Anton.

-          Det är min bästa vän, sa jag med tårar i ögonen.

-          Vi måste, för annars kommer få poliserna på oss och man vet aldrig vad som kommer att hända.

De tog upp henne ur vattnet och bar in henne i skogen. Hon var tung av allt vatten som hennes fina blommiga klänning hade sugit åt sig. Anton tog en spade som stod mot ett träd och grävde ner henne bredvid en stor ek. Det var det sista vi såg av Johanna.  Innan Anton tog den fuktiga jorden och begravde henne så såg jag på henne med sorgsna ögon. Jag började gråta och Anna kom och trösta mig. Jag sa till Anna:

-          Jag kommer att må jätte dåligt av det här.

-          Det kommer att gå bra. Sa Anna med en darrande ton och gav mig en kram.

-          Kommer du ihåg hur båten såg ut? Hörde jag Anton säga utgående från skogen med en ledsen röst.

-          Det var en vit båt med svarta kanter och ett namn som jag aldrig hade sätt förut. Jag tror att det började på A.

-          Okej, jag hoppas att vi aldrig kommer att se den igen.

Ett år har gått sen Johanna blev skjuten på stranden.  Anton, Jag och Anna hade träffats för en grill kväll på stranden där Johanna blev skjuten. Men vi var inte ensamma. Vi satt på en rutig filt vid strand kanten och Anton skulle ta och tända grillen. Han la på köttet och grillade det och medans det så hade jag tagit med mig en champagne och tre stycken glas. Jag hällde upp champagne till Anna, Anton och till mig. Vi drack och hade det så trevligt.

Anton gick in i skogen för att hämta något trä slag att elda med. Han gick längre och längre in. Sen efter kanske tio minuter så hör Anna att Anton ropar på hjälp. Jag och Anna reste oss från den randiga filten med en hast och tittade vad som föregick i skogen. Vi irrade runt i skogen för att hitta Anton. Tillslut så hittade vi honom bredvid ett stort träd. Han stod bara och stirrade på marken. Jag och Anna gick långsamt till platsen där Anton stod och stirrade.  Jag tittade ner på marken och där låg det en man och en kvinna, dumpade mitt i skogen. Runt liken låg det massa kläd trasor i röd färg.

-          Jag tror att det är blod, mumlade Anton för sig själv.

-          Vilka kan liken vara? Sa Anna till mig med en skarp men rädd ton.

-          Jag känner igen kvinnan, men inte mannen.

-          Är det inte Camilla som bodde bredvid dig när du var liten?

-          Jo, det är det ju!

-          Vem skulle kunna döda Camilla och sen dumpa henne i skogen utan att blivit sedd av någon?

-          Det är ju helt osannolikt, sa Anton med en darr på rösten.

Men sen så ville Jag inte se Camilla mer så jag gick ensa, t ner till stranden med gråten i halsen. Jag var så ledsen över Camillas död så jag orkade knappt titta så jag gick och satt mig på bryggan intill stranden. Jag tittade över det spegel blanka vattnet och över till den andra bryggan och såg något bekant. Det var något som jag kände igen som jag hade sätt förut. Men då så ropade Anna förskräckt från stranden.

-          Vad är det?

-          Kom fort!

Jag reste mig från bryggan och sprang med en ganska snabb fart och sprang fram till Anna och Anton som stod vid filten med ett rött papper i handen och där stod det

Det är bara inte era anhöriga som kommer att dö utan ni också.

-          Vem skriver sona lappar?

-          Jag har ingen aning, sa Anton.

-          Okej, det här börjat bli läskigt, sa Anna

-          Kom så tar vi båten hem.

-          Okej jag ska bara packa ihop grejerna så drar vi så fort som möjligt.

Anton tog filten och bad mig att vika ihop den så att allt skulle gå fortare. Anna tog glasen och doppade dom i vattnet. När hon tittade ner i det spegel blanka vattnet så blev hon helt förstenad. Hon var helt smutsig i hela ansiktet. Det rann blod från hennes mun men plötsligt så hörde hon att det knäcktes en gren i skogen. Hon titta bakåt och det var ingen där. Hon ropade efter mig och Anton men inga svar. Hon kände hur rädslan började långsamt krypa in i kroppen på henne. Hon gick ner till vattnet igen för att hämta glassen. Men andra gången hon skulle vända på sig så stod det en lång man med is blå ögon, svart hår och en brun kostym.

