Kort mini inlägg

hej bloggen!
Nu är jag hemma och har precis tränat lite och ska snart ut och springa lite. Sen ikväll kommer filip och carro och hälsar på mig i min enkla boning. Haha nej men vi ska väll bara umgås och chilla.
Jaja uppdaterar lite senare med ett långt inlägg hoppas jag på.
Dagens låt: HOFFMAESTRO – Highway man

Dagen igår och musiken!

hej bloggen!
Jag kunder ej blogga igår. Våran rauter har lagt av så inget internet är lika emd inget blogg på ett tag.. :( Jaja igår var det skolan. Tråkiga lektioner och så hade vi syo konsulenten på son och har berättade om gymnasium och allt som har det med  stt görs ^^. Sen fick jag skyts hem av Håkan.
Idag så vakande jag typ 06.52 och så han jag platta håret, sminka mig och äta frukost. Sen blev det att jag fick skjuts till skolan. Jaja, nu sitter jag vid datorn och chillar vid musiken. Vi brukar ha datorerna på musiken så man kan kalla det här inlägget för musiken. hejdå!

Vanlig dag med orgentering!

hej bloggen!
Nu sitter jag hos mormor och myser. Idag har det inte vart så många lektioner men det var lungt ändå! Sen feter den 3dhe lektionen vi hade så hade vi oreteringstävling. jag orgenterade med Mathilda och Lisa!! Girl power säger jag bara att det var! Vi orgenterade typ 1 timme och en kvart. Jag tycekr att det var bra men dom ska säga imorgon vem som vann :) Hoppas attd et gick bra! Sen så väntade jag på bussen som gick 52 med Sofia och vi gick och satte oss på wayness coffe. Där blev det snack och fik! Sen gick jag runt och kollade lite efter att Sofia åkte hem. Jag hittade ingen, men jag kollade på en grå stickad tröja från ginatricor men ska nog köpa den på fredag när jag och Lisa åker! Sen var det att åka bussen hem och där träffade jag Sofia Nilsson som jag inte har träffat på sen jag slutade 8an. Det var ett tag sen jag träffade henne. Sen gick jag hem.
Ikväll har jag inte gjort så mycket. Har pkuggat rumpan av mig och så har jag kollar på film med min lillebror. Jag ska nog fixa mig lite nu och sen blir det te och film med mormor!♥ Det kanske blir en uppdatering vi får se! hejdå!

Design by me!

Dålig bild!
Här är mitt örhänge som jag har gjort själv. Det tog ganska lång tid att göra. Men det var rolig att göra! Jaja så här ser det ut och jag är nöjd med det! NY KATEGORI! --> Design by me!

Helgen med korta ord!

hej bloggen!
I helegn så hade jag jätte kul! Vi fikade, badade, sov, berättade sök historir, leket lekar m.m. Så det är det jag gjorde hela helgen in prinsip.
Idag har jag vart i skolan och gjort som man brukar. På slöjden så fixade jag klart mitt örhänge. Kan lägga upp en bild på det senare för jag ska plugga nu. Sen efetr det så hade vi vanliga lektioner och slutade kavrt över 2. Vi i 9F har världens skönaste lektioner! Det senaste vi slutar är klockan 3! Hur skönt är inte det? ;) jaja uppdatera sen med lite bilder och annat. kyss

palllaaaaa

Jag bloggar imorgon och säger vad som har hänt i helgen. Orkar inte nu. Ska sätta på en sköön rulle sen blir det chai te (Y) Puss och kram.
Hehe gamal bild på mig när jag hade lugg ^^

läger jaouu!!!

hej bloggen!
Nu blir det ingen mer uppdatering på hela helgen! JAG SKA PÅ LÄGER JAOOUU! UPPDATERAR PÅ SÖNDAG!! PUSS ♥

Frulle på G!

