Buss inlägg

Tjenare
Nu sitter jag på bussen och det är ungefär 30 grader PÅ bussen så det olidligt att sitta ner. Buss resan kommer ungefär ta 1 och en halv timme. Jag åkte bussen som gick 50 i så det är et tag kvar. Jaja man har ju internet och musik på spotify så ajg klarar nog mig på buss resan. Bloggar när jag kommer hem
Puss<3

Kuddkrig på morgonen

Tjena
Imorse väckte mina kusiner mig vid 10 med kuddkrig. Så jag är lagom förbannand på dom nu! Idag är det molningt och det är gags för hem färd. Som jag skrev igår så vill jag åka hem för att träffa viktiga vänner. Så ska försöka att ta mig till buss stationen idag i Östhammar. Jag kommer att försöka blogga hela dagen och så får vi se hur dagen blir sen. Jag tänkte sola imorse men det är molning och då kan man ju inte sola :S :S Så nu ska jag kolla när bussen går och så får vi se när jag kommer hem så ni får ha en forsatt trevlig molnig dag och då ses vi sen :)


Ingen rubrik..

Hey
Nu har jag kommit hem eller inte nu direkt kom hem typ vid 2 och då solade jag ocg badade jag mer. Har även hunit fiska men fick ingen :'( (SNYFT) Jaja det var dåligt väder eller rättaresakt fint väder men dåligt fiske väder och då blev det ingen fisk.

Nu har jag precis gått ur duschen och luktar grap frukt :)Har även andvänt mitt nya shampoo som är JÄTTE bra! Så nu blir det nog mys framför tv och massa andra saker man kan göra med släkten. Jag saknar alla männsikor hemma i uppsala. Alla kommer att åka bort nästa så jag sätter mig nog på bussen hem imorgon så jag hinner träffa viktiga vänner<3 Jag hoppas att ni får en forstatt trevlig kväll och ha det FETT MED MYZZZ!!


Olidligt varmt -.-'

hejhej
Nu är jag framme jalla fall och det är ungefär 30 grader i skuggan och man kan knappt vara i solen för att det är så varmt!!
Idag ska vi till stranden och sola och bada. Ikväll tror jag också att vi ska fiska. Nu ska jag gå ut och sola och försöka att vara ute överhuvud taget. Jaja vi ses sen :)
Puss, från värmen

IKEA

tjenare
Idag har jag åkt runt i hela boländerna och kollar på flytväst till min kusin, tillslut hittade vi en på stadium sen åkte vi till Ikea för att äta mat och inget mer. Sen åkte jag hem och solade lite med Carro och badade lite grann. Sen blev det mer solande och mer sol!! Jag älskar solen.
Sen ringde mormor och frågade om jag skulle med till sommar stugan och det ska jag. Ja, nu sitter jag i bilen och ska typ åka två timma och sen båt typ 30 min sen är jag framme och då blir det ett inlägg. Kommer inte blogga så mycket när jag sitter i bilen lyssnar på:Jason Derulo – In My Head,Jason Derulo – The Sky's The Limit Så det är chiillll i bilen :D :D
Puss, och simma lungt!

Nu tror jag det är dags för att sova..

Nu är klockan typ halv 2 och jag tror att jag sak kolla lite på film och sen somna till filmen. Tyvärr blev det ingen färgning av håret. Klockan bara rann iväg och jag orkade inte ikväll dessutom... Jag tror att det blir Idag senare ;) Ska även åka med mormor till gränby och köpa nya skor. Det bli något jalla fall. Sen blir det väll att sola hela dagen och ta det lugnt.
Sov gott alla blogg läsare och ha en forsat trevlig kväll/natt(morgon :)

Lite sommar musik

Jason Derulo – The Sky's The Limit
Rihanna – Rude Boy
Markoolio – Ingen sommar utan reggae
David Guetta – Sexy Bitch
Madonna – Celebration - feat. Akon
Robyn – Dancing On My Own
David Guetta – When Love Takes Over (Feat. Kelly Rowland)