-          Vad gör du här?

-          Vem är du? Svarar Anna med rädslan ända upp i halsen.

-          Du känner mig inte…

Anna såg att han hade handen innanför bröst fickan på kostymen . Han tog fram handen och i handen var det en pistol. Hon hörde att skottet firades av och så kände hon blodet rinna ner från tiningen. Hon föll livlöst ner till marken med en duns.

När jag och Anton kom tillbacka så skrek jag förskräck till.

-          Titta Anton!

-          Vart då?

-          Nere vid stranden.

-          Det är Anna som ligger där.

Anton sprang ner till vattnet och tog upp Anna. Hon var alldeles kall. Han kände hur tårarna rinna ner för kinden och ner på Annas. Han såg bakom sig att jag kom bakom honom. Jag såg på Anna med hjälplösa ögon.

-          Vi skulle aldrig ha lämnat henne ensam.

-          Du kunde säker inte ha gjort något med henne. Det är inte ditt fel, sa jag till Anton och gav han en stor kram.

-          Vi måste ringa polisen.

-          Här har du min mobil.

 

-          112, Hej det är Anton Stensson och jag ringer för ett mord på Anna Ytter, Sa Anton med gråten i halsen.

-          Okej, vart befinner du dig någon stans?

-          På stora ön utan för Uppsala.

-          Okej vi skickar över en patrull snarast.

-          *Klick*

Jag och Anton väntade på Polisen i 1 timme sen såg vi en blå båt komma med en snabb hastighet. Vi gick upp på bryggan och tog emot båten.

-          Hej, Polis man Henrik. Vart ligger hon?

-          Hon ligger där inne vid strand kanten.

-          Okej, gå in i båten där de finns filtar att värma er med.

-          Tack

Två dagar sen ringer Henrik upp Anton via telefon och vill prata om Anna.

-          Hej, Anton.

-          Hej, Polisman Henrik.

-          Vad gäller saken?

-          Det gäller modet på Anna Ytter, Vi skulle gärna vilja att du kom till stationen snarast. Det är väldigt viktigt.

-          Okej, jag kommer, sa Anton med en rädd röst.

Anton tog bussen till stationen och gick av vid polis huset som ligger mitt i staden. Han kände en rädsla krypa inom honom. Han tog hissen som gick till polisman Henriks rum.  Han gick fram till dörren och öppnande den.  Där inne såg han Henrik sitter vid sitt skrivbord. Och han bad Anton att sitta ner.

-          Vad gör jag här? Sa Anton.

-          Vet du vem det här är, och Henrik visade upp ett foto av en man, med kort hår kostym och en mustasch.

-          Ja. Det är min granne, Paul Mirakel.

-          Han var i det området när Anna blev mördad.

-          Ja. Det vet jag för att han fixade mat till oss. För att han var skyldig mig en tjänst för att jag vaktade hans katt i typ en månad.

-          Okej, men såg ni han mer under kvällen än mer än att han fixade mat till er?

-          Nej, han gick in i skogen och sa att han skulle gräva mask för att han skulle ut och fiska.

-          Och vad hände mer? Fråga Henrik frågvist.

-          Sen efter ungefär en timme kom han tillbacka och var helt svettig på hela kroppen, och han sa att han hade gräfta gansak djup sen inte hittat någon mask.

-          Vad var klockan då?

-          Den var runt kanske 11.

-          Okej men vad hände sen?

-          Jo och sen sa han att han hade brottom tillbaka. Men han sa inte vad han skulle göra. Så han tog sin vita båt med svarta kanter tror jag att det var, och åkte iväg.

-          Tack, Anton för att du kom.

Kanske en månad senare så kommer Paul tillbaka från Turkiet och grips på Arlanda för mordet på Anna Ytter och Johanna Mark. Han erkände mordet på Anna och mannen och kvinnan i skogen och fick 10 års fängelse med stadstjänst i 2 månader. Sen dess har inte Anton sätt Paul och det här hände för ungefär 5år sen.


Konfa!