God morgon!
Jag vaknade för ungefär en timme sen och jag har precis fixat mig för skolan. Transparant tröja blev det idag! Jag Kan ej blogga något mer idag tror jag. Måste fixa det sista till lägret och så. Men hoppas kan man ju alltid. Måste äta frulle nu! kramar! :)

En lång men härlig dag!

hej bloggen!
Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och har hämtat gummi stövlar! Haha till lägret imorgon. Det är det hus som vi ska bo på imorgon.. Haha varför ska man på blogg awards när det finns läger? haha ovärt att gå på blogg awards.. Haha jaja idag har jag vart i skolan och har haft skol joggen (Y) Vi gick på tipspromenar runt hela storvreta.. haha inte kul kan jag säga! jaja efetr det så slutade jag! Jag gick med Malin en bit sen åkte jag buss numer 115 hem.
Sen träffade jag Amanda på stan och jag hämtade även mina skor som jag köpte föraa veckan. Dom gick sönder första gången jag andvände dom. Inte okej kan jag säga!! Jag blev jätte irreterad när jag såg att dom hade limat över hela skon och ddet var inte ens bra limat! Jag blev så irreterad när jag såg det. Så mamma ska gå tillbaka med dom och säga att dom limmade över hela skon typ. Sen gick jag runt och kollade runt lite. Hittade faktiskt ingenting. Jaja man kan inte alltid vara fyndig och hitta saker. Tänkte köpa en stickad tröja från carling men gjorde ej det. JAG VILL HA EN STICKAD TRÖJA! Vet ni vart man kan köpa sånna, jag tar emot alla tips som finns att ta emot.
Sen åkte jag hem till mamma och då packade jag lite. Man ska ju på läger imorgon med Daisy! Det kommer ej komma uppdateringar under helgen! Jaja sånt är livet. Men kanske en mobil blogg! ;) jaja ska forsätta packa nu och så blir det mys ikväll hemma hos mormor och morfar!
puss

Min gubbe är tråkig..

hej nu sitter jag och har musik. Hah vi fick datorer och vi ska egentligen leta efter någon gubbe som vi ska skriva m. Hehe jag orkra helt enkelt inte.... Det kommer att komma uppdateringar under dagen men lite senare kommer det. Puss 

 

F-Schubert!

:))

hej bloggen!
Jag hoppas att ni mår bra? :) Jag mår jätte bra, lite trött bara men det brukar lösa sig under dagen? ;)
Nu kommer en snabb uppdatering. Idag kommer jag ha musik och vi ska sjunga sen blir det vanliga lektioner tror jag. Sen blir det att åka och handla till imorgon. Läger då med Daisy! Jaja uppdaterar när jag kommer hem. Kram :))

Movie night!

hej bloggen!
Nu är jag hemma från Bion. Ass bra film kan jag säga. Vill se den igen!! Haha så bra var den! Man satt och skrattade hela tiden! Jaja ska berätta vad som har hänt idag.
På morgonen så skulle jag ha bloggat men jag orkade inte. Jag tycker ej om onsdagar... Det är bara långa lektioner och inga raster men idag på lunchen så satt vi och pratade om spöken och sånt. Haha kul var det! Sen hade vi massa andra lektioner. Slutade klockan 2 för att vi hade prov. Det gick bra hoppas jag på!
Sen kom Kertin till mig vid 4 och då fixade vi oss lite sen blev det att vi tog bussen in till stan och hämtade biljetterna och åt på kina resturang! Mums var det. Sen gick vi på bion. Sen tog jag bussen hem. Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på 5an hela kvällen. Uppdatera senare! Puss :)

My bro is hear!

hej bloggen!
Nu är jag hemma och Kertin har precis kommit hit. Vi ska snart åka in till stan och kolla på bio som jag skrev igår men nu har jag inte så mycket tid att blogga så jag bloggar när jag kommer hem. Puss :)

F#N vad jag saknar!