Middag

God kväll
Idag har jag mest legat ute och solat och badat. Det har vart jätte skönt tycker jag själv. Idag har jag säkert solat 4 timmar tror jag men mer blir det ;) Sen var jag och doppade mig uppe hos mormor och morfar sen mer solande.
Sen bjöd mamma över några kompisar till oss och vi har precis ätit middag och haft det mysigt. Jag fick även en present av Micke och jag gillade den :P Sen ikväll händer det väll inte så mycket mer ikväll. Kommer väll att kolla på någon film eller något. Plus att jag kommer slinga håret också :)
Haha ni kanske fattar varför jag ska slinga håret. Fick det i present av Micke. Tack micke :) :)

SOL SKEN!!

hejhej
Nu har jag vaknat och är jätte pigg och jag vill bara ut ut och sola! Det är super fint väder så man vill ju bli lite brun så nu ska jag ut och sola och lyssna på musik och bara ta det lugnt idag så uppdaterar jag sen :)
Bild från Ärentuna games. Kanot tävlingen: Lisa Christoffer Tomas Sara.
puss

film kväll med mig själv

hej bloggen
Nu sitter jag i min säng och kollar på filmer som jag lånat av mina grannar. Snacka om tjej filmer, haha. Jag hade ändå inget annat för mig så jag har en egen film kväll ;) Inte så kul kanske men jag hitta ingen att vara med.
Imorgon händer det nog inte så mycket tror jag. Eller så hade mamma något in bokat eller ingen ring alls. jaja men nu ska jag fortsätta kolla på filmen och mysa med mina kuddar och bara fortsätta att ha det gos i sängen så jag kommer att blogga mer imorgon.
Puss

God morgon

hejhej
Jag somnade ungefär klockan 11 igår för att jag var jätte trött. Sen vaknade jag klockan 10 ungefär i morse för jag var skit trött sen var det bara att äta frukost och sen efter frukosten var det bara att packa grejerna och bädda sen var det en lagom bit att gå till Anna och Martin sen åka båt och nu sitter jag i bilen och är på väg hem. Jag kommer att blogga när jag kommer hem :)
Vi ses

kvälls bloggande för fullt

hejhej
Inte så mycket att säga men jag har haft kul idag jalla fall. Jag och Kerstin har grillat och ätit jordgubbs tårta. super smaskigt. Vi gick till länsös midsommar äng men det var inte skoj där.... men nu ska vi till bryggan och äta jordgubbar och mysa och bara chilla lite så kanske jag uppdaterar sen :)
Imorgon kanske jag kommer hem vi får se men annars blir jag kvar på länsö och solar och badar med Kerstin. Men men nu ska jag jalla fall gå som jag sa :)
Puss

Dagens grej

Dagens grej är min Peak tröja från Stadium. Den är super sköön att ha på sig och den är sval och jag ÄLSKAR den! Defenetift dagens grej :)



Vad hände igår?

hejhej
Igår var det att åka in till stan och vara med Hanna. Vi gick typ överallt på stan och köpte jordgubbar och annat ;) Sen var det bara att åka hem och packa för idag ska vi till min sommar stuga och Kerstin följer med vi kommer hem på lördag och internet finns alltid med för jag har fått trådlöst internet och en tv med :) :) Man tackar ju inte NEJ till trådlöst internet så tack tack Håkan :)

Idag har jag vart precis och dansat runt midsommar stången och vunnit vantar och fikat. Jag tycker att det är skit mysigt att fira midsommar på landet för att alla känner typ alla! Så det är super kul men alla barn är typ små och jag och Julia är dom äldsta typ :) Jaja men nu ska vi typ åka och jag vill bara säga en sak till.....

Glad Midsommar :)


Från Designskaparen

Halvfärdig design hur kul är det? Inte så speciellt. Både profilbild och heder saknas och kommer komma upp i mogron. Inte så speciell design, blå enkel men kommer fungera med den blivande hedern. Gillar det enkla, med för mycket blir det bara jobbigt att läsa.
Jag tycker ni ska klicka på min länk under design! Om något är fel/ser konstigt ut eller inte fungerar kan du kontakta mig på MIN blogg.

At Sofia

hejhej
Kortfattar vad som hänt idag bara lite små snabbt!

