Kalas/målarummet!

Hejsna!
Här kommer min morgonblogg. Nu på morgoen vaknade jag halv 10 med huvudvärk. Sen tvingade mamma upp mig. För att imorse skulle vi måla om mitt rum. Det kommer bli vitt och med en svart fondväg :D. Det kommer att bli jätte fint tror jag. Men den svarta fondvägen kommer komma upp i morgon :D. Och typ denna vecka som kommer kommer vi att åka till ikea och köpa lite grejor till mitt rum :D :D.

Senare typ klockan ett ska jag och hela familjen på 30års kalas :). Det kommer bli kul eftersom att det är i uppsala så man slipper åka så långt!! :D. Sen efter det så blir det vell bloggande när jag kommer hem och på dagens outfitt OM jag hittar kamera sladen. Den försvann -.-!!!!! 

Jag glömde att jag hade namsdag :D Det är maria !!!!


Egypten/Gränby shopping ;)

Här kommer bilderna på shoppingen i egypten och på gränby!



Väska: Marc jacobs 500kr.                              Tröja: Ed hardy 300kr



Plånbok: Chanel 300kr                                    Tröja: Ginatricot 249kr

             

BH: hm 179kr                                                 Hårspånnen: hm 29.50kr

Jag orkar inte lägga in bilder på skorna. Det är vanliga flip flopps ;)

        

Nu tänker jag börja MED RUBRIKER ;)

Hejsan!

Igår kom jag hem från egypten så jag orkade inte blogga igår. Kom hem typ klockan 10 på morgonen så men jag orkade inte på hela dagen....! Men nu tänker jag blogga. :D. Idag var jag med julia och vi var på stan :). Jag köpte lite grejer som jag kommer lägga in i mitt andra inlägg som kommer typ om en timme kasnke. Måste ju ta bra bilder på sakerna jag köpte ;).

Vi var på gränby jag och julia. Men på gränby så tappade julia bort sin kasse så vi sprang runt hela gränby och letade efter hennen HM kasse. Men tillslut så hittade vi den och den var på HM konstigt nog :D. Tack till den personen som hittade påsen :). Vi fikade på barista. Jag tog en browni och en läsk. Julia tog också en browni och ett glas vatten :D. Vi hade jätte mysigt hela dagen. Tack för dagen söt nozz <3

I egypten hade jag det jätte bra :D. Det var 25 grader varmt och sol hela dagen lång!! :D Men jag blev sjuk på söndagen och låg typ och kräktes hela söndagen men sen på tisdagen blev jag frisk igen och kunde sola och bada och plus att SHOPPA! Jag köpte typ bara 4 grejer men det var inte så mycket där. I nästan alla affärer hade dom säkert 20 grejer lika och det var många affärer. Så jag köpte en väska, tröja, plånbok, skor m.m.! Jag kommer inte ihåg något mer som jag köpte till mig själv ;). Men det blev lite shopping jalla fall :D. Men jag solade mäst och badade i havet nästa varjer dag. Vi var även och snorklade och tittade på fiskar i torsdags. Det var suprer häftigt!! Det känndes som att man var i ett akvarium men det var på riktigt. Man såg väldigt mycket fiskar. En del var stora, en del små, Alla hade olika färger och former. Men det häftigaste av allt var att jag såg en rocka :O!! Det var typ grön med typ röda ögon. JÄTTE LÄSKIG!!. Men den var på botten och det var typ 5 m ner till botten så den var långt i från mig. Det kommer att komma bilder på det jag har köpt i inlägget efter det här :D: Kanske inte så intressant vad jag har köpt men vissa kanske är det mer än andra ;). 

Jag tänker börja med över skrifter. Orkar inre skriva datumet hela tiden ;). Nu ska jag gå och duscha sen blir det vel mys i sängen med en bra film. Ha en trevlig fortsatt kväll:D
KRAM! <3

  


Fredag 19/2 2010

GOD MORGON!

Det blir ett snabbt inlägg innan jag ska åka flyg plan i 6 timmar -.-. Ni där hemma i kalla sverige får ha det så roligt på sport lovet :D. Kommer att sknar massa personer :'(.......

Låt till en speciel person! <3





Torsdag 18/2 2010

Hejsan!

I morse hade vi sov morgon till kvat över nio och sluta 12.55 väldigt sönt!! :D. Den första lektionen vi hade var so. Fredrik vår so lärare är thailand så vi har en vikari. Det har jag redan sakt. Men men kommer inte ihåg allt ;). Sen hade vi typ tre lektioner till som jag inte kommer ihåg ;). igentligen skulle vi ha profil idag efter skolan men den var inställd :(. För att katja var sjuk!!!! Men jag drog hem och ladda ner lite musik till ipoden coh en film. Det är ju i morgon jag åker till egyten.



Jag är tvungen att gå upp kvart i 7 och åka 8 hemmifrån :/. Men det gör inget VILL ner till värmen och bli BRUN!!!! Jag är sjukt blek på vintern. Jag vill vara brun året om :D :D :D. Och jag pallar inte sola sollarium -.-......!

Nu måste jag städa rummet och packa det sista tills i morgon :D
Kommer att komma en lite hälsning från egypten kanske och dom har datorer där nere eller något sånt :). Men det kommer att komma en hälsning i morgon bitti :).

