Bilder som kom på Facebook i morse

Edvin och Eliott poasare
Söta Sara och söta Edvin
Eliott den vampyren
Edvin-Brat Lisa-Ängel Eliott-Vampyr
Edvin och Alexander
Party Sara!!!!
Eliott flyger eller?? :s

Dagen igår och sen blev det film klockan 15.50

God eftermiddag.
Haha Lisas inlägg nedanför, vi vaknade alla fall tidigt i morse från att ha vart i Knivsta hos Sara hela kvällen med sköna människor, som Eliott, Edvin, Cassandra, Lisa och Alexander. Ass skönt gäng vi är. Vi lekte lekar, vi mös i soffan, vi dansade, vi gick ute lite och vi gjorde massa andra saker som var skoj också.
Sen när vi skulle hem till Uppsala så var tåget inställt så vi fick ta bussen som tog längre tid.. Jag var ju lagom irreterad... Sen så gick vi till donken och drack milkshake. Sen blev jag och Lisa hämtade och då blev det hem färd.
När vi kom hem sen så fixa vi lite sen la vi oss i sängen och kollade på alla bilder som hade blivit tagna under kvällen.
Nu ska jag fortsätta och kolla på Scoobi doo och monstrera, Jag uppdaterar sen.
kyss

Lovisa tipsar!

godmorgon sverige ! lollo gillar att äta rå köttfärs och fisa långa morgonfisar ... soooo watch out !
/lisa

Fredag och lite lördag.

hej bloggen!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på Lisa den sega ...! Nejdå vi ska fixa oss hos mig och så för vi ska på maskerad ikväll så man måste se lite fin ut ;) Haha.
Fredag: Det var ass skön dag igår. Jag fick bara göra sköna grejer och så stukade fingret men en lätt sådan så jag har ganska ont i lill fingret. Men annars var jag på topp humör. Igår så kom Erik som visste att jag praktiserade där och hälsade sen kom Victor och hälsade på mig. Kul var det. Sen efter att jag hade slutat så åkte jag Ingrid och Lisa till Buttricks och kollade på lite Haloween grejer. Jag köpte en mask som jag kanske ska ha idag sen så köpte lisa en tjuv dräck som hon kanske skulle ha idag men så blev det inte.. Sara och Agnes fårån konfirmationen kom och in och hälsade lite.
Skriver mer sen. puss

Svaren på frågerna!

Postat av: Nathalie

Hur många syskon har du?:D

Jag har 1 syskon, en lillebror. han är 3år.

Postat av:

har du rökt cigarett?

Ja det har jag.

hur piercade du dig i örat ? ;) hur många mm är hålet egentligen ? :p

Jag har 3 hål i örat. vanliga i öronsnibbarna och ett där upp, tog det med nål.

Postat av: Felicia

Vad tycker du om min blogg?

Jag brukar kolla in då och då men det verkar skoj!
Hur beskriver du din stil?

Jag har ingen direkt beskrivning av min stil men jag tar på mig det jag tycker är snyggt! :)
Har du bra betyg i skolan?

Jag har G och några VG.
Vad är viktigast för dig?

Mina vänner och min familj! <3
Vad heter dina fem närmaste vänner?

asså jag kan inte direkt välja ut mina närmaste vänner, jag har många bra vänner.

Postat av: jessica

va e det galnaste du har gjort i heeela ditt liv?:D

Jag har gjort massa galna grejor ;)
hur har du råd med alla dina fina kläder?!

Jag får mitt barnbirdag men jag köper det jag tycker är snyggt och då köper jag det!
vart köper du dina kläder oftast?;)

Ginatricot, weekday, Monki och olika affärer.
hur lång är du?

Jag är 1,65 ungefär cm lång.

Postat av: mallan

vad brukar du göra på helgerna?

Vara med mina vänner.
vad/vem skulle du göra allt för?

Det beror på vad som har hänt, men jag ställer alltid upp för mina vänner <3
är du kär just nu?

Ja det är jag..
är du oskuld?

nej det är jag inte
vad tycker du om mig? :D

Snäll och kulig person, vi måste träffas något!

Postat av: vera

vem är din bästavän? som du kan berätta allt för och litar mest på? du får bara välja en

Jag har många vänner, se fråga ovan.

Postat av: nathalie léman

har du varit full någon gång och i så fall när var det?

Ja det har jag, det var i somras...

Postat av: sofia

har du haft något seriöst förhållande?
Ja det har jag men det var LÄNGEsen.