Nu sitter jag hemma hos Sofia och ska snart gå ut och sola. Jag kom till henne typ klockan 12 och sen har det var chill lite grann ;) Så kommer att blogga mer ikväll :) Ses  sen :)


Bra kväll ändå

hej hej
Klockan är typ snart tolv och jag ligger och kollar på the hot chick. Ass kul film säger jag bara. kvällen blev ganska lyckad ändå. Synd och Fannie♥ men jag tappade inte lusten för att göra något jalla fall. Jag och min familj grillade med våra grannar och en gammal kompis till Håkan så vi bjöd dom tre på mat plus våra grannars hund (Molle) :) Sen hade jag inte så mycket att göra så Håkan tog fram fyrhjuligen och vi åkte lite eller rättare sagt en och en halv timme men ändå. Sen blev det att spela lite fotboll sen åka till Studenteras IP för att låsa lite överallt. Jag sprang lite där också ;) Sen efter det så spelade jag lite mer fotboll och sen så ligger jag i sängen nu :)..
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Inget in planerat så det kommer jag försöka att skriva om imorgon.

Ingen bio

hejhej
Nu är jag hemma igen. Har vart på stan moch skulle igentligen har träffat Fannie men hon blev sjuk :(... Krya på dig<3 Så jag tog bussen hem men innan dettta så köpte jag öljäst medel för håret. hon rekomenderade det för den som har svagt hår och tunna naglar. Men jag har ganska stark hår men jag ville pröva den. Sen gick jag och köpte lunh och sen cyklade jag hem. Har hart ute i ungefär 2 timma och solat och solat! Har även spelat lite fotboll också. Ska inte göra så mycket ikväll för det blev igen bio med Fannie :(  :(. Jaja stackars Fannie<33 Nu ska jag ut och sola igen tänkte bara visa att jag lever ;)


Kväll..

hejhej
nu sitter jag hemma fortfarande och kollar lite fotboll och har precis reserverat bio med fanni imorgon. Ska kolla på en galen natt och den värkar super skoj skoj!! :P Så kommer inte kunna blogga så mycket imorgon.

Jag hinner inte lägga upp bilderna ikväll men imorgon kommer ajg att göra det plus bilderna som jag tar när jag och Fannie är på bion så jag kommer att blogga mer imorgon så det blir nog en dusch och sen en ansikts mask och platta håret sen blir det godnatt godnatt för mig. Vi ses imorgon :)



Fannie♥

Kerstin, Jenny, Fannie

hej hej
Nu är jag hemma från stan och en skön shopping tur. Först va jag med Jenny sen Kerstin sen så träffade jag Fannie. Köpte typ 3 tröjor :) Behövde det. lägger upp bilderna sen. Sen blev det att vi gick runt och kollad lite på kläder. Sen så träffade Fannie inne på ur och penn. Hon skulle köpa ett smycke till sin kompis. Sen efter kanske typ 10 min så ringde hon igen och frågade vart jag va och jag var på indiska och vi skulle träffas på Stadium. Haha vi köpte lika dana Peak tröjor. Det var den tröjan som jag la upp igår det var den jag köpte. Sen åkte Kerstin med mig hem och vi tog lite bilder och så sen har jag precis vart och lämnat henne vi busshållplatsen. Så nu sitter jag hemma och lyssnar på spotify. Älskar spotify. Den som kom på det var genial som uppfann det!! Älskar den personen just nu. Haha, jaja nu ska jag gå och fixa lite i mitt rum igen. Som alltid, hejdå :)

CUPCAKE

Det blev en ganska mysig kväll ändå. Nu har jag precis bakat cupkekes med kusinerna. Jag kommer att lägga upp bilderna sen som jag tog när vi bakade. Nu sitter jag och bloggar i vardags rummet. Haha inte så kul kanske men jag gör inget annat just nu. Snart ska jag lägga upp bilderna. Hejdå



Stadium tröja

tjenare kväll!
Nu har jag precis ätit mat med kusinerna. Grillat som det alltid brukar vara på sommaren. Jag och min kusin har gjort massa saker. Vi har typ flummat och så har vi lyssnat på spotify. Haha jag har nog hittat hennes favorit låt: ENUR Feat NATASJA – Calabria 2007!! Hon vill lyssna på den hela tiden. Jaja så kan det bli ibland. Imrgon blir det nog stan och köpa en tröja ^^. Har typ inga tröjor. Blir en från stadium :) Vi ses kanske sen ;)