Emily, Karl T, Kertin och Hanna
Erik, Hillevi och Hanna
Filip och Freddy
Karl, Erik, Fany, Hillevi, Filip och Jag
Jag, Edvin och Jakob
Erik och Conrad
Freddy och Oskar
Gud vad jag saknar dom! ♥

Svenska plugg

Tja en kvälls blogg kommer här!
Nu har jag pluggat klart svenska och engelska. Känner mig duktig. Snackar med Daisy och vi planera helgen med ett läger! Haha fan vad vi kommer att steka där. Hehe, regn kläder och gummi stövlar det är det som gäller!! Sen imorgon blir det BIO mys med Kerstin. Vi sak se "I rymden finns inga känslor". Har ej sätt den men det verkar bra hoppas jag på alla fall. Så imorgon blir det nog inte så mycket uppdatering men ska försöka att hinna :). Ska städa mitt rum nu, Puss ♥

Mina vinterkläder! (Y)

Mys, jag vill bara ha vinter nu! Jag längtar till all härlig snö och vinter mode. Halsdukar, mössor, vantar m.m. Vill bara ha snö och mys nu!! :) Bilderna är tagna från: divasko.com och zoovillage.com.

Vanlig dag i skolan

hej bloggen!
Nu är jag hemma från skolan och har precis ätit mellanmål: Chail te och en scouns bit som blev kvar igår. Sen idag så har vi haft okej? lektioner. Vi hade språk, matte. engelska, lunch, no. teknik och sist so. Lektionera går fort. Fattar ej varför men det blir bara så? :P Haha men sen tog jag bussen med Sofia och sen gick jag hem. DEt är väll det som har hänt idag tror jag? Ja just det, hade teknik prov. Jobbade med Jerner det jag bra hoppades jag på? eller? haha jaja. uppdatera sen! :)

Dagens låt: CDM Project – Satisfaction


reebook easytone

hej bloggen!
Idag har det vart en lungt dag plus att läkar besök. vi har haft svenska, so, slöjd, lunch, idrott och sist matte. Väldigt skön måndag. Men efter SOn så åkte jag till läkaren eller rättaresagt rematologen. Var där i kanske 10 minuter. Sen var det ingen mer med det? ;) Haha sen åkte jag tillbaka till skolan och gick en promenad med Henna :) Sen blev det att vi bytte om sen blev det matte. Matte lektionerna går alltid långsamt... Hehe nästan altid.. Men sen åkte jag till stan och möte upp Daisy. Vi gick runt och kollade lite sen gick vi till tehörnan så köpte jag 2 hg CHAI TE!!♥ Sen blev det att jag åkte hem klockan 6 ungefär. Sen blev det att jag pluggade massa svenska och lite so. Har prov nästa vecka i so och så måste jag plugga har även prov i svenska på onsdag -.-' Vi har massa prov fram till praouen vecka 42 och 43. Jag ska proua på Holmlunds. Jag gillar den miljön som är där. Jag tycker även om att dom har fina kläder (Y) Jaja sen nu ikväll har jag druckit te och ätit scounse som jag och lille bror har bakat, Mums. Sen nu sitter jag vid datorn och pratar med vänner och bekanta! Sen ska jag väll plugga lite mer :o Uppdaterar kanske sen! Puss

Imorgon är det ta på någons rumpa dagen ;)


Sköning söndag!

hej bloggen!
Nu sitter jag vis köks bordet och har precis ätit mat. Mums, var ganska hungrig. Sen ikväll så ska jaga bara ta det lungt och kanske sätta på en skön film och dricka te! Det är de söndagar hör till. Då ska man först duscha och fixa lite med sig själv.. Haha men typ inpackning i håret raka benen m.m. Jaja hade en skön dag med Sofia också.
Vi tog det lungt sen hade vi över energi så vi var ute och gick en timme. Vi gick till hennes gamla skola. Kom ej ihåg vad den hete men det var mysigt att höra vad som hade hänt på vissa ställen..!? ;) Vissa har spräckt byxorna, brutit båda armarna m.m Haha kul var det. Sen gick vi hem och satt oss i soffan och kollade på lite tv sen hämtade Håkan mig. Nu ska jag även rensa garderoben och sen blir det duschen. Puss från mig och sen kommer det massa bilder från idag! :)

Dresscode

T-shirt: weekday
Jeans: g-star
Strumpor: H&M
Ringar: indiska, marknad och ginatricot.
Converse eller vita tygskor