För du är värdelös.....Värdelös

hej bloggen nu är jag lite stressad så det blir inget långt inlägg nu på morgonen. Bussen går halv. Ska fixa det sista nu sen typ klockan 6 blir det att vara med Daisy. Puss
FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD!

Bilderna jag lovade!


27-28 Oktober

27/10 2010: Igår hade jag som valigt praktik på holmlunds. Vu gjorde massa saker igår. Bar massa kläder till ett nytt lager så jag var verkligen jätte trött igår.. Vi la massa jeans, tröjor, strumpor m.m i massa kartonger och bar och bar. Fatta att man hade ont i armarna och fötterna. Gjorde massa andra saker också. Sen så gick jag på stan med Lisa och köpte min Haloween kostym. Lägger upp bild sen! :-d Sen åkte jag hem.

28/10 2010: Idag var dte en ganska stressig dag. jag försov mig i morse så att jag nästa inte hann med min buss som skulle gå halv 9. Jaja kom i tid alla fall. Sen så vek jag mest kläder idag och massa andra saker som kommit in. Kul var det, ganska alla fall. Sen så åkte jag hem och nu sitter jag vid datorn och inte gör så mycket. Lyssnar mesta delen på musik. Har klippt mig också så nu är det mjukt! ^^ Ska nod dricka lite te och mysa med mamma nu så lägger upp bilderna senare under kvällens gång så ni ses vad som har hänt! :D
Kyss

Uppdaterar i morgon, det kommer även bilder.

hej bloggen.
Orkar inte uppdatera nu. Jag år så trött skriver i morgon. puss

Från och med du

hej bloggen.
Andra dagen på praktiken var kul. Idag fick vi göra massa saker som var skoj. Vi fick sortera galjar och vika nya kläder som kommit in. Sen så gick i runt och veck hela dagen. Jag åt lunch med Lisa på storeken, det var ass mysigt det får vi göra om! Jag träffade även massa människor. Jag träffade först Fannie den filuren har jag inte sätt sne konfan och det var typ i mars och det var VÄLDIGT länge. Sen så kom Andrea och Alex in och hälsade. Så ajg har haft mycket att göra idag. Ja just det, på lunchen så kollade jag och Lisa på Haloween kostym, det blir... Haha. Det kommer bilder när jag har köpt den. Jaja ska fixa lite nu.
Kyss
GLÖM INTE ATT DET ÄR FRÅGESTUND!

FRÅGESTUND!

Ställ vad som helst, avslutas på fredag!

Chill måndag!

hej bloggen!
Nu är jag hemma från första dagen på praktiken! Ass kul var det. Jag praktiserar med massa sköna männsikor som Julia och Lisa. Ass kul var det faktiskt! Vi gjorde massa saker. Som att vika kläder, le jätte mycket, galja kläder, larma kläder och massa annat man måste göra på Holmlunds! Det roliga på dagen var att vi hade kul hela dagen sen det tråkiga var att jag glömde min lunch så jag fck gå och köpa en äcklig sallad från Hemköp. Ass äcklig, torr pasta typ 3 kyckling bitar, Bajs var det.
Ikväll har jag inte gjort så mycket faktiskt. Jag har mest tagit det lugnt och chillat. Så ska det vara på en måndag tycker jag faktiskt. Ingen stress eller någon läxa som man skulle ha gjort klart till helgen.
Har inget mer att skriva, upddaterar senare kanske. jaja, kyss

Grattis Erik och Kerstin!

hej bloggen!
Nu är snart klockan buss dags men innan så har jag fixat mig, KLART! haha det där blev en konstig mening.. Jaja nu har jag precis ätit frulle och ska snart på med varma kläder det är 0 gradit ute så det blir varma kläder på!
Idag blir det praktik på holmlunds, 9-4 så uppdaterar när jag kommer hem. Ska även GRATULERA Erik och kerstin på sin 16års dag idag! Grattis till er båda! :)

Har man kul?


Jaja städa rummet och träffa Carro!

