GOTT NYTT FUCKING ÅR!!!!!!!!!!!!

hej hej bloggen!
Nu sitter jag ensam hemma och taggar till 1000! Jag är då taggad så att jag snart skulle kunna rulla mig i snön men det är kalt så jag ångrade mig lite att jag skrev det. Haha, jag vaknade runt 9 av att morfar kom in gormandes av att vi skulle åka till ett moppe race i Tensta. Så då ver det från 11-13 ungefär. Sen var det att åka hem och fixa till allt som skulle fixas så nu sitter jag och väntar på min gäster och allt som händer ikväll! Så uppdatering blir 2011! GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag genom tiderna.



Liten tjej med kort slitet hår, inte fint tycker jag faktiskt.



ja, inget att säga... haha liten pudding!



Sen kom hårförlägningen, gult är fult! Denna bild är tagen från julafton 09.



Nu började jag faktiskt att ta hand om mitt hår.... Lite längre än innan alla fall (Y)



Sen började jag även med Fake "sidecut". Började även fixa ögonbrynen.. Dom börjar att ta sin form.



Nu började även den nya klädstilen att komma, inga linnen och leggins här inte. Här blev det shorts, transparant skjorta och skärp. Denna bild är tagen i höstas.



Sen kom GINGER håret som jag har haft i ca 3 dagarn nu. Tänk vad man kan förändras, inte bara utsidan. Jag tycker att jag började som en osäker liten fjortis till en normal tjej som går i 9F på Ärentunaskolan i Storvreta. Så alla förändras jag med!

hejsan hoppsan

hej bloggen!
Nu ligger jag i sängen och kollar lite på tv efter en lång och skön dusch. Ska snart börja packa lite för i morgon är det ju nyårsafton så ska ha middag hemma hos mig med Sara, Cassandra och Lisa. Så sak snart upp till mormor oc sova där. Uppdaterar med där.
Lite bilder sen sommaren!

Nyårsklänning

Inte så bra bilder men klänningen kommer från weekday och halsbandet glitter!

Mumsfillibabba med saffrans glass!

hej bloggen!
Nu har jag tid att blogga. Jag har gjort massa saker idag. Jag vaknade runt 11 av att mamma skulle plötsligt skulle städa mitt rum eftersom att Lisa sov här och då blev det jätte stökigt. Så var lite smått irriterad på mamma i morse men det gick över snabbt. Sen så fixade jag mig lite och så blev det bussfärd till stan. Vi skulle till mammas kusin på en fika stund, det var allt ifrån bullat till saffrans glass och massa annat mumsigt så det var min lunch (Y) Sen ungefär klockan 3 så gick jag ner till stan för att möta upp Cassandra och Sara för att planera det nya året (alltså på fredag). Så vi gick runt på stan lite först, jag köpte lite stuff till min nyårs klänning som är köpt på Weekday (150 kr). Så billig och så snygg som den var så var den värd varenda krona som jag spenderade på den. Sen satte vi oss på ett Cafe och snackade massor och planerade massor. Vi är så taggade så att vi nästan spricker. Sen blev det en buss hem i första klass. Så nu sak jag äta lite middag och sen blir det att fixa lite till. Det kommer nog lite bilder om min dator vill samarbeta med mig..? Ciao!

Mitt nya hår

Före
Efter
Vad tycker ni blogg läsare om min nya färg? jag tycker om det alla fall!

Ginger girl!

hejhej bloggen!
Nu sitter jag hemma efter ännu en dag på stan med Lisa grisa! Vi gick och la oss 3 i natt så vi ganska trött så vi vaknade ganska tidigt tycker jag, kvart över 1. Sen så fixade vi oss lite granna. Sen blev det stan åter en gång. Jag lämnade tillbaka massa saker och blev rikare och Lisa den shoppaholican köpte massa saker. Nej då, bara lite saker. Sen blev det hemfärd med Buss och sen bil. När vi kom hem senare så blev jag mat och färgning av håret på mig själv, det kommer bilder senare. Så nu sitter jag med mitt ny färgade hår och en nyårsår klänning i mitt rum och pratar. Uppdaterar med massa bilder sen. Kyss

bubbelbad

tjatja bloggen!
Nu sitter jag vid datorn, data nörd som jag är och bloggar helhjärtat. Jag har ju ingenting att göra, jo vara med Lisa den busungen. Men nu ska vi bada bubbel så det blir väll bilder ( inte från badet) och lite annat om vad jag har gjort idag. CIAO!