Train- hey soul sisters

Nu har jag vaknat och är pigg. Började att vakna ur en jätte konstoig dröm som inte ens går att förklara ;). Sen satte jag mig framör tv. Där var det MTV som gick. Jag älskar att lyssna på musik tidigt på morgonen och sen äta frukost till det. Idag blir det först gränby och sen blir det att åka på fest. Hoppas att det fint väder idag :/ Inte monligt som det är nu. Det som är roligt med att kolla på MTV och lyssna är att jag har alla som här låterna på spotify. Så inte dålig musik :D. Nu kom mamma hem och vi ska nog fixa oss nu. Jag kommer att blogga ganska mycket idag. Så vi ses snart :)


3meter och 30cm

Nu är det dags att sova och det blir massa bloggande imorgon. Imorgon blir det också att åka på fest. Sen blir det vell att chilla lite. Har precis sätt på Viktorias och Daniels bröllops tårta. Det var 11 våningar och den va 3meter och 30sm lång. haha en vanlig kanske är 1meter lång. Jaja ska sova nu jall fall så vi ses imorgon :)


Dålig bild.... -.-

hejhej

nu sitter jag hemma och kollar på lite tv (inte bröllopet). Har gjort det ett tag nu men jag har gjort massa andra andra saker när jag kom hem också. Men jag tror att jag ska mysa med mamma och min låsas pappa nu. Haha jag vet ej vad vi ska göra men vi ska typ myssa i soffan typ...... Ska bara säga en sak. Jag tyckte att prinsessan Viktora var jätte fin i sin klänning. Den var väldigt enkle och fin.



bilden från expressen..

Strorvreta

hej
Nu sitter jag i storvreta och ska äta mat hos farmor och farfar. Just nu gör jag inte ett skit. Hoppas att någon kommer att hitta på något kul idag för det kommer inte jag....... Jaja har kollar lite på bröllopet också. Jag tycker att det inte är så märkvärdigt. Okej? det kanske är viktigt för Sverige men det där bröllopet kostade f*n 80 miljoner kroner och det har vi betalat!! Asså nu kanske jag skriver värsta hat inlägget men jag är inte på bra humör just nu... jaja vi ses


Cykelbyxa

cykelbyxa: 79kr

nagelack 39kr för två

Serum till håret: 120kr


Gränby

hejsan
Nu har jag precis vart på gränby och köpt lite saker till midsommar. Jag tänkte lägga upp bilderna på det jag har köpt men då hade ju förstås kameran laddat ur. Jaja ni märker nog när kameran är laddad. Idag händer det nog inte så mycket. Det blir vell att fixa inför midsommar och imorgon ska jag på kalas. Mammas kompis sambo fyller år så vi ska gratta honom imorgon :) Kanske så kommer jag vell att kolla på bröllopet också. Det kommer vell alla att göra idag? ;) Nej men nästan alla jalla fall. Nu ska jag jalla fall städa lite hemma och ni får forsatt ha en trevlig dag :)


Dresscode



Tjocktröja: stadium 799kr
T-shirt: t-shirt store 149kr
Chinos: stadium 299kr
Väska: marc jackobs 399kr



Armband: kappahl 17.50kr
Klocka: Stjärnurmakarna 899kr


♥Tackar mina blogg läsare♥

Ni som har läst min blgg typ varje dag har gjort dte här viktogt för mig!
Jag har haft min blogg i ett halv år nu, och det är tack vare er! ♥
:) Vill tacka alla läsare för att ni läser min blogg :)


Låsas pappas brors sambo

Hej hej!
Klockan är typ 14.23 när inlägget är klart ;). Nu är jag hemma och inte gör så mycket. Jag lyssnar på Petter – Det går bra nu - Radio Version Asss sköön låt! På förmiddagen var jag på himla med mormor hon köpte typ massa saker. Det är för mycket att räka ut :O. Det bli kanske IKEA sedan lite senare. Sen ikväll blir det att fira min låsas pappas brors sambo ;) Hahah! Nu har jag faktiskt inget att göra. Det är jätte tråkigt... Hittat vell på något så småning om ;) Puss ses sen :)


Städat :D

Nu har jag vart duktig tycker jag faktiskt. Jag och mamma har städat mitt rum nu så man ser golvet och mag sjukan har gått över ;) Läs inlägget innan eller något så fattar ni ;) Min garderob är full igen med kläder. Ikväll händer inte så mycket känner mig lite slut i kroppen... Måste villa upp mig. Imorgon kanske jag åker till mitt sommar ställe och fixar lite där. SEn händre det vell inte så mycket mer. Nu ska jag gå och duscha :)