Hejsan!
Nu sitter jag hemma hos Sofia och gör inte så mycket. Vi båda är jätte trötta så vi orkar inte göra så mycket. Jag började skolan klockan 09.15 och slutade klockan 1. Älska Torsdagar!!!!!!!!<3 jaja, sen fick jag vänta på Sofia i 50minuter men jag pratade med henne så jag åkte hem i mellan och tog medicin och lite andra grejer. Jag han faktisk ta bussen som gick halv 3 eller vad det va. sen åkte jag och Sofia till stan och gick till doken och åt cheesburgare. Sen åkte vi bussen hem till henne och nu är jag här. sen klockan 8 till 9 ikväll så är det konfa. Ganska sent tycker jag. Men jag ska möta upp Fannie typ klockan 7 vis s:t Pers kyrkan och sen kommer nog morfar att hämta mig. Så jag bloggar mer ikväll. Puss <3

SNÖ!!!!!!!!!!!!!

Här kommer ett inte så intresant inlägg. Jag har sov morgon så jag kan uppdatera lite nu. Efter skolan ska jag till sofia och sen konfa. Super kul ska möta upp fannie vid klckan 7 sen håller konfan på till klockan 9. Jag hoppas att ni får en SNÖ dag idag. När jag vaknade imorse så var hela tomten full med snö!!!!! Jag haatr snö!!. Jag skulle gärna vilja ha sommar. Inte snö och kalt men men. Jag bästämmer inte vädret. Ses <3
Istappar


Sleep Sheep!

Nu ska man sova så man orkar att blogga imorgon ^^ Puss


SKOOORRR!!!!

Textile boots

Vad tycks om min nya skor som ska bli mina på fredag?? ^^

Dagens dresscode (Det var ju ett tag sen)



Svart tubtop: HM
Leggins: Veromoda
Transparant tröja: Weekday


Eye look today!


// L♥

Vaknade nyss.

Hejsan!
Jag är jätte tröött idag och jag är förskyld så jag orkar inte göra värsta inlägget idag. Jag och Sofia hade det ass kul igår. Vi pratade mest om allt möjligt. Jag har konfirmation idag så måste vell fixa mig till den. Så jag uppdaterar någon gång under dage. Puss

Sofia♥

Hejsan!
Hinner inte blogga så mycket ikväll. Sofia är på besök och jag vill att mina kompisar ska komma före bloggandet. Det värkar mest bra om man säger så. Men det är mest trevligt. Vi ska titta på film och lägga oss i soffan och bara vara slöa och inte göra ett skit. Jag kommer att lägga upp bilder sen mormors födelsedag. Jag har inte orkat bara. Men su ska vi titta på film! Kramm ♥

Svenska arbete.

Nu har jag bestämt vad jag ska göra ikväll. Sofia kommer hit och hon ska sova hos mig. Vad göööött!! Nu sitter jag och jobbar lite på svenskan som ska vara klart till nästa vecka. Här kommer den.

 Inte riktigt klar men läs gärna!


Det var en varm sommar dag någon gång i augusti. Det var fets på stranden. Vi hade upp ett bord med all mat man kan tänka sig. Men det var inte det enda som hände. Jag satt på bryggan med min kompis Anna och tittade på båtarna som åkte förbi, Tystnaden bröts av ett skrik från stranden. Ett skott firades av . Man hörde ett plask från stranden och det var någon som hade fallit i vattnet. Man såg en snabb motorbåt åka från bryggen mitt emot där vi satt. Jag och Anna sprang snabbt ner till stranden och fick en chock när vi kom fram. Det var Johanna som låg i vattnet med blod i hela ansiktet. Vi tittade efter båten men den hade åkt med en hast.

-          Ska vi ringa polisen? Viskade Anna tyst.

-          Nej, det är klart att vi inte ska.

-          Vi kommer att få skulden.

-          Vi gömmer henne i skogen? Föreslog Anton.

-          Det är min bästa vän, sa jag med tårar i ögonen.

-          Vi måste, för annars kommer få poliserna på oss och man vet aldrig vad som kommer att hända.

De tog upp henne ur vattnet och bar in henne i skogen. Hon var tung av allt vatten som hennes fina blommiga klänning hade sugit åt sig. Anton tog en spade som stod mot ett träd och grävde ner henne bredvid en stor ek. Det var det sista vi såg av Johanna.  Innan Anton tog den fuktiga jorden och begravde henne så såg jag på henne med sorgsna ögon. Jag började att gråta och Anna kom och trösta mig. Jag sa till Anna:

-          Jag kommer att må jätte dåligt av det här.

-          Det kommer att gå bra. Sa Anna med en darrande ton och gav mig en kram.

-          Kommer du ihåg hur båten såg ut? Hörde jag Anton säga utgående från skogen med en ledsen röst.