Min tröja

Denna skapelse köpte jag idag på Weekdays kaotiska REA! 250kr Ordinarie 500kr.




Del 2

Nu är jag hemma från mediamark och netonet lagershop. Jag fick en tv. Mys, säger jag bara. Så kvällen kommer bestå av tv tittade och fruktsallad. Sen ska jag väll hinna duscha också och göra lite in packing i ansiktet och håret. Det måste göras det med. Uppdate senare!

Del 1

Tja tja!
Nu är jag hemme efter en kaotisk mellandagsrea! Det var mycket folk och lite utplockat så man hittade nästan ingeting. Men jag som har tur hittade en tröja från Weekday som jag gick loss på. Har kollat på den ett tag så nu är den hemma hos mig. Den gick loss på 250kr Ordenarie 500kr. Så det var jag har gjort idag. Sen följde Daisy med som shopping dude! Hon köpte lite saker hon med så det var det jag gjorde. Jag bloggar mer när jag kommer hem ska till mediamarkt!

Mandariner

tjatja bloggen!
Nu sitter jag och kollar på tv med Håkan. Inte det roligaste man kan göra på en lördag kväll men det får fugera just ikväll. En slapp lördag kväll med mandariner och juice. Sen så kommer kanske Sara och Cassandra och håller mig sällskap ett tag tror jag. Vå får se hur det blir. Imorgon blir det shopping!  kyss <3

Liten kräsen tjej.

hej bloggen!
Nu sitter jag i soffan och har precis fixat håret och sak snart klä på mig och kanske åka in till stan och lämna tillbaka lite julklappar. Man känner sig så dum när man inte vill ha det. Men jag som är lite kräsen så blir det lätt så ibland. Men det är bara en liten plan idag, jag har ingen aning vad jag ska hitta på. Men bloggar senare, tänkte även lägga upp bilder på julafton och sen alla mina julklappar. ses

En glad jul, eller var det var??

Hej bloggen Nu sitter jag och bloggar på min låsas pappas brors iPad. Jag hoppas att tomten kommer med en sån till mig. det skulle jag bli jätte glad över. Hur coola är inte köade? Jag tycker att dom är sten tuffa alla fall. Jag kommer inte hinna blogga ikväll eller under dagen, det är ju en högtid som man nästan alla firar och jag med. Så då ska jag vara lite social med min familj så då bloggar jag i morgon. Från mig till er en riktig god jul :)

haha, jag tycker att min kusin är så söt som bloggar åt mig!

god morgon bloggen!
Idag är det jul, skit kul jul=paket jag önskar mig acne skor och massa annat          FAKTA OM MIG    jag är 15 år jag älskar klack skor och smink har köpt paket till vänner 800 grader jag fryser!! Jag älskar oscar spendrups<333

Nya skor!





gick loss på 1195kr från eurosko. Super duper bekväma och sköna att gå i. Förerar ull sula i!

Det enda jag vill ha är lite la la la.

hejsan bloggen!
Nu sitter jag vid datorn åter en gång efter dagens jul sök. Det har gjorts massa saker, städats, bakats, duschats, tvättat och massa andra saker som hör till julen som man egentligen inte brukar göra om man har ett normalt liv. Man duschar ju och tvättar som alla andra dagar men det är något speciellt på G. Ja just det det är ju JulAFTON i morgon som är "planerad" som mamma säger. ja gröt frukost hos oss klockan 9, Driv in är det som gäller. Inga kö lappar bara jobbigt. Sen så blir det väll att fixa sig och åka till Storvreta och där blir det mat, godis och julklappar! (Y) Ses


Jul stök, min grej!

chacha bloggen!
Nu sitter jag och äter gamel mormors jul bröd, det är så gott! Jag älskar hennes julbröd. Så det är väll det som kommer att hända hela dagen. nej då. Sja åka till gränby etn sväng och brottas med alla i uppsala, kul! Sen så ska vi väll klä granen och fixa in för jul. Kommer nog att komma upp bilder under dagen. JUl stök, HÄR KOMMER JAG (Y)

Jag är så ful

Kvälls musik som man kan tagga till men inte just ikväll. Tim Berg – Seek Bromance - Avicii Vocal Edit. Den funkar all fall (I) <---- En lampa ska det vara!

Detta är en skam för HM!