Sommar, sommar och sol

tjenare
Igår blev det inte så mycket blogg på kvällen men jag hade kul jalla fall ^^. Avslutade kvällen med att cykla till Julia och hem typ vid 10. Duschade och sen blev det god natt hos mormor och morfar. Idag har jag inte gjort så mycket sen så gick jag en bitt när jag vaknade sen blev det att fixa sig till en sak ;)! Nu sitter jag hemma och sörsöker att göra ett ganska långt inlägg men men. Nu ska jag dra på lillebrors sommar avslutning! Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag :) :)


Runing

hejhej
nu är det efter middag eller det är igentligen typ kväll och jag ska du och springa så vi ses sen ;)


SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR

hejsan!
hemma från stan nu och har ätit lunch med jenny, sara och alee. Haha donken bev det!! :D Sen gick vi mest runt och kollade på kläder och annat. Hittade ingen köp dugligt eller jo en grej. Ett par shorts från bommerang, rutiga i massa färger. Det är ju sommar kolektionen som gäller. Ska köpa dom någon gång :) :) Jag blev överlycklig i morse när det var SOL!! Nu kommer sveriges sommar igen. Hoppas att det blir bra väder hela veckan.

Idag händer det inte så mycket tror jag. Men jag tror att jag drar till Julia en stund sen blir det vell att chilla i solen och ta det lungt. Skulle igentligen köpt en bikini idag men hittade ingen snygg! Eller jo en från lindex men snart blir den min eller blir det en peak från stadium. Ska cykla nu. Ses SUNSHINES!! :)

Summer 2010


Stadium


H&M


Sorry/ Spytt!! :O

förlår för att jag inte har uppdaterat min blogg på länge. Det har vart mycket den senaste tiden. Det har jag nästan alltid skrivit men det är sant alla gånger jag har skrivit. Igår kom jag hem sent också så jag hann inte blogga. Farmor och farfar hade bröllops dag (35 år) så vi åt på resturang :P Jag skäkade någon pasta och någon sås till de, super gott ^^ Sen var det att åka hem feån storvreta och sova. Idag har jag inte gjort så mycket men ikväll blir det nog att vara med någon :) :) Nu sitter jag och läser lite olika bloggar. Dom som jag har länkat på min blogg är dom jag läser mäst. Super roligt att kolla på alla olika bloggar!!! :D Jaja nu ska jag nog städa mitt rum det ser ut som att min garerob har spytt.. haha nästan så ;) Hejdå puss ;D

Hemma hela kvällen..

Hej hej
va hemma för ett tag sen. Var på stan med William och satt på ett cafe i 3 och en halv timme ;) Lite länge kanske men vi hade trevligt jalla fall! Vi pratade typ om allt som går att prata om. Det var allt från pearcingar till kläder till tatueringar. Super trevligt jalla fall. Sen hände det inte så mycket mer....! Nu är jag bara hemma och skappar och kollar på film. Vi ses imorgon :)


Godmorgon sunshines

Hej hej, dåligt väder idag också... Jaja men man behöver inte vara deppig för det. Jag är jalla fall pigg. Ska ner till stan vid 1 och träffa William sen blir det väll ingen mer troa jag idag jalla fall. Jag brukar hitta på massa grejer när jag inte har något att göra. Kanske så blir det väll att träffa några. Imorgon så ska jag på student uppvaktning, lite sent kanske men hon bor i solefio (vet ej hur det stavas) annars så dom atr det lite senare än dom andra ;) Jaja nu ska jag fixa mig klart till stan. Puss :)


LISA♥

Mitt ute i ingen stans :S

hejsan
Jag vet att det är sent men jag hoppas att ni hinner läsa mitt inlägg :). Jag va ju på middag som jag sa och det var jätte kul och dom hade massa djur :O :O Typ hästar, ödla, sköldpadda, marsvin, hund, katter och typ massa fler :) Ja ja det var många jalla fall! Jag träffa massa nya mässniskor, dom var super trvliga. Den krubbade vi grillat med tzatsiki och massa annat gött. Till efterrätt fick vi jorgubb och rabarber paj. Mums Mums. Imorgon ska jag träffa William och sen blir det nog något annat att göra. Puss och hej leverpastej :)