Lite ringar från cocoo.se

Ring: 245kr
Ring: 195kr
Ring: 145kr

Plugg/städa/sofia

hejsan bloggen!
Nu sitter jag i min säng och har nästa precis vaknat. Har ätit lite flurre innan jag satt här. Jag har även pluggat lite svenska har prov på onsdag. Det handlar om hur svenska språket kom till. Lite knepigt är det men jag ska försöka att överleva det. Jaja idag måste jag städa rummet sen blir det att åka till Sofia och vara med henne. Har inte vart med henne på jätte länge. Det känns så alla fall. Uppdaterar innan jag åker och kanske hos Sofia. Dagens outfitt kommer även komma upp under dagen. Puss från mig! ♥ Dagens låt kan jag även klämma in: Kent – Skisser för sommaren!

Lovisa har ÅSIKTER!

Nu är jag grymt irriterad. Fick precis veta att min dans grupp har lagts ner. Hur glad kan man vara då. Vad ska jag dansa? Ingen aning.. Men bara för att den lass ner vill jag fortsätta dansa men det finns ingen cheerdance grupp. Men det finns lag men det var ut tagning i augusti så man kan inte söka nu. så jag hoppas att det finns något jag kan dansa och där man inte behöver söka till. Jaja jag får hoppas att det löser sig. Anledningen för att den lass ner för att det var några som hade anmält sig. Tråkig för alla som har betalt massa pengar i onödan nu. Jaja ville bara skriva av mig lite. Är så läss och arg just nu så jag vet ej vad jag ska ta vägen!!!!!!! Uppdaterar sen!

Lite bilder!

 








Bilderna är tagna med: canon ixus 95 is


5 av 5 toasts!

hej bloggen!
Nu har jag fått lite ork att blogga. Haha har vart död hela morgonen men nu lite mer vaken (Y) Har precis ätit middag. Vet ej vad jag ska göra ikväll men något blir det väll tror jag. Orkar ite vara hemma.. Jaja igår var det en toppen kväll med flickorna. Vi kollade på film och pratde om massa saker. Sen blev det att jag somnade först. Haha sen vaknade jag av att dom hade målat på mig med ögonskugga. Haha sköönna flickor det där? ;) Haha då gick jag upp och borstade tänderna och tvättade bort kletet i ansiktet.
Vakande imorse av Ingrids mamma och då blev det frulle. Pannkaka med chai te och Alias. Haha alias är ett spel där man ska förklara olika ord. Ass roligt spel! 5 av 5 toast! Sen blev det att vi spelade lite tv spel och sen blev jag hämtad av Håkan. Så nu sitter jag hemma och chillar med Spotify och där rullar: Henry Blank – Whatcha Say - Radio Mix och Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version. Bloggar mer sedan. Puss på rumpan!

Myss med tjejerna i kväll!

hej bloggen!
Nu är jag hemma från skolan och sitter nu vid datorn. Måste städa rummet. Jag har bestämt mig att städa rummet klockan 4. Haha, det tar typ en timme sen blir det att duscha och fräscha upp sig in för ikväll. Ikväll blir det att slaga hos Ingrid med, Mathilda, Matilda, Lisa, Sara och Jag. Myysss.
Idag har jag bara vart i skolan och chillat har bra lektioner så att dagen har gått fort. Men nus ka jag duscha kanske lägger upp en bild på dagens outftt och några andra dagar. Puss :)

Fika time med Carolin!

hej bloggen!
Nu sitter jag hemma och kollar på Idol och ska snart göra te och sova. Idag har jag vart i skolan sne åkte jag in till stan och träffade carro. Vi satt och fikade på george och pratade. Sen var carro tvungen att åka bussen så jag gick lite ensam runt och kollade lite sen träffade jag tommie och henrik och chillade med dom. Sen åkte jag också bussen hem. Sen blev det att plugga lite sen blev det att sitta vid datorn som jag gör nu ;) Jaja uppdaterar imorgon! Natti Natti!!

mobil blogg

hej en liten mobil blogg. nu sitter jag utan för klass rummet och väntar på svenska. slutar inte förns 3 sen blir det fika på george med carro. myzz är det ända jag kan säga! jag upptatrar sen. puss

Acne/Ginatricot!