Klipper sönder kläderna

De ser hur personalen med sax klipper och river sönder fullt användbara kläder. Plagg som någon köpt, men lämnat tillbaka på grund av något mindre fel.
- Det är helt oacceptabelt, säger Rune.
Även etikforskaren Sten Philipson dömer ut H&M:s agerande.
- Påstår man saker, särskilt om det är saker som man själv tjänar på, då är det ett etiskt krav att detta påstående ska kunna kontrolleras av andra utomstående, säger han.
H&M:s presstalesman Håcan Andersson säger att klädjätten under hösten har skickat ut instruktioner till sina anställda om skärpta rutiner för att stoppa just det som Expressen berättar om.
- Ingenting ska kastas eller förstöras i butik. Utan det som är trasigt ska skickas till vårt returlager och allt övrigt som går ska skänkas till Helping hands, säger Andersson.

"Naturligtvis allvarligt"

Att H&M i praktiken fortsätter att förstöra kläder kommenterar Håcan Andersson:
- Det är naturligtvis allvarligt om inte våra rutiner följs, då får vi titta på andra sätt att informera våra medarbetare


Själva artikeln är från

http://www.expressen.se/

Mitt nya linne och en ny gammal skjorta

Dagen vad underbar, jag han faktiskt med alla jag skulle göra. Jag han fika, shoppa, prata, gå runt och gjort massa annat som dagen bjöd på. Köpte det fina linnet på Vila som jag ska ha på julen och Kanske nyårsafton vi får se. Annars så köper jag en ny för pengarna som jag kommer att få i julklapp. Hoppas att jag kommer bli stenrik till JUL! Hoppas alltid på det bästa. Nu kollar jag på mordet i stenham eller vad det heter och tänkte brygga lite te och mysa. kyss

Socker och kanel, är det nyttigt?

God Morgon bloggen!
Nu har jag vaknat och ätit min nyttiga gröt med socker och kanel. Nu på morgonen ska jag städa rummet och sen fixa mig OCH sen så ska jag möta upp ginger girl och vara med henne hela dagen blir det nog. TRor jag alla fall, dagens planer så långt. Så nu ska jag städa och allt. Uppdaterar senare, kyss

innan jag somnar och datorn laddar ur

Nu ska jag snart föröka att sova och sluta att lyssna på musik. Har gjord det hela kvällen typ, det finns inte så mycket annat att göra men men. Jaja, i morgon blir det stan med Emily och sen att träffa Hillevi, hoppas att dagen blir toppen, det blir den säkert med er tjejer ;) Kyss sover nu säger vi!

Här kommer svaren på frågorna!

vill du typ ha sex med en tjej ? asså i så fall är jag villig att göra det med dig .. men bara om du vill ! men asså jag är typ så KÅT i dig och allt du gör , gör mig våt .. så våt . SKRIV NUMMER I BLOGGEN.

 

Svar: Jag skulle inte vilja ha sex med en tjej, jag tycker om pojkar så synd för dig, mitt nummer kan du också drömma om.

 

Vad tycker du är finast av dom två skönhetsidealen som finns idag?

Alltså att man ska vara så smal som möjligt och nästan inte ha kurvor, eller ska man ha kurvor, stora läppar, vara lite brun osv? Du kan tänka Agnes Deyn eller Megan fox/Alessandr Ambrosio/Adriama Lima

Svar: Jag tycker att man ska vara som man är, det finns inget skönhetsideal för mig. Alla ser olika ut.

 

om du fick göra en skönhetsoperation, skulle du göra det och vad skulle du göra?

Svar: Jag skulle kunna tänka mig att operera min rygg och min näsa om jag fick välja själv, jag tänker inte skriva varför! Det är privat!

 

Är du på g med någon just nu ?
isåfall vem ? ;)

Svar: Nej, jag är inte på G med någon nu, och det är ingen som svaret på den andra frågan.

tycker du själv att du ser bra ut?
2. vilken BH-storlek har du?

Svar: Jag tycker inte att jag ser bra ut men jag är nöjd, jag kan ju inte göra något åt det. Eller jag kan det Men jag skulle inte lägga ut jätte mycket pengar på det.

Varför vill du veta det? :P

hur snygg tycker du att du är på en skala 1-10 ?

Svar: Jag tycker att du är en 7a. Ni blogg läsare jag vet vem det är så ni behöver inte kommentera det.

 

vad var det för möte du va på förut?

