Glasögon

Tjenare!
Nu är jag hemma från allt pluggande på so. Det var jätte mysigt. Vi lämnade cafet ungefär klockan 17 sen blev det lite shopping efter det. Jag köpte lite ringar och ett halsband som är glasögon. Dom är super fina. Älskar glas ögon. Matilda köpte ett jätte fint linne på ginatricot. Älskade färgen så vi bytte om där. Jag tycker själv att jag har också vart kreativ idag. Jag har skrivit massa saker och gjort mina egna cykel byxor av ett par gamla urtvättade lack leggins. Hade endå ingen nyta av dom så klippte och sydde. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska tvätta ansiktet och lägga mig i sängen och vrål plugga ikväll har so prov imorgon om första världskriget. Hoppas att det går bra på provet. Puss från mig!
Kommer att lägga upp en bild på morgondagens outfitt. Har planera den iminsta detalj!


 


at the waynes :)

Hejsan
nu sitter jag med matilda och pluggar på ett cafe inne i stan. Super mysigt. Vi har bäställt chai latte och cafe frappe!!!!!! Jag har inte så mycket att säga men jag kommer blogga mer ikväll. Ses sen, puss :)<3



Hahah ignorera mig, hon ville inte vara med på bild, haha! :D

Datorn är konstig..

Tja tja.
Nu är jag hemma igen och är ganska pigg för att inte sova- Min mobil är trasig i luren så personen jag pratar med hör mig icke. Jätte irreterande, och datorn är konstig den med.. När jag skulle lägga upp inlägenn idag så publicerades dom inte på bloggen så dom lades upp nu. Så himla irreterande...!!!! Så jag är grymt irreterad på allt och alla just nu. Hoppas att det blir fint väder imorgon så jag och matilda kan sitte i stadsparken imorgon och plugga :) Hoppas på fint väder. Nu ska jag tvätta ansiktet och bruscha tänderna sen blir det att sova och gosse natt. Godnatt!



Den stora rosa flaskan är det. Älskar den allt smutsigt försvinner efter första tvätten så den är ganska drygt. PLUS att den luktar gott ^^

Skarholmen och Storvreta

Hejsan!
Imorse så fick jag en rejäll sov morgon. Sov till halv 11 så himla skönt. Sen kom mamma och väkte mig och sa att vi skulle till skaris och äta mat. Min gamrl farmor brukar alltid bjuda oss på skaris på mors dag eller så äter vi odinsborg. Det är jätte mysigt för att det är en ganska stot hamn där med seglar selskap och massa båtar och vatten. Vi var där från klockan 12 till halv 2. Sen åkte vi hem och fixade lite. Sen bar det ut till storvreta till farmor och farfar. Så nu sitter jag hemma hos dom och inte gör så mycket. Vänter på maten och sitter framför tv och tråkar. Imorgon blir det matild aoch några till på en fik och plugga inför provet på tisdag. Jag kan ganska mycket av det. Det handlar om första världkriget. Sen blir det inget mer. Jag ska nog köpa några berloker till mitt nya armband som jag fick igår. Nu kan jag inte blogga mera. Ses sen :)

Ny bloggdator.

Hejsan.
Nu skriver en ny konfimerad Lovisa, men en ny dator. Hade jätte roligt på konfan idag. Vi gjorde massa saker. Hela släkten har vart hör idag också efter konfirmationen. Vi åt mat och fikade sen fick jag pressener. Jag fick: pressentkort, armband, ljus stacke, godis, digital fotoram och pengar. Om det är någon som läser min blogg så vill jag tacka för pressenterna. Super glad för alla pressenter. Min nya dator ser ut så här. fast min är rosa ^^

Puss<3

 

Guld Hjärtat

Hejsan!
Tack, matilda för bloggandet! Hon har rätt jag är jätte nervös och kan knappt andas för att jag är så nervös! :O Imorse var jag tvungen att gå upp klockan 6 för att hinna. Jag gick upp och duschade sen fixade jag mig och den menas med (platta håret, sminka mig, klä på mig) m.m! Nu sitter jag uppe hos mormor och morfar och bloggar lite. Kommer att komma bilder imorgon. Fick en liten pressent av dom också :) Ett guld hjärta fick jag av dom, Så gulligt! Jag tycker att det är jätte fint :)

Ses lovisa <3


God morgon :)

Hej, nu är det morgon, och nu bär det av till skolan och sen blir det fannie :)! Hoppas att ni andra får en bra dag och en trevlig kväll. Idag får jag nog tillbaka min mobil också!!! Hoppas det så sen vi sen ikväll! <3


Nu är det dags för skönhets sömn

Nu tänkte jag sova och blogga imorgon. Imorgon blir det först skola från 09.15 till 12.55 sen blir det stan med fannie blomquist. Vi ska prata och skäka glass. Sen blir det konfa från 4-6 tror jag om jag inte miss miner mig. Så jag bloggar inte förns på kvällen imorgon. Så imorgon blir det dålig uppdatering. Jag ska försöka att ta lite bilder imorgon. Men det är bara KANSKE! Sen måste jag plugga på so, no och matte lite grann. Imorgon är det matte prov också. Men nu ska jag sova så vi ses imorgon.