Haha jag visste inte att ginatricot hade härmat acne!? :o Jag tycker att dom från Acne är snyggast! ♥ Vad tycker ni, skriv gärna en lite kommentar!
Ginatricot
V.S
Acne

Mitt Internet har krånglat!

hej bloggen, ni fattar nog rubriken ganska bra hoppas jag. Jag har haft problem med i två dagar så jag har inte kunnat blogga sen 2 dagar sen. Jaja ska försöka att skriva ganska kort om vad jag har gjort.
Tisdagen den 14/9: Då var det skolan först. Kommer ej ihåg vad vi hade för lektioner men vi hade no alla fall. Vi dissekerade ko ögon. Inte nice! Det var äcklig men det var coolt när man vände ögat ut och in. Hehe fint var det alla fall. Sen blev det att möta Daisy på stan och så chillade vi där! Vi köpte ICAs sallad men det regnade så vi satt oss på Max och åt vår sallad. Haha sne tog vi lite skönna bilder sen blev det bussen hem och då pluggade jag lite.
Idag: Idag så var det sköön i skolan men det var tråkiga lektioner. Bas ämnena och lite annat. Sen blev det stan med Matilda. Vi fikade på wayness coffe och sne gick vi runt och kolade mest men sen träffade jag även: Anton Derblom, Matilda Bagge, Elin pantefors, Simon Bonazzi, Hillevi Funebo, Alexandra Holmquist och massa andra. Kul var det! Sen åkte vi bussen hem. Så nu sitter jag hemma och bloggar!
Alex
Anton
Elin

Hejsan hoppsan!

hej bloggen!
Nu sitter jag vid mammas dator och chillar lite. Jag vill sitta lite ner nu, har gått in mina nya skor som jag köpte idag. Dom är från Wera Stockholm och kostar 699kr. Billigare än dom jag tänkte köpa! Jaja på stan gick vi runt och kollade lite. Jag träffade några personer, Matilda Bagge, Edvin Semd och Conrad Hellström. Trevligt att träffa massa sköönna människor!! Jaja sen åkte jag bussen hem.
Nu ikväll har jag pluggat lite. Inte mycket men lite, man måste plugga varje dag (Y) jaja ska gå och fixa allt innan jag ska sova. Natti Natti :))

Stan med lisa!

hej bloggen!
Nu är jag hemma från skolan elller jag har vart det ett tag nu men åkte hem nu alla fall. Idag har vi haft lektioner som har gått fort. Vi hade först svenska, so, slöjd, idrott och matte sen slutade vi (L) (Y) Jag älskar våra måndagar men man kan vara trött. Aja ska snart till stan med Lisa och kolla runt lite och sånt. Uppdaterar sen när jag kommer hem! Puss :)

Dagens låt: Die Atzen - Frauenarzt & Manny Marc – Disco Pogo - Atzen Musik Mix


Lite bilder!

Tagna från: http://carrolaijn.blogg.se/
Vad ska man säga, en underbar kväll! ♥

Nice party kväll

hej bloggen!
Nu sitter en seg och trött lovisa och försöker att blogga. Amanda, Filip, Carolin och Jennifer har åkt hem nu så ska bara ta det lugnt.
Kulturnatten: Igår så kom carro, jennifer och amanda till mig runt tre och då blev det förfest hemma hos mig men tacos och musik. Myzz säger jag bara! Sen drog vi in till stan och träffade vi felix, anton, erik, erik, karl, oskar, cassandra, sara och massa andra. Sen gick vi runt i stan och strosade. Sen blev det att vi kom til någon brygga och satt där. På bryggan satt man och mös hela kvällen till typ halv 2 sen åkte vi bussen hem. Där blev det chill med musik och annat chips typ. Sen somnade vi halv 5. Sen vakande vi halv 9 imorse och då blev det taco bröd som frukost och sen lämnade jag av Filip vid bussen. Sen städa vi och plockade undan allt och sen blev det chill.
Nu sitter jag hemma och kolla lite på nya höst skor. Dom är från nilsons och det är boots!