Svar: Jag var på ett HJÄLP möte, för jag har haft lite problem i skolan så då sitter man med en läkare och rektorn och pratade om mina betyg och om vad jag behöver hjälp med.

 

vilka danser går du på och hur länge har du dansat?  :)

 

Svar: Jag har dansat cheerdance, showdance och jazzfunk och det har jag har dansat i 10 år.

 

brukar du fortfarande vara mycket i ishallen? Och gillar du några killar i almtuna 95? :)

 

Svar: Haha, jag hade en period i 8an så då var jag i ishallen varje dag och träffade kompisar och kollade på massa träningar och matcher. Nej jag gillar ingen i det laget längre, det fans vissa förut som jag tyckte om. Man ska aldrig lita på en hockey kille!

 

hur länge sen var det du blev av med oskulden och gjorde det ont?
jättefin blogg! :)

 

Svar: Jag tänker inte svara på denna fråga.

 

vem är snyggaste killen i ärentunaskolan, nämn topp 5

Svar: Det finns några i Ärentunaskolan som ser bra ut. Jag förstår inte riktigt frågan heller, ska jag gå på personligheten eller stilen.

 

gillr du ngn?

Svar: Nej, jag gillar inte än utan många. Mina vänner! <3

 

vilka har du haft sex med?

Svar: Varför vill du veta det? :s

 

Hur mycket brukar du handla julklappar för?

 

Svar: Jag brukar handla julklappar för ungefär 500kr eller det beror också på vem eller vad jag ska köpa till och hur många det är till.

Jag hoppas på ett ni har fått dom svaren ni har förväntat er, om det är något annat så är det bara att fortsätta kommentera och kolla in då och då!


min sko

hej bloggen!
Nu är jag hemma och sitter och lyssam på: Kelly Rowland – Commander. As bra låt ju! Idag slutade jag halv 10 efter att betygen har delats ut och allt som en avslutning handlar om. Sen efter det så åkte jag till stan för att möta upp Cassandra och ge henne sin julklapp, hon blev glad tror jag alla fall! ♥ Sen så gick jag och kollade på lite kläder och dant, hittade ett par skor som jag lägger upp bild på sen. För nu har jag hittat kamera sladden, stolt tjej bloggar här! Sen så var jag också hos sjukgymnasten och sen åkte jag med bussen hem, gick hem. Det var super kalt! AAAaaaaa, det är bara 2 dagar till tomten kommer med sina renar!
99kr skopunkten!

duschen står på listan

Nu väntar duschen och sen sova, bloggar i morgon! kyss

Waka Waka, eh eh

hej bloggen!
Hemma nu efter en lite shopping runda med Kerstin, Hittade lite julklappar men är ej klar än. Det är ju om 4 dagar och jag har inte köpt alla än (Suck) så får det vara ibland. Det känns som att jag alltid är ute i sista minuten med allt ;) Men dock har jag bara 3 att köpa till, min lillebror, Sofia och Kerstin. Deras pressenter kommer att inhandlas på onsdag med Stammers jaou!
Idag har jag vart i skolan och inte gjort så mycket, vi hade först svenska och sen so. Vi kollade på film på svenskan och på son så målade vi. Chill dag eller vad? Sen efter det så hade vi slöjd, vi målade om målarrummet, Bilden nedanför ska förestella en dykar av: Sara daniella Pavasson Hata! Så snygg SARA!


Efter det så hade vi juldans och det var väll skoj, NOT! eller ganska så, dansade såååååååååå bra: Alla skakade alla fall loss till Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song). Sen så var det till satn och shoppade lite julklappar, Träffade Vanja, Toww, Maria och Kerstins klasskamrat Lisa! Super trevlig tjej tycker jag! Det var även länge sen jag träffade Vanja och Towe också.
Kvällens planer: Dricka te och ung och bortskämd! Slänger in ett inlägg lite senare!
hej
då!

Juldance är nice..? eller var det en fråga?

God morgon !
Nu slänger jag in ett snabbt inlägg om vad som händer idag. Först har vi bara vanliga lektioner fram yill klocka 1 så så klcokan ett har vi jul dans, NICE! Slutar två tar väll någon buss hem och blogga sen, kyss

Dagens outfitt



Svarta leggins: Vila
Trasparent tröja: Weekday
Kofta: åhlens
Smycken: H&M halsband och ring
Strumpor: Tommy Hilfiger


Mums till kroppen



Hur snyggt är inte detta tillsammans? som jing och jang!