-          Det var en vit båt med svarta kanter och ett namn som jag aldrig hade sätt förut. Jag tror att det började på A.

-          Okej, jag hoppas att vi aldrig kommer att se den igen.

Ett år har gått sen Johanna blev skjuten på stranden.  Anton, Jag och Anna hade träffats för en grill kväll på stranden där Johanna blev skjuten. Men vi var inte ensamma. Vi satt på en rutig filt vid strand kanten och Anton skulle ta och tända grillen. Han la på köttet och grillade det och medans det så hade jag tagit med mig en champagne och tre stycken glas. Jag hällde upp champagne till Anna, Anton och till mig. Vi drack och hade det så trevligt.

Anton gick in i skogen för att hämta något trä slag att elda med. Han gick längre och längre in. Sen efter kanske tio minuter så hör Anna att Anton ropar på hjälp. Jag och Anna reste oss från den randiga filten med en hast och tittade vad som föregick i skogen. Vi irrade runt i skogen för att hitta Anton. Tillslut så hittade vi honom bredvid ett stort träd. Han stod bara och stirrade på marken. Jag och Anna gick långsamt till platsen där Anton stod och stirrade.  Jag tittade ner på marken och där låg det en man och en kvinna, dumpade mitt i skogen. Runt liken låg det massa kläd trasor i röd färg.

-          Jag tror att det är blod, mumlade Anton för sig själv.

-          Vilka kan liken vara? Sa Anna till mig med en skarp men rädd ton.

-          Jag känner igen kvinnan, men inte mannen.

-          Är det inte Camilla som bodde bredvid dig när du var liten?

-          Jo, det är det ju!

-          Vem skulle kunna döda Camilla och sen dumpa henne i skogen utan att blivit sedd av någon?

-          Det är ju helt osannolikt.

Men sen så ville Jag inte se Camilla mer så jag gick ensam t ner till stranden med gråten i halsen. Jag var så ledsen över Camillas död så jag orkade knappt titta så jag gick och satt mig på bryggan intill stranden. Jag tittade över det spegel blanka vattnet och över till den andra bryggan och såg något bekant. Det var något som jag kände igen som jag hade sätt förut. Men då så ropade Anna från stranden och jag ropade tillbaka:

-          Vad är det?

-          Kom, hjälp,


Hejsna!
Hittade inte på någon bar rubrik idag så det blev ett hjärta istället. Jag har vart i skolan idag och läst ut min bok som jag ska resensera. Den va inte så bra men men vill ju ha betyg. Jag hippas på ett vg ^^. Men nu ska jag inte bara skriva om svenskan. Vi ska börja med första världskriget på son. Det värkar super spänande. Sen händer det vell inte så mycket mer. På fredag blir det stan med kärre och Anrea. Har inte träffat Andrea på skit länge så saknar dig<3!! Sen på lördag blir det att prova konfa klänning och allt som ska vara till. Jag vill också passa på att säga att jag ÄLSKAR SOLEN ute. Det är så skönt ute. Solen har ju börjat värma så man går utan jacka när man går hem. Nu ska jag plugga till svenskan. Vi ses vell senare ♥ 


Fest hos Lisa ^^

Så himla trött idag så bilderna kommera att dyka upp under dagen. Både från mormors födelsedag och gårdagen. Gårdagen var suverääännn!!!! Jag, Lisa, Mathilda, Sara, DP, Ingrid, Tomas, Alexander, Emil, Oscar, Robin och Henna sov hos Lisa från fredags till idag. Vi grillade spealde kubb och gjorde massa annat skoj ^^. Den här upplevelsen MÅSTE göras om. Det var super kul. Vi hade även kryttis (knyttkalas) och då fick man ta med sig vad man ville.

MENYN

DP: Falukorv
Tomas: kotletter
Lisa: Fläskkottleter
Henna: Flintastek
Ingrid: Hamburgare
Lovisa (Jag): Kyckling
Alexander: Hotdogs
Oscar: Hotdog
Sara: Flintastek
Emil: kotlett
Robin: Panpizza (billyz)
Tomas: Stek

Här kommer bilderna ^^











Det finns fler bilder men då skulle hela inlägget vara fult =/


Hej hej

Nu sitter jag hos mormor och morfar och tjuv bloggar lite. det finns igentligen inte så mycket att göra med ändå. Snart kommer det bilder ^^