Blogg inlägg Torsdag, Fredag och lördag!

Hej bloggen.

Jag kunde inte uppdatera igår för att blogg.se inte ville sammarbeta med cheerblond.blogg.se så jag uppdaterar nu. Jag har inte gjort så mycket dom senaste dagarna men några roliga händelser kan jag berätta:

 

Torsdag: Konfa åter träff. Först efter jag slutade så la mitt sim kort av till mobilen så mitt nummer funkade inte. Jag fick gå av vid min busshållplats och vänta på att mamma skulle komma *suck*! Sen hade jag även inga nummer på min mobil och mammas sim kort så skulle jag träffa Daisy men jag fick hennes nummer till slut. Vi gick först lite på stan och chillade träffade Olivia, Felicia och Martin på donken. Härligt! Sen blev det att vi satt och snackade ett tag. Sen gick vi runt i forum gallerian och Daisy köpte ett linne och jag 3 örhängen och hårgrejer! Sen blev det racka vägen till Vindhemskyrkan. Där träffa de vi Kakan, Linnea, Jon, Anton, Julia, Daisy och Karl. Vi var inte så många men vi hade kul ändå. Vi hade frågesport, knepig sådan. Var där till typ 9. Sen hämtad mormor och morfar mig.

 

Fredag: Igår så var jag i skolan hela dagen. Vi hade no, bild, idrott, lunch, svenska sen slutade vi för att våran so lärare var borta. Vi vet ej vart men vi slutade kvart i 2 istället för halv 3. Skönt på en fredag alla fall (Y) Sen tog jag bussen hem med Sara vi satt och pratade om allt möjligt. SARA jag ska försöka att komma ihåg hedsetet till måndag J. Sen gick jag hem. Senare på kvällen sen fick jag gäster. Micke, Jonna och Nova kom över och åt något, Micke var even snäll och lånade ut sin IPHONE 4. Vet ej vad det heter men gott ät det alla fall. Sen efter det kollade jag på Idol och pirates of the caribbean men jag somnade föra innan det var slut. Sen blev det sov dags till nu!

 

Lördag: Kulturnatten!


TRÖTT!

jag orkar inte blogga idag. Är seg och trött.. uppdaterra imorgon.. puss :)

Patetiskt


Stan med Amanda/Idol med mamma!

hej bloggen!
Nu är jag hemma från stan med Amanda. Först fick vi gå tidigare från lektionen för att det var många som skulle med bussen. Sen blev det bussen mot stan och möta Amanda! Vi hade det jätte mysigt och vi gick runt hela stan och kollade på jacka till henne men vi kollade ej på det. Hehe, så vi kollade på smycken och allt istället. Jag köpte en halsduk och Amanda lika dan. Sen köpte hon en jätte fin, sen köpte hon axel smycken. GRYMT SNYGGA!
Jag och Amanda gick till stationen sen för att hon skulle med tåget och jag med bussen. Men precis när jag kom till stationen så kom bussen så jag behövde inte vänta så länge alla fall. Sen gick jag hem och åt kyckling wok. Sen lyssnade jag på musik och tränade lite (Y) Sen nu sitter jag med mamma och kollar på Idol♥ Jag uppdaterar imorgon. Puss!

Veckans blogg!

Detta är veckans blogg: http://liborius.blogg.se/ . Jag känner henne inte men hon bloggar om allt och det gillar jag. Hon började att kommentera min blogg för ungefär 3 månader sen. Vi har egentligen kommenteras vandras bloggar. En söt tjej med egen personlighet, det är värt att läsa hennes blogg! :)

Det som är rätt till hösten!