Sommarlov♥

Hej hej, dålig uppdatering på sistonde. Har vart sjuk ganska länga så jag har inte haft ork att skriva saker. Nu är det jalla fall sommarlov till den 18 augusti, SKÖÖÖNNTT!! Igår var det ju ärentuna games och då gick det ganska bra för vår klass. Men när vi paddlade så gick det mindre bra. Sen var det staffet och då kom vi på andra plats. Det är vell ganska bra va? ;) Sen var det hem att fixa sig och Elin kom till och fixa oss här hos mig. Sen var det skolavslutning till klockan 8 sen var det mot jerner :) Där var det pol party!! :D Sen bäställde vi pizza och spelade vatten polo. Det var Rebecka, Sarah, Elin, Frida, Alexander B, Oscar, Chrille, Jag, Tomas, Robin, Alexander Ö och DP som var där så vi var gansak många där. Det var skit kul. Sen blev det lite film tittande, Haha Harry Potter XD. Jaja jag hade aldrig sätt den men den var gansak bra men jag hann inte titta så mycket på den för jag åkte hem vid 12. Sen blev det gosse natt direkt ;)

Sen idag så ska jag på middag hos mammas kompis och hela våran familj och hennes. Så det blir nog inte så mycket bloggande ikväll jalla fall. Ska försöka :)! Nu blir det duschen och sen blir det att jag lägger upp lite bilder från igår. Sen blir det bloggande ;) Ses sen ♥


Humor till MAX!


Sommar garderoben





♥ME LOVE♥


Hemma från servitris jobbet :)

Tjenare,
Nu är jag hemma från 9ornas bal. Det var ganska kul men jag var ganska förskyld så jag orkade inte så mycket mer humöret var på topp. Alla var så otroligt fina i olika klänningar och håruppsättningar. Längtar tills vi slutar 9an eller när vi har bal rättare sakt. Skulle bli dunder kul!! :D Sen blir det kul när man slutar 8an också. Börjar ju 9an så så måste man ju bli längre och växa ;), Ibland kan det faktiskt vara lite konstigt att man bara längtar till olika högtider som till expempel: balen i 9an, Studenter att stå på flak, avslutnings kortet, när man gifter sig och så vidare. Det finns massa grejer att rada upp som jag inte har skrivit (haha). åtegå till balen. Man såg ju massa tjejer som typ spelar fotboll eller inneband som man aldrig ser i smink eller ens klänning. Dom visste man inte ans vilka det var. Det var ju lite nervöst i början men sen släppte det så klart. Då började man ju släppa los lite om man säger så (haha). Eller då vågade man gå fram till folk och fråga om det smaka och så, och så vågade man gå fram och tillbaka för att plocla disk och såna saker. Inte bara stå där som en mupp och bara glo :O :O :O :O :O

Ska sova nu, måste försöka att blogga oftare. Det blir lite glesa inlägg. Ska även förska att video blogga.
Ses imorgon bloggen! :)


Björn Rosenström=9B som vann!

Hejsan!
Skolan var sköön idag. Började vanlig tid och sen hade vi prov i no, det var lätt som en plätt! Sen var det matte där vi inte jobbade vi spelade yatzy eller hur det stavas ^^ Sen var det lunch sen blev det ingen so på grund av melodifestivalen. Där v det ganska många bidrag. Det var niorna som uppträdde för oss 6or, 7or och 8or. Sen slutade vi efter det. Sen när jag skulle åka buss hem så var det smok fullt på bussen. Det fanns nästan inga platser kvar att sitta på men jag fick en :). Sen var det att gå hem och nu måste jag städa mitt rum. Ses ;)



Konvex, konkav, konvex, konkav...

Hejsan
Nu är jag hemma från Sofia. Jag hade jätte kul hos henne vi gjode inte så mycket men jalla fall. Vi kollade på tv och kollade runt på fejan lite sen var det chill i hennes rum. Sen hämtade Håkan mig för att jag måste plugga lite  no också, det handlar om ljuset. Konvex oxh konkava linser kan det ganska bra. Hoppas att vi får ett forsatt trevlig kväll, Puss och Kram från mig!


Godmorgon ni som läser min blogg.

Hej hej, ska sammanfatta dom här dagarna då jag inte har bloggat.