Gårdagen med Lisa ♥ Dagens inlägg

Onsdag: Igår var det skolan hela dagen. Sen hade vi idrott och vi hade frispi (sorry för stavnigen om det). Det var jätte kul och jag har nästan vg. Sen hade inte Lisa något göra efter skolan så jag hänka med henne hem. Vi gjorde massa saker. Tog kort, hoppade stutts matta, kosade med hennes kaniner och sen så skäkade vi mellis och bara pratade. Jag hade jätte kul hos dig Lisa. Tack så mycket för den nya headern. Jag fick ett sms av Lisa sen på kvällen och där stod det att hon hade gjort en ny header. Jag är super nöjd med den. Det var dörför att vi tog kort hela tiden när jag var Hos Lisa. Sen kom mormor och morfar och hämtade mig och ses så gjorde inte så mycket på kvällen.

Torsdag: Han inte blogga imorse för jag ville hellre sova än att blogga. Jag har inte gjort så mycket idag. Mormor fyller år så ska vell gratta henne och typ åka till henne. Det blr smörgåstårta och sen fika. Det är vell det man brukar få när man är hos mormor. Jag tycker att dte är det vanligaste jalla fall. Men sen ikväll så kommer det bilder från idag och lite natur bilder som jag har tagit dom senaste dagarna. Har inte orkat att lägga upp bilderna för jag har inte mått så bra. Jag har kännt mig sjuk. Kommer inte bli så mycket uppdatering i morgon. Vi är ungefär 10st som ska sova hos Lisa. Det kommer att komma bilder på hela dagen och kvällen imorgon. så jag kommer att blogga mest på lördag. och så kommer lisa kanske att sova hos mig men det är bara kanske ^^
Ses sen♥


En väldigt sen tisdag

Tisdag: Då hände det inte så mycket. Sen efter skolan så åkte jag med Sofia till stan för att hitta en konfirmations klänningen men jag tyckte att jag var jätte ful i den. det tyckte inte Sofia.Sen åkte jag bussen hem men före så köpte jag en kaffe frappe från waynes coffee. Det är kaffe, is, cola sås, choklad och vispgrädde. Den är super god :). SEn träffade jag elin och hennes mamma på vägen hem från stan. Sen åkte jag hem och sov ^^


Hinner även inte att blogga idag

Hejsan!
jag hade ju lovat att blogga idga och skriva om tisagen och onsdagen. Men jag hinner inte. måste sova nu det börjar att bli sent och jag är trött och tjurig och då orkar man bara inte. Men jag skriver imorgon vad som hände i tisdags och onsdags. Vi ses ^^ 

Kort inlägg

hejsan!
Hinner inte skriva så mycket nu. Men jag har se sak att säga: Nya brillor ^^

Upp imorgon

Tjaa
Nu är det dags att sussa och sova och göra rent ansiktet. Imorgon blir det stan med Lisa och prova min konfa klänning. Hemligggggg.........!!!! Sov så gott :)

Första dagen i skolan helt okej..

hejsan!
Då var man tillbacka i skolbänken igen. Men en väldigt lungn dag och näsatn inga läxor (matte,svenska) men ändå. Hade först läsning läser en bok som jag nte ens kommer ihåg vad den heter. Men jag har inte bara vart i skolan. Eftere skolan så åkte jag till stan med girlsen (Lisa,Ingrid,Matilda). Super kul hade vi. vi gick mest runt och tittade. Men det blev några inköp.

Matilda: Puder, Väska (super söt väska)

Ingrid: Smink (kommer inte ihåg vad det var för smink)

Lisa: Mat ^^. Men hon provade skor och en klänning till konfan. Klänningen är frän JC och skorna är från skopunkten.

Lovisa: Mat ^^. jag tittade på lite saker men jag tittade mest efter solglasögon.

Dagens Bilder:





Här är lite gratis prover på: Rengörning, Primer och en parfym. :P


Wallander-fotografen

Tja tja..
Nu är jag hemma. Har vart i allians hallen och tittat på lite matcher med sofia sen gick vi hem till henne i årsta. En skön promenad med mycket snack. Har precis ätit middag och druckigt lite te och ska snart sova. Känner att jag börjar att bli sjuk typ. inte bra. Men jag tar lite vitaminer och dricker te med honung i så håller jag mig frisk. Hinner inte blogga så mycket mer ikväll men vi ses imorgon. Det är skola imorgon också.... IT SUCK!!