FÄRGAR HÅRET

Tja tja.
Nu är jag hemma från gränby köpte lite nödvändiga saker till konfan. Hårspray, mat hårfärg så nu sitter jag med förväntningar på att färgen ska vara klar. Jag kpte ne från loreal paris med båder färgning och slingning. Så det kommer bilder på hur håret blev. Ses


Städa städa! KONFA

Hejsan!
Orkade inte blogga igår för att jag igentligen ingen andledning men jag orkade jalla fall inte. Va hos Sofia och inte gjorde så mycket. Vi tog det mäst lungt och chillade pratade och spelade poker:)! Super kul var det. SEn sov jag hos henne och idag är det operation dagsvärket. Man samlar typ in 200kr för att städa och hjälpa till på något företag eller något sådant. Jag orkade inte skaffa något "rigtigt" jobb så jag städar hemma. Jag har städat nästan hela huset. Tycker jag själv att jag är duktig.

Nu är det bra typ 3 dagar kvar till konfa i Domkyrkan. Jag är lite nervös för att kyrkan är så stor och alllt. Men jag tror att alla är lite nervösa inför lördag. Imorgon är det genrep på konfan och vad vi ska göra. Men före konfan ska jag och Fannie gå och fika på stan. Jag hoppas attd et blir mysigt. Kna inte blogga mera nu. Måste städa och sammla pengar! Puss och Kram! <3


Gårdagens outfitt.



Tröja: Monki 150kr
Shorts: Ginatricot 199kr
Klocka: Neon 799kr


Bilderna som jag lovade






Vit choklad, Sofia♥, Himmel och bannaner! :P


Hemma!

Hejnsa!
Tyvärr hann jag inte blogga igår. Hade inte tid och ingen dator i närheten. Jag var upptagen helt änkelt. På mogonen var jag tvungen att åka till stan. Skulle lämna tillbaka en värme grej jag lånat fär att kunna göra kort till konfan. Jaja jalla fall så träffade jag ingrid och andra på satn så vi gick runt typ överallt och kollade. Jag köpte lunch och en ansiktrengöring från MUS (Make up store). Den är jätte bra. Sen var jag på satn till halv 2 sen åkte jag. Jag cyklade till Julia sen. Vi solade mest och solade. Det var super mysigt. Sen var jag tvungen att cykla hem för att jag skulle till sofia och träffa henne och sova där. Jag träffade Adam, Rickard, Mats och Maria. Dom var super trevliga. Det var sofias mammas bästa vännina och hennes söner och man. Sen åkte dom hem och då gick jag och Sofia till en liten affär som ligger typ 1 minut där hon bor så vi gick dit och köpte jordgubbar, vattenmelon, Vit och mörk choklad. Bilder kommer.



Det kommer ett inlägg till där jag skriver om vad som har hänt idag och allt. Såklar kommer det att komma bilder på hela dagen igår. Jag hade jalla fall en trevlig lördag. :)

" Den vita tröjan från Monki "




Tröja: Monki 150kr



Nagelack: Isadora 39.50kr


Skolan/Stan

Hejsan!
Nu är jag hemma från både stan och skolan. I skolan så var det som vanligt. Gjorde allt jag skulle förutom på svenskan så hade vi föredrag där vi praktiserade. Jag praktiserade på holmlunds och pressentationen blev lite misslyckad =/. Annars så var allt som vanligt. Jag tog bussen hem med Matilda men vi båda skulle till central stationen så vi satt och pratade om allt möjligt. Det var en trevlig stund på bussen :). Efter så möttejag upp Andrea på stan så väntade vi på Kerstin i typ 20 minuter sen gick vi och shoppade lite. Jag köpte en tröja från monki. Jag lägger upp en bild på den sen. Jag kan avslöja att den är vit! :O Haha inte så mycket att komma med men men. Annars har jag vell inte så mycket att säga mer. Jo en sak!!! MIN KAMERA HAR KOMMIT. DEN FÖRSVANN PÅ KONFA RESAN!! Så nu sitter jag på facebook och lägger upp alla filmer och bilder som jag tog på resan. Imorgon blir det sofia!! Jippiiii!! :D

Tudells :)

Steeek i solen!

hejsan!