En kär liten vän

hej bloggen!
Idag har jag vart med släkten och vart på stan med Lisa. Först på morgoonen så åkte jag hem från min vän och sen rakt hem till släkten som kom på "rest lunch". Det är alltså mat som har blivit kvar från gårdagen. Mums, NOT! Sen blev det att fixa sig och åka till stan med Lisa, jag köpte inget men kollade på ett par örhängen, fjädrar fakriskt! tackar som frågar. Så dom blir det nog att köpa på onsdag när jag ska på stan med Stammers. Så det var det som hände idag. Lägger upp bilder snart:-d kyss

Frågestund

Eftersom att det var ett tag sen och saker har förändrar så kan jag väll ha en frågestund. Fråga vad som helst, inga frågor är fel eller rätt. Svarar på dom när jag har tid och ork!





Medina-sagoland

hej bloggen!
Nu kan jga blogga, jag sitter nu vid datorn och lyssnar på Medina – Sagoland. Den är jätte fin och super bra, började att lyssan på den för någon dag sen. Nu är jag beroende... Idag har jag vart på gtänby, jag köpte nya skor. Lägger upp lite bilder senare OM jag hittar dator ladden eller ladden till datorn. Så då har vi det utrett, ikcäll eller nu är det massa kompisa till mamma och Håkan här! Ska nog dra och träffa en kompis sen, vi får se om det blir så eller inte. Så det är väll det som händer ikväll tror jag. Bloggar emr. kyss

Dance!

hej bloggen!
Kunde ej blogga igår, det var något fel på blogg.se så det gick inte att blogga.. Synd tycker jag. Men egentligen hade jag inget viktigt att skriva, det var som en vanlig dag med massa film. Sen så var det att åka hem och ta det lugnt, gjorde inget speciellt på kvällen. Jag sov hos mormor och morfar super mysigt!

Idag har jag vart i skolan, jag fick sov morgon till kvart över 7. Jätte skönt, Brukar annars gå upp kvart i 6. Sen fixade jag mig till 8 så åkte jag till skolan. Allt var frid och fröjd. Vi dansade på gymnastiken. Det var kul MEN vissa killar har handssvät i min klass och det är inte fräscht. Haha, kul var det för att dansa alla fall. Jaja, ikväll blir det att åka till en kompis och blir där hela kvällen, jag bloggar när jag kommer hem. puss


Mikrofonkåta 9F!

hej bloggen!
Nu ligger jag i soffan hemma trött och sjuk. Jag avskyr att vara sjuk, det finns ingen bra mening med det? INGET! Jaja, jag orkade verkligen inte blogga igår för att jag började att känna att jag inte mådde dåligt så jag har sovit 15 timmar men ändå mår jag inte bra.
Tisdag: Jag vaknade klockan 06.45 och då skulle jag fixa mig tills "vinter showen" som skulle vara under hela dagen. Det är det som jag har lagt ut på klipp nedanför detta inlägg. Så då blev det lite stressigt så jag packade, klädde på mig, fixade lösögonfransarna och massa annat som jag han. Sen blev det att åka till skolan och fixa sig också, bytte kläder också. Vi hade inga lektioner på hela dagen, vi började att fixa oss klockan halv 9 och blev klara klockan halv 1 så det tog ett tag att fixa oss. Dom som var med: Lisa, Sara, Christoffer, Oscar E, Ingrid, Oscar J, Victor, Simon, Fredrik, Elise, Jag, Matilda, Mathilda, Tomas och DP! Vi var jätte bra och bäst, VI VANN DESSUTOM! Så vi i 9F och resten av klassen var jätte glada och vi skrek och dansade och sjöng för fulla muggar. Vi var så bra!
Så det var det som hände igår och idag, det kommer inte hända något ikväll.. En låt som piggar upp: September – Mikrofonkåt den tråkiga dagen. Uppdaterar under dagen. kyss
Det finns mer bilder men då skulle inlägget bli super långt så blir denna lagom med bilder! Alla bilder från Elise Johanna Huvudsson!

9F<3

Jag kan bara säga ett par ord, jag älskar 9F!!

sanktaaaaaaaaaaaaaa lucia

god morgon bloggen!
Idag är det den 13/12 2010 och det är lucia. Ska vara i skolan klockan 8 för att ha tåget klockan halv 9 (suck). Men känner mig duktig för jag gick upp kvart över 6! Nu på morgonne har jag alla fall fixat mix och packat allt som ska med, tror jag!