Fredag: Då var det student firande ju, först var jhag ju i skolan spm vanligt och vi spelade brännboll för att det var många borta. Det gjorde vi och sen drog jag ock kerstin till stan för att kolla på bal skor till henne. Vi gick in i första bästa affär. Då stod dom där och det bara lös om dom XD. Nej men dom är grymt snygga. Det är Kenza som har gjort dom inte så viktigt vem som har gjort dom men dom kommer att vara grymt snygga till bal klänningen från mini market. Sen åkte vi bussen hem, då träffade jag JUlia och Julia som går på katarina skolan inne i stan och dom luktade öl för att det var studenter som hade kastat öl och kondomer på dom så dom luktade inte så gott -.-!! SEn fixade jag mix sen blev det åk till familjen fryklund. Jakob min sysling som tog studenten i fredags. Grattis Grattis, och så var vi hos dom typ hela kvällen. Ganska kul faktiskt :) Träffade Felix där som är 96 och vi hade ganska många gemensama vänner. Sen åkte jag hem.

Lördag: Igår gjorde jag inte så mycket faktiskt. Min Moster fyllde år så vi åkte till alsike för att gratta henne. Va där hela kvällen. Jag vaknade halv 12 så det blev inget bloggande igår. Sen på kvällen så kollade jag på film. Inte så märk värdigt det va (day after tomorrow) såg ej hela för att jag sommnade, va så sjukt trött. Nu ska jag fixa mitt rum får gäster nu på eftermddagen. Ses sen!


orkar inte blogga ikväll..

klockan är ganska mycket nu så jag kommer att blogga imorgon. Jsg vill bara passa på att gratta min sysling Jakob till studenten. Grattis sysling!! :D


SES imorgon :)


Ett stort klipp

Tjenare
Nu är jag hemma och kan blogga igen. Jag har gjort massa saker idag. Dagen var korfattat skoj. Det var chill hela dagen. Började kvart över nio och slutade halv ett. Om man flörtar med mariann så får man sluta tidigare. Sen efter skolan åkte jag till stan en snabbis och köpte ett linne, berlock till mitt armband och ett par skor. Orkar inte lägga in bilder på det. Känns tjattigt efter ett tag att lägga in bilder efter varje gång man har köpt något. 

Jaja sitter vid datorn och kollar runt lite. Det är studenter som jobbar på sin lastbil där uppe som dom har lånat av morfar. Den är jätte ful men den blev lite cool med musik och hela kalaset. Dom är från fyris teknik klass 3B. Känner ingen och hoppas att det går bra för dom imorgon ;) Det tror jag nog att det kommer gå! Imorgon ska jag också på student firande. Jackob mammas kusin tar dte imorgon så vi ska till dom imorgon klockan 5 så kommer inte bli så mycket bloggande imorgon. Det blir stan med Kerstin en snabbis, hon ska kolla efetr bal skor. Jag ska vara servitris till 9orna på tisdag. Så klart följer kameran med så det blir lite foton att ha till bloggen. Min mobil kom även idag från lagning så jag fick en spritt ny för att jag råkade tappa den andra i vattnet hos mormor och morfar. Jag har klippt mig också, inte så märkvärdigt kanske men det blev lite grann på längden. Det var lite slitet sa hon. Nu ska jag nog inte blogga mer för då blir det jätte långt inlägg. Vi ses imorgon :) Puss<3 


Hatar allergier..

hej
ni förstr nog varför jag skrev min rubrik idag. Jag är sjuk för alla allergier jag har. Hatar det värkligen. Ligger i min säng med datorn just nu och kollar runt lite och smsar. Är grym trött också. Jag orkar värkligen inte skriva mer på bloggen. Nu ska jag slöa lite till sen ikväll blir det inlägg :) puss


I have a poker face

Hejsan
nu är jag hemma från sofia och en kort shopping runda. Vi spelade mest poker och flummade runt lite. Sen åkte jag till stan. Köpte inget men igår när jag var med Matilda så köpte jag ringar och ett hals band. Lägger upp bilderna sen. Jag orkar inte koppla in sladen i mini pc. Snart blir det film kväll med carro, lollo och mamma vi ska kolla på göta kanal 3. Hoppas att den är bra? kanske kanske inte?? =) Nu sak jag gå och fixa lite hinner kanske inte blogga mer ikväll, hoppas det! :)


RSS 2.0