Nu är jag hemma från en kort dag från skolan. Vi hade dom "viktigaste" ämnena idag. Vi hade so, engelska, matte och svenska. Det var en super chill dag med kuliga människor. På son så kollade vi på film. Kommer ej ihåg vad den hete men det handlade om första världs kriget. Den var 2 timmar lång så vi tittade på 3 lektioner so. Inte väldens bästa film men ändå. Sen hade vi engelska prov. Sen har jag inte så mycket att skriva mer.


Oppps!! Hajen kommer

tjenare alla blogg läsare! :)
Idag har jag vart i skolan och gjorde massa saker. Vi höll på med ljus på no och jag fick G+ på musik provet men det var ett strakt så jag är nära VG!! Jag hoppas att jag få Vd. Hoppas hoppas värklige det! Sen åt vi inget till lunch för då skulle vi inte hinna till bussen som gick till fyrishov. Vi hade sim test det gick vell så där! men det var ganska kul att göra det. jag pallade inte stnna kvar efter för att jag vet ej, men jag kännde inte för det. Var super trött sen simningen och liv räddningen. Det var inte svårt men det var inte lätt heller. Jaja, jag klarar mig med g+ jalla fall. Sen åkte jag buss hem. JOBBIGT säger jag bara det mar massa dagis barn som satt på bussen som skriker och är allmänt vilda. Jaja, sen gick jag hem och nu sitter jag hemma och ska plugga Matte, Engelska, No och göra klart svenska arbetet. Det ska vara klart imorgon och plus det så blir det engelska prov och sen no läxa tills fredag så ska försöka att blogga mycket ikväll. Har tappat massa dagar när jag var borta på konfa resa.

Det är typ ett plus med den här dagen. Min kamera är funnen så dom ska skicka den imorgon. Är super glad för det. Alla bilder från konfan ska jag försöka lägga upp när jag får kameran. 

Ses sen!! :) 


Dålig upptatering! Men skööön konfa resa!!



Sofia, Emma, Daisy, Henna, Joanna, Fannie, Lovisa (jag) och Amanda våran ungdoms ledare!

Lite bilder från konfa resan. Jag har ju vart på konfa resa om alla kanke vet redan. Jag har värligen inte haft tid att blogga när jag var i göteborg och oslo. Vi hade saker att göra hela tiden. Vi hade super mysigt hlea tiden.

GÖTEBORG: Vi kom till göteborg på onsdag kväll eftermiddag om man ska vara mer exakt. Sen det första vi gjorde va att komma till vandrar hemmet och typ packa upp sen bar det av mot stan. Jag har dåligt minne just nu så kommer inte ihåg så mycket som vi gjorde i Göteborg. Vi va på uneverseumet i Göteborg. Det var super kul. Vi gick runt och provade olika stationen och så var det en regn skog som man fick vara i och gå runt. Det var grymt häftigt sen var det massa andra grejer man fick göra. Sen fick vi 1,5 timme fritid men jag och boyden orkade inte gå runt så vi satt oss på ett cafe och drack chai latte och åt kärleksmums ^^!!

OSLO: Vi var i en svensk kyrka och var på gudstjänst. Sen var det mäst chill i norge men det är sjukt dyrt!! en svensk krona är typ 1,50 i svenska kronor. Vi bodde på hotel och det var skönt och det var sängar med madrasser. För att vi fick sova på golvet i Göteborg så man så jäckligt skönt i sängen. På hotelet så hade dom ifotbolls spel som man var upptagen med hela tiden. Vi möte danskar, norskar och så klart svenskar. Sen var det mäst att vi gick runt och kollade i rummen och allt. Kameran är borta också så den ligger på en buss mellan oslo och örebro. Det är sjukt synnd så mamma har snackat med bussbolaget och dom skulle kolla bussen så jag hoppas på att dom hittar den!!!

Bilden är tagen från daisy!! <3

Hemma hos mormor och morfar.

Nu sitter jag hos mormor och morfar och dricker te. Det är super mysigt. Men nu sitter jag vid deras dator. Det är bara mysigt hos mormor och morfar men det finns inte så mycket att göra. Men men dom har en laptop med roliga grejer på och internet så varför inte passa på?? har precis packar klart till oslo resan. Det blev lite mer än vad jag tänkte. Har gjort matsäck. Det blev räck och kyckling macka, ramlösa, hallon, bannan, mannarutti. Super mumsigt som man kan smaska på tåget som man ska sitta på i ungefär 7 timmar -.-'!!!!!!!!

Bilder kommer jag lovar!! <3


Dagens musik♥

Edward Maya Featuring Vika Jigulina – Stereo Love - Radio Edit




Shoes till konfirmationen! ♥♥



Mina skor från sthldg.se

LÄNK

♥Men dom är köpa från August Johannson♥


Strepsils!!!