God morgon på er!
Nu har jag precis vaknat och ska snart duscha och fixa mitt rum. Ska åka till stan snart och möta Carro, så det ät dagens planer tror jag? Sen blir det att tagga till praktiken i morgon på Holmlunds! Jaja uppdaterar innan jag åker, Kyss
Jag och Carro♥

En dag på gränby!

hej bloggen!
Nu har jag precis ätit och kommit hem. Jag är jätte trött känner på mig att jag kommer somna sent som igår :/ Haha det var ass kul igår ska upprepar jag bara.
Jag och Cassandra var ju på gränby som sagt. jag köpte faktiskt ingenting. Jo, tugummi och så spanade jag in ett par byxor och ett par skor. Byxorna är från Ginatricot(199) och skorna(595) är från dinsko. Skorna är ett par becha boots och jag älskar dom. Men dom fanns inte i min storlek. Ska kolla på stan imorgon och träffa filuren Carro också. Har inte träffat henne sen kulturnatten. Jaja du är saknad kan jag säga! ♥ Nu blir det musik: Oskar Linnros – Genom eld och kolla facebbok lite. Puss

Mysss assså

hej bloggen!
Igår så var det ass mysigt hemma hos Cassandra! Vi satt typ  tjejer och gjorde massa saker. hehe kan tyvärr inte skriva vad vi gjorde men det var ass kul alla fall. Sara den filuren satt och fnittrade hela kvällen, snacka om på tänd tjej asså!! :o Sen så popade vi massa popcorn så alla popcorn är slut nu. Surt asså... Men men är det fredag så är det fredag!? Sen så gick vi och la oss runt klockan 3 typ. Så jag är ass sliten och så sitter vi nu ocg chillar. Vi har faktiskt bakat också. De blev inte god alls.. Men latten som Cassandra gjorde var ass god! Tack sötnos! ♥
Jaja idag händer det inte så mycket tror jag.. Vi ska väll fixa oss lite sen blir det att sola och sen kanske ska vi till gränby och jag ska köpa vinterskor. Måste ha ett par frysre sönder! jaja ses sen.
kyss

Stekpannan mot tinningen.

Tjenare!
Jag hann tyvärr inte blogga i morse. Jag hade det ganska stressigt i morse så jag bloggar nu.
Idag så var allt som vanligt, det var bara 8 barn idag som vad på dagis. Eller förskola heter det ju, det får inte heta dagis längre. Men för mig kommer det alltid heta det! Jaja sen var det lek men senare så lekte dom lite för vilt så jag fick en tjong av en stekpanna på tinningen så har ganska ont nu :/ Haha sen blev jag hämtad och fick ett halsband som tack :) Det var jätte fint! Tack så mycket!
Sen efter att jag hade kommit hem så var det bara att byta om och fixa sig lite. Jag såg ut som äckel. Sen så åkte jag till stan och möte upp Cassandra och Sara och vi gick runt lite. Såg lite folk också. Sen blev det bussen hem. Nu är jag hemma och har packat klart nu (y) blev bara en väska. Haha så kvällen och natten blir hos Cassandra. Mys kväll men brudarna. Så jag uppdaterar antagligen ikväll eller i morgon vi får se. Men alla ni söta får ha en bra kväll. Kyss

ingenting asså fan.

hej bloggen!
Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik: Oskar Linnros – Debut och 3OH!3 – Déjà Vu. Dom är jätte bra tycker jag alla fall. Ikväll/på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket. har tränat lite grann. Det är väll det jag har gjort.
Idag fick jag först vara på sågen (haha avdelningen heter det) Sen fick jag vara på mejsen och rita fula bilder hela dagen. Sen runt klockan 3 så åt vi mellis ute och sen blev jag hämtad av Håkan.
Ikväll har jag inte gjort så mycket. Jag har bara tagit det lugnt och haft lite besök. Farmor kom med hunden Meja vi fikade lite och jag låg i mitt rum och kollade på robinson som jag gör nu. Ska snart duscha. Vi ses imorgon.
kyss

Morgon inlägg!

Hej bloggen!
Nu kommer ett morgon inlägg. Nu sitter jag och dricker chai te och har precis ätit upp mina mackor. Mums var det med rostbif smörgås! Haha, Jag ska nu åka. Uppdaterar sen! :)

Ett inlägg med skruvar och krusiduller.

hej bloggen!
Nu sitter jag hemma och ska snart fixa mitt rum lite. Jag har massa kläder och annat skit på golvet. Så ser väll min onsdag kväll ut. Nästan så alla fall. Ska nog kolla lite på vinter skor på Nelly.com och lite andra sidor. Haha jag fick en kommentar igår. Lek inte? Varför skulle jag? Jag har ingen anledning att göra det.. Jaja vissa är avundsjuka. Så jag orkar verkligen inte bry mig om kommentaren.
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag började kvart över 8 och slutade klockan kvart över 1. Ass skön dag. Jag går samma tider som min handledare. Så jag har bra dagar varje dag. På efter middagen så satt jag och vek pappers stjärnor, så jag har ont i fingrarna nu! Haha jag får skylla mig själv. Sen så hämtade mormor mig och vi åkte till märsta. Eurostop eller vad det heter, där va vi alla fall. Köpte: Ett två par leggins, strumpor och en sport bh. Jag fick allt för typ 300kr. Mormor betalade allt! Sen så åkte jag hem och bytte om.
John bauer värkar som en ganska bra skola men lärarna var lite på.. Haha det är väll bara för att det är en privat skola. Kul var det alla fall att kolla på skolan. Hur den såg ut och vad det var för program. Om jag skulle gå på John Bauer så skulle jag välja: samhälle, media och journalistik. När han berättade om vad det var för något, så verkade det väldigt intressant! Sen åkte vi hem.
Har inte så mycket annat att säga kommer väll lägga upp lite bilder och lite sånt lite senare. Sen blir det väll att kolla på kungarna på 5an!
Kyss