LOVE! <3


Onsdag 17/2 2010

Hejsan!

MADE IN SWEDEN!! <33



PLAY - FAMOUSE

Söndag 14/2 2010

Hejsan!

DRESSCODE!




Mjukisdress: Bikbok

Lördag 13/2 2010




HISS:

Super bra lotion och dusch kräm. Funkar till den som vill ha mjuka ben och en väll doftande body lotion. Självklar är den en HISS för body lotion och dusch kräm från LDB!




HISS:


Hiss för märket lacost. Bra kvalite till ett ganska dyrt pris men gillar märket och att dom har oliga färger på skorna och inte bara vanliga basic färger. Också en självklar HISS för lacost :D.


DISS:




Stackars barn som inte kan ta hand om sig själva. Typ 13 och 12 år gamla. Stackars föräldrar att ha monster till barn. Ser ut som lerklumpar och bajs högar allihoppa.  




Lördag 13/2 2010

Hejsan!
Igår han jag inte blogga kom hem typ vid tio halv elva så orkade inte blogga. Jag var trött och hade ont i huvudet så jag gick och la mig i sägen och tittade på Zorro (den gamla). Men jag somnade ;). Men vad som hände igår var att jag va med Julia angelsiöö. Vi hade typ inte träffats på ett år snart så vi tyckte att det var dags att träffas :). Vi var ute med hennes hund och hon rymde -.-. Vi sprang runt typ i hela julias område och hittade henne. Vi hitade hennes hund mitt inne i skogen där hon satt och bajsade. jobiig hund det där. Men sen så åkte vi hem till mig och åt TACOS!!!!! mums mums :D ;D. Sen så fixade vi oss lite sen åkte vi till gränby. Vi köpte tillsammmans tre stycken par örhängen. det var rosor. Och man fick 3 tycen för 19.50!!! :O.. BILLIGTT BILLLIGGTT!!! 

Sen så åkte vi för vi skulle till vänge och hälsa på Lotta och Johan för Lotta fyllde år. Grattis Grattis :D. Men sen var vi tvungna att åka hem för att Julia skulle på längskid åks tävling :D. Sen var det bara hem och sova för mi och julia :).

Ikväll lovar jag att blogga :)

Idag händer det väll inte så mycket ska träffa linn och jag ska titta på hennens träning sen ska vi titta på 95s match :D Lycka till till den :)


 

Fredag 12/2 2010

Hejsan (God Morgon)!



Dagens Dresscode!

Tröja: BIK BIK
Leggins: Holmlunds
Linne (ej bilden): Ginatricot
Nagellack. Depend

Torsdag 11/2 2010

Hejsan!

Nu sitter jag i skolan med en dator och jag var lite busig att logga in på blogg.se så jag var bara tvungen att skriva en lite hälsnig från skolan :D. Det blir teather senare typ vid tolv sen till klockan ett. Sen blir det stan och köpa lite grejer till egypten. Så här se min dag ut det blir en dages outfitt ikväll och lite vad jag har köpt :D.

 

Tisdag 9/2 2010

Hejsan!
Han inte blogga igår plugga hela kvällen -.-'. Men men dagen har vell varit ganska bra. Men vi hade först engelska typ i en och en halv timme. TRÅK TRÅK!!!!Sen massa andra lektioner :).

Igår så köpte jag nta skor från Lacost :D





Skor: Lacost 499 kr :D


Lördag 6/2 2010



ÄLSKA MJUKISDRESSEN :D


Fredag 5/2 2010

Hejsan lite musik till en lungn fredag kväll :D


Onsdag 3/2 2010

Hejsan eller god morgon rättaresakt!

Idag blir det skolan hela dagen. Men nu på morgonen så äter jag ingen frukost  för att vi har hemkunskap nu på morgonen ;). Sen har vi musik och sen no :). Sen vet jag ej vad vi har för lektioner :S!!!. Men efter skolan så blir det plugg på so provet. Sen blir det a-lags match med Linn och Jossan :D. Jag tror dom möter modo eller något på M jalla fall ;). Men nu ska jag fixa klart mig så komer det ett snabbt inlägg efter skolan när jag sitter och pluggar ;).



Dålig kvalite på schemat :S!!!



Måndag 1/2 2010

Hejsan!
Idag var det skolan. På svenska så skrev jag och Jossan en bok men den är inte klar en men den heter typ "mordet på den röda gården". och sen förjde jossan med mig efterskolan :D. vi åtlite mellis sen så satt vi vid datorn. Det är max som har namsdag idag! Så min lille bror hade namsdag så vi åt prinsess tårta coh drack saft :). Mysigy mYsigt :). Men efter Jossan åkte hem så måde jag så illa så jag måste ut och springa känne jag så jag sprange 1 mil :D. jag kännde mig duktig :). Sen imorgon så ska jag Linn och Jossan dra till is hallen och titta lite på 95 när dom spelar match mot något lag. Kommer inte ihåg va det hette. Men men kul blir det i morgon :). Kanske drar te stan en snabbis och hittar något fynd ;). Jag vet ej men det blir vell något spännande. Jag ska försöka göra en hiss och diss ikäll :). efter att jag har duschat coh gjort mig fräsch tills imorgon :). Nu ska jag dra och duscha men ses sen ;)!!


RSS 2.0