Sitter hemma..

Hejsan!
Nu är jag hemma och inte gör något. Var nyss ute och sprang lite. Fint väder idag. Sol och typ 4 plus grader. Det är härligt. Sitter och lyssnar på Spotify och ska snart ut och springa igen. Känner att det är skönt när det ändå är soligt ute men minus är att det blåser bajs mycket. Några låtar som jag dyrkar jusst nu. Blir nog en slapp dag idag eller typ ut och springa. Ska ut och fotta sveriges fina ladskap. Bilder kommer att komma upp ikväll eller på eftermiddagen men ses :)

Prima J – Rock Star

Britney Spears – Circus - Diplo Circus Remix

Erik Hassle – Hurtful

Lady Gaga – Telephone

Lady Gaga – Paparazzi

E-Type – True Believer

Den sista låten dansar man gärna cheerdance till ;)

Somna -.-'


Hann inte blogga imorse :S

Tjena hej :)
Nu är jag hemma från satn med mamma och lille bror, hittade inget att köpa. Igentligen skulle kah köpa en tröja från hm men dom hade inte den däe jag var jallla fall så jag orkade inte irra runt på hm hela dagen. Men nu är jag hemma och inte gör något, jo jag lyssnar på musik men ändå. Tänkte ut och springa men det REGNAR!!! När det inte snöar så regnar det istället och när det inte regnar så snöare det. Jag är trött på sveriges väder. Vill ha sol för en gång skull. Mamma sa imorse att det skulle bli 15+ grader nästa vecka. Det gillas ju :) Snert kommer kusinerna in och jag är barnvakt..! Dom är jalla fall inte så små och jobbiga men ändå.

 Kusin Fanny!

 Kusin Frida!

SÄNGEN!

hejsan!
Jag har gjort saker hela dagen så jag har inte haft tid att blogga. Men nu är jag hemma och sak vissa att jag lever och orkar inte skriva något långt inlägg så kommer att blogga imorgon. natti Natti <3


NU är jag vaken..

Hejsan!
Jag vaknade nyss och satt precis på datorn och lyssna på spotify. Det är fint väder idag så ska ge mig ut och jogga. Jag älskar när man vaknar med sol i rummet. men inte när man är trött -.-! Idag ska jag inte göra så mycket. Gå på almtuna match tror jag. Sen ska jag inte göra något med. Men jag kommer att blogga mer idag om ni inte trodde det. HA EN UNDERBRA DAG! =)

Svenska!

hej
Hinner inte blogga så mycket ikväll för måste göra mitt svenska arbete klart och så måste jag städa mitt rum. Idag har dagen vart underbar. Träffade ......<3. jag hade dte jätte mysigt hos han. Vi pratade och allt möjligt. Men nu hinner jag inte blogga mer. SES :)

Ny klocka från BLÅ!

Jag var inne på blå demin store i förrgår och hittade denna underbara klocka för under 200kr!!


Vitaminer och överskotts energi!

 


Hejsan!
Idag började jag dagen med vitaminer och ett glas apelsin juice och en bra film. Filmen heter "Day After tomorrow". Den är sper bra, den är ungefär som 2012 men bättre. 2012 är så förutsäg bar så den är inte bra. Eftersom att jag börjar bli förskylld så tar jag vitaminer för att bli piggare och orka mer. Idag händer det inte så mycket. Ska nog ut och springa om jg orkar lite senare. känner att jag måste springa av mig. Har massa överskott energi så MÅSTE ut och springa. Men jag lägger upp lite fler bilder sen. Puss

Inte direkt musik, men kul ändå!! HAHA


Hejsan!

Här kommer bara ett inlägg på att jag lever och jag finns vid en dator som inte går i viloläge hela tiden. Men idag ska jag åka till stan med mormor och shoppa lite. Sen typ klockan 2 ska jag träffa Julia och träffa henne. Jag har ingen anning vad vi ska göra. Något roligt hittar vi vell på. Det gör vi alltid. Typ om en timme så lägger jag upp dagens outfitt. För det tag ungefär så lång tid att lägga upp bilderna från kameran. Så vi hörs och ses sen.
Grattis även till Julia angelsiöö på 14års dagen. <3

SOVA!

Ses imorgon!

Drink!

Lovisas special drink

1. krossa is och håll upp i ett lagon högt glas.