John bauer

hej bloggen!
Nu hinner jag inte uppdatera så mycket. Jag ska snart på öppet hus på john bauer och kolla deras gymnasium. Så kommer att komma hem runt 8 tror jag. Så då berättar jag vad som har hänt idag. Puss

Det här ska jag ha i vinter!







jacka: bomerang 4500kr
vantar: point zero 99kr
Boots: 2240 (jag ska köpa ett par billigare men det här var den bästa bilden)


Be fresh

hej bloggen.
Nu sitter jag hemma ny duschad och fräsch. Ska snart spva jag är jätte trött och har ont i kroppen. Det hände faktiskt inte något speciellt idag. Samma sak faktiskt, vi gick på utflyk typ 5 meter sen gick vi in i skogen och plockade stenar xD Haha har inte så mycket att säga mer. Imorgon är det alla fall den 20onde och då får man ju pengar. Det jag måste köpa den här månaden: 1. Vinterskor. 2. vantar, mössa m.m. 3. Underkläder. 4. Sen kläder som jag vill ha till rästen av pengarna ^^
Uppdaterar imorgon. Puss

nu Har Jag rast, men inte så glad.

Hej bloggen. nu sitter jag och har rast. ska snart jobba och slita tills klockan är 4. min personliga åsikt är att mun praktik dag idag var ganska tråkig.. jag har ställt upp barn som ramlar hela dagen så jag har skapligt ont i ryggen.... jaja nu börjar jag. vi ses ikväll. KYZZ

Vad jag har gjort idag.

hejsan!
Idag var det första dagen på praktiken på förskolan verktygslådan. Haha jag vet jag som dagis fröken.. njaa kanske inte men det fanns inte så många nadra praktik platser så det här får duga denna vecka! Nästa vecka ska jag vara på Holmlunds så jag lägger inte ner så mycket tid på detta utan jag taggar till nästa vecka istället. Det är nakdelar ocg fördelar med praktiken:
DAGISET! Nackdelar
1. Dagiset som jag praktiserar på ligger inte så centralt.
2. Jag har bakterie skräck så jag går med handsprit hela tiden. Haha.
Fördelar
1. jag slutar tidigt!
2. Man får gratis mat och man får dricka så mycket kaffe och te man vill!
HOLMLUNDS! Fördelar
1. Det ligger centralt, lätt att komma dit.
2. Man praktiserar nära vänner så an slipper äta lunch själv! Haha Lisa du blir en lunch kompis i en vecka.
3. Jag tycker att dom är snälla och dom har bra musik så man lyssna på! (y)
4. man får rabatter på Holmlunds när man praktiserar där!!
Nackdelar
1. Det finns ej så mycket att göra. man får mest vicka kläder och se glad ut hela tiden.
2. Sen så är det inte så många som praktiserar där så det blir lungt.
Det är väll det som är dåligt och bra att göra på min praktik platser men jag hoppas på att det kommer gå bra den här veckan och nästa vecka.
Idag på dagiset så började jag klockan 9 och slutade klockan 2. Jag gjorde inte så ycket jag håller på med små barn så dom gråter, luktar bajs och dom är tråkiga att leka med. Jag vill hellre ha stor barn där man kan leka och rita med dom. jag som har övat på att rita fint. Haha. Jag har inte så mycket att skriva mer så jag uppdaterar väll imorgon tror jag!
Kyss

hejsan hoppsan

hej ska göra ett kort inlägg på det som har hänt idag/ikväll. Jag skrev det i förra inlägget men jag har inget att göra nu så varför inte? Det är ca 2 minut kvar på datumet 17/10 2010. Men jag ska sova nu så uppdaterar jag senare eller ikväll.
P.S Robin Hood filmen var inte bra -.-
Kyss

Robin hood filmen jaoou

hejsan bloggen
Nu sitter jag framför datorn och kollar runt lite gran. Ska snart mysa med familjen och kolla på film.
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Har vart på gränby en sväng och sen var det is hallen med Hillevi. Sen blev det inte så mycket mer. Jag har alla fall bestämt jacka nu! Det blir en bomerang jacka, mörkblå. Kommer bli ass snygg till bruna boots och vit mössa och halsduk. Jaja kommer nog blogga efter filmen. Kram och ha en fortsatt bra söndag! PUFF KRIG PATRIK!