1. Lucia linnet strucket!

2. Packat, böcker, nessesär, glitter, ljus och band!

3. Fixat håret!

4. ingen aning vad jag ska skriva på dennna!

jaja, uppdaterar sen, kyss

Fick en fråga om skin shortsen

hej Amanda W, jag har köpt mina skin shorts på Bik Bok här i Uppsala. Dom är jätte sköna och bekväma. Det är ju skin imitation. Jag hoppas att jag svarade bra på frågan. Shortsen kostar bara 249kr :)

Lite bilder och ett kort inlägg







FOTO: Clara Solander och Lovisa Almlöf!

Dagen har vart jätte mysig och skön, har gjort massa skojsiga saker som att fota, fikat och mys och det har pratats en massa också! Om allt från höger till vänster. Det var ett tag sen vi var med varann så det var på tiden tyckete vi båda att vara med varann.
Jag åker nog bussen som går halv 9 eller halv 8 vi får se . Sen blir det med uppdatering hemma hos mig. kyss

On sunday morning den 12-12-2010

hej bloggen!
Nu på morgonen har jag sovit, fixat mig och ätit frukost! Som en vanlig morgon fast lite senare tider än vardagar där man måste gå upp klockan halv 7 för att hinna fixa sig och klä på sig och allt annat som till hör mornar. Jaja, nu ska jag ta en buss som går 5 över från stan och jag ska till vattolma och vara med Clara hela dagen tror jag. Vi får se hur länge jag blir där. Kanske ska träffa filip, vi får se hur det blir med det med. uppdaterar hos Clara. kyss

Tråkigt inlägg om min o perfekta ögonbryn

hej bloggen!
Nu orkar jag och har tid att blogga! Idag har jag vart hemma och tagit det lugnt, ja just det var på stan en timme kanske. Jag köpte inte klänningen, jag får önska mig den i julklapp istället. Jag köpte en skjorta och ett par shorts. Jag lägger upp bilderna i morgon. Orkar inte bråka med datorn nu, jag är så trött! Man måste koppla en sladd som jag inte vet vart den är. Sånt är livet :D Sen kom mina kusiner ett tag nu och lekte så nu har jag ont i huvudet... suck! Sen så har jag suttit och fixat mina ögonbryn en timme nu typ. Jag vill att dom ska vara perfekta, men jag lyckades ganska bra.. eller inte?? :s Nu ska jag nog dricka lite nektar och sen blir det att sova och i morgon åker jag till Clara! :) Ciao

Sluta vara så porrig!

Finns inga ord att beskriva!
oscar spendrup

3 och 6

God morgon!
NU sitter jag i min säng och har nästan precis vaknat. Jag har inte sovit bra i natt kan jag säga. Vaknade klockan 3 och 6 och nu. Jag hatar att vakna på natten då blir det så svårt att somna om sen.
Idag händer det inte så mycket tror jag. Jag ska städa rummet och nog få natt gäst! Det är väll det som händer idag. Uppdaterar sen. kyss

Ja Här kommer min klänning till julen och det nya året!


Fram

bak

Jag tycker att den är jätte snygg, vad tycker ni? :)


Morfar fyller år! <3

hej bloggen!
Nu har jag tid för att blogga efter en jekdande dag. Först var det skolan som var som vanligt. Tråkig tråkig.. Men inte när va hade musik. Vi spelar en låt och den ska vi representera på tisdag nästa vecka! Vi är jätte taggade och alla är väll nervösa. Tror jag, det verkar så alla fall! Sen så när jag åkte hem med bussen så sa mamma att morfar fyllde år så då har vi vart hos han hela kvällen och kom hem typ?? Nu. Han fick massa wisky flaskor och annat stuff som inte jag skulle vilja ha men morfar såg glad ut alla fall och det är ju det som är meningen! ♥
Så nu har jag faktiskt lite läxor att göra, Matte, Engelska, svenska och No. Måste göras!! BYE!


Julklappar i mode väg



Ja tack (Y)


Hela helgen i ett lagom inlägg!

hej bloggen DET VAR ETT TAG SEN JAG SKREV DETTA SÅ JAG VET ATT JAG INTE KOM HEM FRÅN SKOLAN NU!  Nu är jag hemma från skolan och idag var det as chill! Började 08.20 med musik till halv 11 as skönt! Vii har ett framträdande som vi ska ha på tisdag så det blir nice, eller jag hoppas på det alla fall. Sen flöt bara dagen på som vanligt. Tills i morgon har vi inga läxor också jätte skönt, slipper plugga. Jag ska bara skriva om en kärleks film och det tar ju typ 3 timmar bara! (Y)
Jag lovade ju att berätta om helgen och vad som har hänt dom senaste dagarna när jag inte har bloggar, förlåt för dålig uppdatering!