2. Skär upp apelsin och pressa ur all saft och häll i saften i glaset.

3. Ta kolsyrat vatten och häll upp det till hälften.

4. Ha i karamell färg (röd,grön.gul). Jag hade grön.

5. Det sista som ska i är lite jorgubbs saft.

6. Skär upp en liten apelsin skiva och sätt dne på glasat.

7. KLART!!

RESULTAT!!



....................................................................................................................................................................

Igår var jag ju på stan med kesrtin och då köpte jag även lite smink. En conceler och en foundation. Concelern är feän loreal paris och foundation är från maybelline new york.

Peach (Y)


gårdagens outfitt



Leggins: holmlunds
Skor: eurosko
Linne: gina
Jeanstjorta: gina
Halsduk: gina

Bilder från igår ;)





Super kul dag :D

Nya brallor!

Hej!
Jag köpte inga jeans jag köpte chinos istället :)




Hemma nu!

Hejsan!
Hann inte blogga oss kesrtin igår vi gjorde massa galna grejer och åt mat så vi hann inte. Nu sitter jag hemma och gör ingenting. Mamma tvätter och jag tittar på tv och jag måste städa mitt rum igen. kesrtin typ sökte igenom min garderob igår så det ligger kläder överallt så måste städa lite. Idag ska jag vell inte göra så mycket. Vi ska åka till gränby sen och köpa lite kläder till mig och handla mat. Sen blir det vell någon besök till någon kompis sen ikväll.
Till julia om du läser min blogg: Snälla svara på sms jag måste få tag på dig <3

00.09

hejsna!
Nu är klockan över tolv och jag orkar inte skriva jätte långt inlägg men här kommer ett litet inlägg. Det kommer bilder på vad jag fick i påsk pressent. Jag fick två typ ljus stackar men jag har fått så mycket godis så jag fyllde ljus stackarna med godis istäle för ljus´. Jag tycket faktisk att det var väldigt smart. kerstin ringde mig för ett tag sen om att vi kunde gå på stan. Själklart så tackar man inte nej till ett sånt erbjudande och ska också lämna tillbacka en klänning. Jag hoppas att mina blogg läsare kommer att ha ett bra påsk lov och en glad påsk :)




Bloggar hemma =)

Hejsan!
Kommer att blogga hemma istället för farfar har så obekvämt skriv bord och det tar så kångt att skriva så kommer att komma ett långt inlägg vad jag gjort och fått ;) Här kommer musik jalla fall :)


HISS // DISS

Hej här kommer en hiss//diss!!

Hiss



Hissar t-shirtstore för dom har bar t-shirtar ocg för att dom har annorlunda tröjor som man kan ha till allt. Jag älskar desutom färger och dom har precis fått in en tröja med massa olika färger. Bara plus för dom. ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA <3

Diss



Dissar snö gör nu SKA det var vår och lagom kallt och ingen snö. Det börjar ju att smällta men allt ska bort tycker jag och det ska bli varmare för då smälter snön.  Bara dåligt för snö.........!!


Inte så mycket att säga..

hejsan!
Igår orkade inte jag blogga för det hände saker hela dagen och var upptagen på kvällen med film på kanal 5. Men idag ska jag försöka blogga hela dagne och hålla er uppdaterade hela dagen och kvällen. Men idag ska jag och min familj till farmor och farfar och fira påsk där och sen blir det vell att träffa någon eller några kompisar ikväll. Idag kommer Julia bästis angelsiöö hem från österrike hon har åkt skodor och jag har saknat henne jätte mycket :(. Men ska försöka få tag på henne och prata lite med henn om en viktig grej.

Jag kommer att lägga ut bilder på dagens outfitt och lite andra godis saker ;). Men nu ska jag fixa mig iårning och allt innan vi ska åka. Imporse kan jag också berätta att när jag sov så kom mormor och morfar in på mitt rum med ett påsk ägg och i det låg det 100kr. Inte så mycket med en bra pressent för behöver pengar :O

P.S Glad påsk på er alla :)


Skolan!

Nu sitter jag i skolan på so lektionen med en dator. Jag har precis gjort ett kommun prov om typ kommuner och sånt. Kunde alla så jag ska göra fördjupnings frågor. Men nu sitter jag i grupp rummet och tjuv bloggar lite ;). Idag blir det sofia hela kvällrn ovh nstten kommer att låna sofias fina dator och blogga lite. Kan ej skriva mer nu. 

Tudells :)
 

RSS 2.0