Känner mig kreativ denna lördag

Jag hittade: 1 legobit, en kjedja och lite lim (y) =


Design by me



Knappring, medeltidagrej, silverring, bernstenring, vikingaring och blåfinsten.


Lyx eller budjet?

Jag vill ha ett par kil klackar men jag har inte hittat några som jag gillar? Jag gillar den här modeen men vilken är den fina av dom. Den ana kostar 379kr och kommer från nelly.com och den andra från scorett och den kostar 1400kr. Jag förstår mig inte på.. Dom ser nästan exakt lika danna ut men det skiller sig massa i priset? Vilken är värd pengarna?



Vs




Ibland så orkar man inte blogga varje dag- fredagen!

hejsan.
Ni som förstår och fattar rubriken så orkade jag inte blogga igår. Jag kom hem ungefär klockan 9 igår så jag orkade inte och sen innan jag somnade så hade jag feber så det var därför jag inte bloggade :(!
Fredag: Jag började med skolan. Då gjorde jag inte så mycket. Dom vanliga lektionerna, bild var nog det roligaste på hela dagen och idrotten. På bilden så målade vi våra ler masker med temat skräck. Min blev inte så bra.. jaja sen hade vi det kul på idrotten. Vi spelade basket och vårat lag vann! Haha jag är inte så bra men vi hade ett bra lag alla fall (y) Sen så gick dagen ganska fort. Sen åkte jag till stan och träffade Cassandra och Sara. Vi hänge lite och jag köpte lim på Clas Ohlssons. Haha det var ass kul för att när jag frågade vilket lim som var bäst så frågade jag en kille som jobbade bara med lampor och han sa:
L: Vilket lim är bäst?
H: Jag jobbar med lampor men jag tror att det du har i vänster hand är bäst!
L: Okej, tack så mycket.
H: Vill du fråga lite om lampor?
L: Nej jag köper inte lampor??
H: Jaja ha en bra helg!
Han var helt knäpp sen gick vi och köpte lite godis och pratade massa. Sen gjorde vi inte så mycket mer. Sen åkte jag hem och limade ihop en ring som jag gjorde själv igår. Kan lägga upp bild sen. Sen så satt jag och mormor och kollade på Idol och drack te.

Fjällräven vs Bomerang

hej bloggen.
Nu kan jag blogga. Internet har krångla lite så jag har inte kunnat. Idag har jag gjort många saker.
I morse vajnade jag av alarmet som ringde kvart över 6 och då ville jag inte gå upp. Jag vaknade också av att jag hade ass ont i halsen så jag kunde knappt prata. Jag har nu fått tillbaka rösten. Men jag ville ha den idag. Jag hade musik föredrag och då på morgonen så tappade jag ju rösten så det blev inget mer med det. Sen hade vi engelska prov. Det kändes bra, jag hoppas även att det kommer gå bra! (y) Sen hade vi massa andra lektioner som jag inte orkar skriva om.
Efter skolan så åkte jag först hem och lämnade av alla grejer sen åkte jag till gränby och kollade på vinter jacka. Jag hittade 2 st. Men dom fanns inte i min storlek så jag blev lite sur... Jaja sånt är livet ibland. Det står alla fall mellan en fjällräven och en Bomerang jacka. Jag älskar både men dom är ganska dyra båda två så jag vet ej :/ Jaja hoppas jag får en alla fall :)
Sen när vi kom hem så åt vi kykling och åt lyx potatis sallad. Det är jätte gott! Det bara skriker sommar om maten men jag äter den året om. Sen nu ska jag kolla lite på Robinsons och fika lite med mormor. Puss


Kläderna idag då.



Stickat: Ginatricot 199kr.
Leggins: Ginatricot 199kr.
Svart linne: MQ 129kr.
Halsduk: Åhlens 99kr.
Converse: Thuns 550kr.