Förlåt att jag inte har bloggat men det har vart så mycket på senaste tiden. Har inte haft så mycket tid som jag brukar ha men plus att mitt internet funkade inte igår så jag skulle kunnat blogga igår men det var paj -.-'!! Men nu funkar det. Jag är halv sjuk. Jag har jätte ont i halsen och kan knappt pratat och jätte ont i huvudet så jag orkar knappast att skriva ett inlägg. Så jag sitter och knarkar Strepsils. Det är det bästa mot ont i halsen. 

Imorgon bär dte av till göteborg och sne tåg mot oslo (norge)!! Ska åka med konfan. Ska bli super kul att åka. Kan tyvärr inte ta med datorn för att jag kommer inte att hinna så jag kommer att släpa den i onödan. Så det blir bloggande på måndag. Det blir nog en lite helsning imorgon. Så ni inte glömmer bort min blogg ;)!  

När mamma kommer hem ska vi åka och handla till konfan så jag kommer att ta kort på det när vi kommer hem om jag mår bättre men det tror jag. Jag hoppas att ni har en fortsätt bra dag och va friska och krya!! <3 

Hallon-blåbär

Fölåt för dålig uppdatering men jag känner mig sjuk. Kommer att ta igen allt idag och imorgon. Ska städa mitt rum idga och fixa och så. Kommer även att lägga upp bilder. Ses sen:)


Nu drara jag till holmlunds!



Mot bussen, 9-4!! :)


VWT! = Vika wesc tröjor!

Tjena mitt bena!
Idag har jag haft praktik på holmlunds. Inte så intressant direkt men det var ganska kul förutom att jag har ont i fötterna + att ajg har bara vikt wesc tröjor. Ungefär ett helt bord fullt plus typ hunda till kännde det som att jag vek. Sen när jag hade vikt allt så gick jag mäst runt och avlarmade plagg flyttade på plagg m.m. Imorgon kommer kameran att komma med till praktiken. Så det kommer lite bilder så det inte kommer text hela tiden. Men okej, det är bra att skriva men kanske inte bara ;)!! Jag ahr lakr undan en tröja från wesc också som jag nog ska köpa imorgon eller den här veckan jalla fall. Det kommer att komma bild på dne sen.

Ikväll tänkte jag anårna en tävlig eller något slag av fråge stund eller något. Har inte bästämt mig än. Men jag hoppas att jag hinner. MÅSTE BLOGGA OM DANS OCKSÅ! ses. 


Saknar sommare! På bilden jag om Emma (mammas Kusin)!! ♣
Kram kram!!


12 timmars sömn (NOT)

Hej.
Har inet uppdaterar på sistonde men jag försöker så gott jag kan. ska fösöka hinna med att videoblogga också men det har inte hunits med. Men ska fösöka jag lovar! Dagen har vart så där idag. Började klockan 9 prick vid holmlunds. Vi började med att städ aoch att moppa alla golv på över och under våning. Jippi så kul....INTE!! Ja men det måste ju göras jalla fall. Sen var det bara att börja vika, vika och krossa kartonger i maskin som knappt funka. Ja men det var inte så kul. Men annars är som super snälla där. Det är Eva, Tomas och massa fler men Eva är våran handledare. För mig Patricia, Sanna och Vanja. Dom kommer från någon stans vid Gimo, kom ej ihåg vad det hette men men. Super snälla tjejer.Köpte även jordgubbar till melis idag. Idag var jag även med Julia och Axel♥♥♥. Vi hade super kul och typ flummade runt hela tiden hemma hos han i gamlis. Tack för dagen små grodor. Haha men jag tror faktiskt inte man ska dricka soda streamad mjälk XD!! Imorgon blir det upp tidigt eller rättarsakt typ halv 7 tror jag blir lagom så jag hinner kanske blogga imorgon vi får se. Men Nu måste jag sova annars kommer jag aldrig komma upp imorgon. Vi får se om jag kan sova 12 timmar men det kommer aldrig hända ikväll jalla fall. Imorgon blir det kanske Sofia eller någon annan rolig person.




Bloggar som är kul!

http://anagina.blogg.se/ : anagina

http://honeygrehn.blogg.se/ : hanna grehn

http://lice.blogg.se/ : lisa anckarman

http://lisamatiilda.blogg.se/ : lisa mattsson

http://thelifearoundadam.blogg.se/ : adam eriksson

http://javettefan.blogg.se/ : william kjällman

Läser dom här bloggarna läser jag dagligen. Älskar dom super roliga att läsa. Känner dom flästa av dom här bloggarna. LÄS DOM!!!

Natur bilder!







//L ♥

Lång bild!

Dresscode!



T-shirt: tshirt store 149kr
Tjock tröja: bikBok 199kr
Jeans: hm 399kr
Skor: dinsko 399kr


Seg=Slappar dag

Tjenare!
Nu är jag ensam. Ska nog sova nu vi ses senare!


RSS 2.0