Detta vill jag ha till hösten, både varmt och bekvämt. Skorna är från Acne och jackan är från jofama by Kenza. Skorna kostar 3995kr och jackan 3495kr. Jag vill ha!!♥

Carro och Amanda!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma. Jag har inte kunnat blogga från mobil på grund av batteri brist.. Men nu kan jag det med hjälp av datorn! Idag har det var skolan hela dagen. Vi hade först läsnig, matte, matte, engelska, lunch, no, teknik och sist so. Så dagen gick väldigt fort. Sen efter det så åkte jag till stan och träffade Amanda:amandas.nu/ och Caroline: http://carrolaijn.blogg.se/. Hehe lite reklam för dom! Sen gick vi till cafe genomfarten och chillade där. Träffade även emily stammers. Har inte sätt henne på 2 veckor. Du är saknad! ♥ Sen satt vi där i typ 3-4 timmar tror jag?? Jag vet ej men länge var det alla fall. Sen gick jag till åhlens och kollade efter en mascara med jag köpte den ej där. Sen gick jag till kicks och köpte den där. Det är en volume collagen mascara. Jag har haft den förut och jag tycker att den är bra! Jaja sen tog jag bussen hem och pratade med carro i telefon om F?? :o säger ej vem det är! Carro du är den enda som vet det xd!! Haha sen när jag kom hem så stod det pannkakor klara så det blev middagen. Ska även plugg ikväll och kanske ut och springa. Det är lagom varmt så så blir det kanske det. Ska även övertalla mamma att jag ska beställa höst skor. Jag behöver ett par säger jag bara! Jag har bara converse och det kan man ju inte gå i när det är kalt. Jag funderar på ett par skor från Åhlens som påminner om Acnes skor. Fasst acne skorna kostar 4000kr typ och dom från Åhlens kostar 1200kr. Så vill ha dom Åhlens!! :o♥ Snälla mamma ge mig dom skorna!! jaja nu ska jag plugga ska kanske uppdatera sen. Kanske dagens outfitt om jag orkar. Vi får sen. jaja hejdå! :)
Hehe vi har även planerat lördag: Kulturnatten! ♥

Graffiti nagellack

Hej bloggen!
Nu är jag hemma från skolan och en mysig kväll med Sofia. Först var vi på stan och fikade en snabbis på waynes coffee. Det blev en caffe frappe. Mums kan jag bara säga! Träffade även Martin: nadishan.blogg.se/ Sen blev det bussen hem till Sofias mamma. Där väntade vofflor (Y) Det var även det också mums! Hehe sen blev det tv och sen fixade sofia mitt hår. Plattade det så var det spikrakt med hennes GHD styler. Den är jätte bra! Men synd att den kostar 2200kr :o!! Jaja sen blev att jag åkte bussen hem. Så nu är jag hemma och ligger i sängen och ska snart fixa naglarna med graffiti nagellacket från Isadora! Får se om det funkar!? Ni som har det kan väll skriva vad som är dåligt och bra? :) Jag har det nu på naglarna men vill höra andras åsikter också. Inte bara mina egna.. Jaja ska fixa naglarna nu så lägger jag upp en bild sen. hejdå!

Mobil blogg

hej bloggen hade en stresig morgon så jag han inte blogga. hade nyss idrott och vi hade samarbets övningar. det var inte kul... vi ska dom övningarna för 7orna.. i min grupp är det emil, daniel, henna, robin och jag. vi ska göra tusenfotingen.. tråkigt tråkigt. efter skolan ska jag till sofia. vi ska plugga och bara vara med varann. uppdaterar kanske hemma hos henne vi få se. kram.

Läxsöndag

Hej bloggen!
Vad gör ni? Jag har alla fall precis ätit lax ont nu har jag jätte ont i magen. Jaja så är det när man älskar lax♥ Idag har jag alla fall vart på marknad med mormor och jag köpte en silver ring. Kan lägga upp bild sen. Den är typ snurrad. Fin är den alla fall. Sen åkte jag hem och lyssnade på musik och nu ligger jag i sängen. Ska plugga nu också. Så jag uppdaterar sen. P U S S!