Tråkiga onsdagar är tråkiga.

hej bloggen!
Nu sitter jag hemma och inte gör någonting. kerstin kommer snart och vi ska låna lite grejer av varann sen blir det väll melis och baka något. Vi brukar alltid hitta på något! Jaja idag har jag vart i skolan.
I skolan så gjorde vi inte så mycket. Det var tråkiga onsdag idag. Det är bara tråkiga lektioner på onsdagar. Kanske för att den fick namnet från det. Haha, vi hade också engelsak prov. Det kändes bra alla fall. Får hoppas att det gick bra! (Y) Jga har inte så mycket att skriva mer utan nu ska jag fixa lite innan kerstin kommer. Puss


Höst mys





jacka: Åhlens 699kr
stickad tröja: Ginatricot 149kr
Leggins: Indiska 149kr (fick dom av mamma)
Ring: Indiska 79kr
Halsduk: Åhlens 99kr
PLUS .. converse


jag hör hur dom sjunger.

hej bloggen!
Nu har jag precis komit hem från skolan och min privata lärare. Hade lite engelska hos henne idag, för att vi har prov imorgon så måste verkligen plugga. Nu ska jag snart göra lite mat och äta.
Idag var jag i skolan och hade kul idag! Först så ahde vanliga lektioner och spelade "neger och pressident". Ass roligt kort spel som vi i 9F är pro på. Sen så hade vi so sista lektionen och då satt jag mest och lyssande på musik men sarah. Sen blev det bussen med Sara, matilda och Sofia. Sara skulle hem till sig och jag skulle till min privata lärare som bor vid h-stam. Men på bussen så träffade jag filuren Hillevi som jag inte ahr sätt på länge. Det tycker jag är tråkigt :( Sen fick jag skjuts av morfar hem. Sen när jag kom hem nu så åkte han igen så nu sitter jag ensam hemma och lyssnar på musik på högsta volym!



familjen- det snurrar i min skalle..


långt eller kort?

Haha hittade bilder på när jag hade långt hår och när jag hade kort hår.. haha!




haha finne på näsan

Vad ska jag ha, jag vill göra en förändring!

kvällens oufitt





Shorts: Carlings
Randigt: Monki
kofta: Ginatricot
Väska: Rom

dagen inlägg som inte blev publicerat.. -.-

hej bloggen.
Nu kom jag precis hem och ska snart äta melis. Det har vart en vanlig dag i skolan idag. Hade: svenska, so, slöjd, lunch, idrott och sist matte. Skön dag kan jag bara säga. Idag gjorde jag klart min ring men den ligger på tork i skolan så lägger upp bild på den när den är hemma!
Ikväll så ska jag åka eller nu, för det här inlägger ville ej publiceras så jag jag hoppas attd et gör det nu. Ilväll ska jag åka till min gamle farmor och hämta lite grejer som jag gillar om jag hittar något! Hoppas det alla fall :) Så jag uppdaterar sen. hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll det kommer jag ha alla fall :)

puss

10 10 10

hej bloggen
Nu kände jag för att blogga. Jag har vart trött hela dagen. Har vart mycket som har hänt också.. Jaja igår så var det bara mys hemma hos mig. Först kom Carro och sen flöt det på. Vi satt och rökte vattenpipa och mös hela kvällen det var Carro, Daisy, Jag, Eliott, Edvin, Simon, Simon, Momo, Sara och massa andra. Kul var det alla fall. Sen drog vi in till stan och chillade där. Sen åkte Lisa hem till mig och sov här.
I morse så vaknade vi runt klockan 11 och då åt vi mackor och drack te och kollade på Kalle och choklad fabriken. Vi satt och snackade massa också. Sen åkte Lisa hem runt 1 och då tog jag en varm, lång skön dusch. Nu ska jag inte göra så mycket mer idag så uppdaterar sen. Puss

Nicig kväll

hej bloggen!
Orkade inte blogga igår så nu kommer det inlägg.
Igår så var jag först i skolan och inte gjorde så mycket. Det var som en helt vanlig skoldag. Sen slutade jag skolan och drog först hem och hämtade pengar sen drog jag till stan och först träffade jag Jennifer och Carro. Sen efetr det så träffade jag Daisy och vi gick runt och slöade. Haha vi orkade inget. Men vi satt oss på ett fik, Storken! Det är jätte mysigt där. Sen gick vi hem till henne och satt och rökte vattenpipa hela kvällen. Sen åkte jag hem och satt och myste med mamma i soffan. Somnade 11.
Idag så ska mina päron på bröllop och då blir jag ensam hemma. Då kommer det några vänner och chillar hemma. Så det blir en ass skön dag idag! Puss

Jag älskar den här klänningen!