Fredag: Det var en helt vanlig fredag. alla lektioner var som dom brukar, gjorde no prov och det gick bra hoppas jag på! Sen efter skolan så åkte jag till stan för att kolla på lite julklappar men som vanligt hittade jag inget.. Sen åkte jag hem och satt vid datorn ett tag sen så av en slump så smsade jag Lisa och frågade vad hon skulle göra ikväll. Hon skulle på bio med Ingrid och som av en händelse så följde jag med och kollade på PARANORMAL ACTIVITY 2!! den var så bra. Jag dog nästan när jag såg den! JAG REKOMMENDERAR VERKLIGEN DEN!
Lördagen: Jag började med lördagen hemma och så var det bara lugn och ro. Sen så åkte jag till Sara på kvällen och hade partaj! Var med: Felix, Anton, Anton, Henrik, Sara, Cassandra, Hanna, Felicia, Simon, Okan, Edvin, Eliott och massa andra som jag inte vet namnet på men som vad där. Det var en ganska så härlig kväll i korta ord och meningar som man brukar skriva på bloggar!
Söndag: På söndagen så kom mamma och hämtade mig i knivsta hos Sara och då far det till IKEA och köpte lite nya grejor i hallen och jag fick ett bord där jag ska ha mitt smink på och lite annat smått och gått! Sen så var jag så trött så jag somnade och hemma runt klockan 2 och sen så vaknade jag runt 5 och då blev det plötsligt tjockis söndag med pizza och massa läsk! Måstes tränas bort! Tycker jag alla fall det måste och så blev det också efter det så jag var ute på en promenad på ca 45 minuter så det blev lite frisk luft i mina lungor. Sen blev det lägg dags efter det och en varm dusch och ansiktsmask och in packning!  Så om jag ska korta av söndagen med någon mening så blir det: EN LITE STRESSAD DAG MED AVKOPPLING PÅ KVÄLLEN!

Nu blir det film och tvätta ansiktet! kyss

Vad vore en blogg utan bilder!?

Hej bloggen
Nu har jag precis duschat och lagt ansiktsmask och inpackning. Jag kommer att skriva om vad som har hänt i morgon. Det är så mycket som har hänt dom senaste dagarna/helgen! Jaja lite bilder nu! Gamla och nya bilder!

PLUGG!

PLUGG!

Nu har jag valt gymnasium.. NOT!

Nu är jag hemma från öppet hus på fyris. Det var jätte fina lokaler och en jätte fräsch skola men jag vet inte om jag ska välja den. Jag har några andra alternativ, jag ska nog välja mellan celcius estetisk, john bauer mdeia eller fyrisskolan stylist som jag var och besökte idag. Nu ska jag alla fall plugga tänkte bara skriva lite om vad jag var intresserad av att gå för gymnasium. kyss

Pojken i randig pyjamas, så hemsk!

hej bloggen!
Nu sitter jag hemma och lyssnar på Maskinen – Nr 1. Det är as bra, jag tycker ni kan klicka på den och lyssna med era egna öron och säga till er själva att låten är bra eller dålig. Nu ska jag inte vara dryg utan lite mer seriös. Dagen började klockan 7 och då klädde jag på mig vanliga kläder och sen blev det jul kalendern, DEN ÄR JÄTTE DÅLIG! Jag förstår inte ens handlingen i julkalendern. Dom bästa julkaläderna är kuvösen, dieselråttor och sjömansmöss, julens hjältar och massa andra. Dom var bättre förr i tiden. Men nu är det bara skit! Sen var det vanliga lektioner hela dagen men vi har håltimme på engelskan. JIHO! Sen kollade vi på film på svenskan, världens värsta film!
POJKEN I RANDIG PYJAMAS! . Sen hade jag utveckligssamtal och det gick väll bra tror jag. Sen åkte vi hem och nu snart ska jag på öppet hus på fyrisskolan och kolla där med Clara! Uppdaterar sen! :) puss
Världens bästa julkalender!! ♥

RSS 2.0