Kissies läppar

Hej bloggen!
Nu har jag vaknat men jag har ont i huvudet så funderar på att sova lite till? Jaja, idag händer det väll inte så mycket tror jag. Kanske ska åka med mormor till ulva kvarn och äta lunch mysigt! Men det är bara kanske. Sen blir det bara att ta det lugnt.. Jag hade allergis reaktion igår på Kerstins katt så jag är jätte öm i mina läppar så jag an nappt prata för det gör så himla ont! Jag såg ut som kissie igår, jag började f*n gråta för att det såg hemsk ut så jag knarkade medicin igår som en tok igår men nu är det bättre! (Y)
Nu ligger jag i min säng och lyssnar på: Jason Derulo – The Sky's The Limit. Jag älskar den låten! ♥ Jaja ska äta frukost nu så uppdaterar jag sen och senare kommer det en mobil blogg (Y) Hejdå (:

Lovisa tipsar!

hej bloggen!
Jag tänkte tipsa om nagelack igen. Hehe, jag älskar nagellack och allt som har med naglar att göra. Jaja nu ska jag skriva varför jag tipsar. Det är depends nagellack som jag tänkte tipsa. Dom som jag köpte i tisdags. Jätte fina färger. Dom nagellacken finns i alla möjliga färger och nyanser, matta som glitter och massa andra. Men mitt favoriy nagellack just nu är det jag köpte.
Jag älskar dom här färgerna. Man kan ha dom på vintern, sommaren, hösten och våren. Dom är älsk värda. Ett nagellack kostar 25 och 2 nagellack kostar 39kr. DEt kostar dom på Cubus alla fall. Det var det jags skulle tipsa om! Kram och ha en bra dag! :)

Girls night!

Hej bloggen!
Nu är jag hemma från daisy och vi hade en "girls night". Ass kul var det. Det måste vi göra om! Jaja sen chillade vi hemma hos henne och åt godis för typ 44kr. hehe tack mamma! ♥
Jag vet ej vad som händer idag. Det blir väll att chilla och ta det lungt. Eller så åker jag till någon kompis och tar dte lungt hemma hos henne/han. jaja uppdaterar sen. Dagens låtBeyoncé – Radio

Mobil Blogg

Hej bloggen. nu är jag hemma eller rättare sagt jag sitter i bilen nu och är på väg till gränby. ska köpa lite "mat" tills jag åker till daisy<3 det blir fett med myzzza! jaja uppdaterar senare när jag kommer hem. kram från lovisa på gränby :)

Dagens outfitt


New stuff!







Leggins: 199kr

Skjorta: 279kr

Kort mini inlägg

hej bloggen! Jag kände för att blogga nu. Har vart trött hela dagen men nu känner jag mig lite piggare men jag har jätte ont i huvudet.. Jaja, jag måste städa rummet ikväll för annars blir det inte Daisy i morgon. Så det blir min sista uppdatering idag så vi ses i morgon! :)

Det är roligt på livskunskapen

hej bloggen! Jag han inte blogga i morse. vaknade runt 7 och bussen gick 5 i så jag han inte. jag ska bara passa på att säga att det här är mitt första mobil blogg (y) haha, jag har försökt att få igång blogg.se så nu funkar det :) senare idag så blir det en tur till bibloteket och låna bok till svenskan. vi ska läsa en bok och skriva en resention om boken... jaja livskunskapen var kul, vi hög diskuterade om abort..! alla var värkligen emot alla haha. sen nu har jag svenska och sen no i 1 timme och typ 10 minuter. uppdaterar när jag kommer hem. P U S S<3

1 september

hejsan :)
Nu sitter jag i min säng och har precis bakat choklad bollar med lillebror. Det var ganska kladdigt men det var kul. Sen idag har jag vart i skolan och tagit det lugnt. Jag känner mig lite halv sjuk. Hes och har ont i halsen. Efter skolan så åkte jag till stan. På bussen satt Frida och Sarah. Sen gick jag av vid centralen. Gick till åhlens och köpte inpackning och lite hår grejer. Sen gick jag till gina och köpte ett par leggins. Jag har kollat på dom förut och jag ville först inte köpa dom men jag köpte dom nu! Kommer ha dom imorgon eller på fredag, har inte bestämmt mig riktigt. Jaja nu ska jag göra inpackning och fixa till lite i mitt rum. Sen blir det sängen och sova. Uppdaterar imorgon på kvällen. Puss ♥
Glöm inte att det är 1 september idag!

RSS 2.0