tack Kerstin! förr att jag har fått låna den här klänningen!! Jag älskar nog den lika mycket som du gör, jag lovar du ska få den tillbaka snart.. eller? ;) en söt liten länk twococos.blogg.se
hehe tack! ♥

Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray

Jag har ärligt talat inte mycket att skriva om nu. Är trött och orkar inte skriva mycket. Fick precis 200kr av Håkans moster. Nice det får gå till mitt sparande av systemkamera eller kläder. Jag har kläd brist! :o


Ett sent inlägg

Nu kommer det inlägg.
Har inte orkat blogga förens nu. Jag har inte gjort så mycket idag. Första var det skolan alla fall och den var tråkig som vanligt. Hände inget speciellt. Killarna i klassen byggde en mur i vår enhet det var det "roliga" på hela dagen. Jaja sen åkte jag med Lisa först hem till mig och åt ost mackor, mums! Sen bar det av till stan. Kollade på skor igen. Jag hittade dom jag ville ha men jag har inte storlek 40! Jag blev lite irriterad, man går fram snällt och frågar om det finns i fler storleker. " nej vi vet inte när dom kommer in eller när vi får leverans" Hejdå typ. Jag blev lite små irriterad då. Jaja sen åkte jag hem. Jag var tvungen att åka hem runt 5 för att jag ska vara ensam i helgen annars måste jag åka till mina kusiner.
Sen fick vi besök på kvällen av några kompisar till min mamma. Så dom var här ett tag och vi fikade. Sen har jag duschat och fixat mitt ansiktet. Nu kollar jag på kungarna av tylösand. Uppdaterar imorgon! pööössss haha Erik!

Skoj och vilt

hej bloggen!
Nu tänkte jag berätta om dagen: Vaknade skaplig tid för att fixa mig och göra saker som man brukar göra på morgonen. Sen fick jag skjuts till skolan av söta mormor. Orkade inte ta bussen, det var kalt i morse och jag hade leggins så det blev varma bilen. Sen hade vi matte, matte, engelska, no, teknik och so. Ganska lång dragen dag men skön på något sätt. Haha, det där var lite kul att skriva.
Sen blev det bussen hem med Sara, Sofia och Henna. När jag kom hem så pluggade jag lite sen blev det middag. Efter middagen satte jag mig vid facebook och kollade runt lite där. Sen bakade jag kladdkaka. Jag hade inget att göra just då så det blev bara så.
Nu sitter jag pratar med Lisa och bestämmer inför lördag. Då blir det skoj och vilt! Haha! Jaja ska plugga lite nu så uppdaterar lite senare. Puss
Kladdcake!

Vad vore en blogg utan bilder!?

Nya grejer från topp till finger.
Strumpbyxor 5 pack: åhlens
Nagellack: 25kr åhlens
Prickiga strumpbyxor: 129kr mQ

Lisa, Jocke, Hanna, Emily, Matilda, Erik, Joel, Victor och Daisy!

hej bloggen!
Har vart hemma ett tag nu men kände för att lägga upp ett inlägg. Dagen började med ett prov. Inte kul kan jag säga, ekonomi som jag skrev om igår. Jag hoppas att det gick bra! Sen flöt dagen bara på. Håller på att göra en ring på slöjden. Den är i plåt och den kommer att komma upp på bloggen förr eller senare? Efter vi hade slutat så gick jag till bussen. Satt på bussen med Sofia och Lisa. Sofia skulle hem och Lisa skulle träffa Jocke och jag skulle till stan och träffa Hanna. Jag gick med Lisa till åhlens baksida och möte upp Jocke sen gick jag och väntade på Hanna. Vi gick kanske 2 meter innan vi träffade Emily och hennes kompis Matilda. Sen kom Joel och Erik bakifrån. Haha efter att Erik och Joel hade gått så kom Victor. Det blev en liten träff vid Indiska. Haha, kul var det att se alla igen! Erik din neger! Haha sen gick jag och Hanna runt och kollade lite.
Sen gick jag med Hanna till katedral, där skulle busungen ha spanska. Sen efter att ha lämnat Hanna så träffade jag Daisy vid luthagen. Nice! Sen gick vi runt lite på stan och kollade. Köpte 6 par strumpbyxor och sen ett nagellack, RÖTT, det kändes hösttig tycker jag. Sen efter det åkte jag hem.
En ass skön dag med massa roliga människor! NU SKA JAG PLUGGA OCH LYSSNA PÅ: 3OH!3 – Déjà Vu! pöss

So plugg klockan 22.10 på kvällen

hej bloggen!
NU är det ganska sent och jag ligger i min säng och pluggar so. Det är väldigt tråkigt med so, ekonomi. Vad betyder marknadsekonomi, kostnader, tjänster och massa andra ord. Fattar vad det betyder men det är så tråkigt! Man behöver inte ha en informationen i framtiden tycker jag alla fall. Dom som vill bli ekonomer kan väll plugga det men, aja det gör jag på en söndag kväll. Det gör nog alla i min klass just nu. Haha, nu ska jag plugga lite mer, jag kommer att uppdatera imorgon. Puss

äta glass

Hej. Nu sitter jag med min morbror HTC och Blogger. Nu ska vi snart äta glass med choklad sås. Mums säger jag bara. Jag vill också ha en HTC eller rättare sagt en bra tutch mobil! Min börjar bli sjunkit så hoppas att jag får en bra mobil någon gång! Puss uppdaterar sen!

Dagens dresscode med 4 bilder








Leggins: pieces
Linne: Vila
Tjorta: Rece Marine
Örhänge: design by me

Lillebror 3år!

God morgon!
Nu har jag vaknat och håller på att äta frukost. Scones sen igår och oboy. Mums säger jag bara. Igår så blev det mest tv tittade och chill framför tv. Sen blev det massa bilder som Kerstin kommer att lägga upp sen.
Nu sitter jag och pratar med Erik, Henning och Simon på facebook. haha jätte kul att skriva om på bloggen. Nej inte direkt, men ska alla fall fixa mig lite. Släkten kommer idag och min lillebror fyller 3år idag. Grattis!♥ Så det kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag. Ikväll kommer det bilder också. Puss!

Porr!

hej bloggen!
Det blev ej någon runda till gränby idag. Det blev ingen tid till det. Men jag hann städa alla fall och det var bra. Nu är Kerstin här och ska kanske sova över vi får se vad vi hittar på. Uppdaterar lite senare och i natt. Haha det brukar vara så illa. Ha en fortsatt trevlig kväll! :)
Snö?
HULKEN!
Känsla..
För sensuellt för att kolla på.. Porr man vet ju aldrig?

Lite höst skor

Dom här fina skorna är från modekungen.se och kostar 849kr
Dom här skorna är insperade av acne och kommer från scorett och kostar 599kr.
Dom här kommer från acne och kostar 2595kr och kommer från nelly.com
Dom här bootsen kommer från hm.com och kostar 399kr
Någon av dom här ska jag köpa. Vilken eller vilka tycker du?

Ett inlägg med massa bokstäver och meningar.

Slut på pausen! JAG VILL INTE AH BLOGG PAUSE!  Det är tråkigt tycker jag.. Man vill dela mig sig om allt som händer i ens vardag. nej då, men det är roligt att blogga. Man blir lite beroende av det efter ett tag. Man tycker att det är kul och så men man kan ta typ ( 2dagars ) pause som jag gjorde. Men jag har en anledning. Anledningen är att jag har haft massa prov, läxor, kompisar och så jag har inte hunnit helt enkelt. Väldigt dålig anledning men så ligger det till.
Igår så jag jag med Lisa först på stan. Vi satt och fikade shoppade och gick runt. Hittade en stickad tröja från ginatricot som jag har tittat på ett tag nu så jag köpte den. Lägger upp bilder senare om allt som har hänt dom senaste dagarna. Sen bar det av till Lisas farmor och där hämtade vi alla grejer som hade haft där. Sen blev det buss hem till mig. Vi fixade oss och åt mat hemma sen. Sen efter det så bar det av till stan där vi först var med Cassandra och Sara. Sen kom Elliot, Alex och Edvin efter ett tag. Haha varma gubben är fan skön att sitta på! Sen var vi där ett tag och chillade och pratade. Sen åkte vi till en locka bakom centralen. Där var det massa man kände. Sen drog jag och lisa runt kvart över 12. Sen väntad vi på bussen som gick halv 2 så vi fick vänta på bussen i en och en halv timme. Det var is kalt men gick och köpte lite krubb så satt vi oss och åt upp det. Haha det roligaste var att busschaufför var ass skön. Han började att sjunga på kinesiska eller japanske eller var det va?? Haha kul var det. Har ett klipp på mobilen så ska nog lägga upp det senare. Om jag hittar sladden till mobilen. Sen gick vi hem till mig och somnade direkt.
Idag händer det inte så mycket tror jag. Måste städa rummet och köpa present till min lillebror. Han fyller år imorgon. Vad kan man köpa till en 3 åring? :o


RSS 2.0