Film!

tja!
En dag i Årsta till :)) Haha vi har kollat på sjukt roliga filmer. Sen har vi inte gjort så mycket mer... Men det blir väll något mer förhoppnings vis. Nu ska vi fixa lite och fixa oss själva. Så bloggar jag mer sen.
Puss

Top notch i Årsta!

tja tja!!
Nu sitter jag i Årsta och chillar i sofias säng!! haha men vi snackar och skrattat och ben and jerrys står på listan (Y) Jaja kom till sofia klockan 1 och då tog vi det lungt och vi har gungat och så pratade jag lite med mathias! haah sköön prick det där... jaja uppdaterar imorgon!
Godnatt! ♥
Haha bilderna driver till 100%

SofiaWallenborg

hej bloggen
Nu drar jag till Sofia och sover där från idag till söndag. Uppdaterar ikväll. Blir en kul helg. Vi ska även ut och sprinag lite tror jag. Puss♥

Gammel farmor♥

hej bloggen
Nu sitter jag hemma och äter middag. Opytt blev det, inte gott men det var det enda som fanns att äta hemma. Så det får duga. Har precis kommit hem från gammel farmor och där blev det fika och tv (Y) Haha inte det roligaste jag vet men men.... Ikväll händer det väll inte så mycket mer blir väll en film och mys i sängen. Ska prata med Sofia klockan 11 också så det är det jag ska göra ikväll. Sov gott♥

Vad finns i huvudet på en blivande 15åring?

tjabba tjena
Det blev ingen tur till stan idag för det regnar. Vad har man på stan och göra då?? Bara frågar?? Nu sitter jag ensam hemma och inte gör någon ting.. Kul torsdag? NEJ! Jaja vätar på att mamma ska komma hem så ska vi kolla lite på H&M sida och nelly. Vill ha tre tröjor från nelly.com :))
VIKTIG NYHET! (inte så kanske) : Idag är det bara en månad tills jag fyller år :)) Men kanske ska börja fundera på vad man ska önska sig.....? Vad ska man önska sig vad man fyller 15?? :S

Dagens låtar: Jay Sean – Down - Candle Light Remix
                    Salem Al Fakir – Keep On Walking
                    Beyoncé – Listen - from the motion picture Dreamgirls
                    Eva Simons – Silly Boy (Acoustic Version)

Tröjor: Nelly.com
Emmy T-shirt SEK 179, Jeane Blush - NELLY.COM Overlay T-shirt SEK 329, WESC - NELLY.COM Elina Lace Top SEK 149, Jeane Blush - NELLY.COM

Nya jeans!

hej bloggen!
Nu har jag nästan precis vaknat, ungefär för en och en halv timme sen. Sen gick jag upp och kollade lite på tv. Idag blir det inget Länsö på grund av regn så det är inte så kul att åka båt då eller ens vara sär så vi åker när det har slutat regna. Sen händer der vell inte så mycket mer idag. Ska nog en snabbis in till stan för att kolla på ett par jeans. Behöver ett par säger jag bara!!! Har inga jeans, så jag bloggar mer sen.
Puss och kram!

Grattis Elise!

Som fyller 15år idag!

Grattis Sötnos!


Film time

Flickan som lekte med elden.........! Sen blir det sov time, God Natt!

Bad shopping


Bikini dagen

Tjenamors i Lingon skogen...
Nu sitter jag hemma med familjen och ska precis börja packa till sommar stugan. Haha det skulle bli fint väder (HOST). Men det är mysigt där och det är det som är viktigast. Idag har jag sprungit runt i boländerna och kollar efter en j*vla gummi ring som man kan ha efter båten, tror du att det finns då NEJ!!! Vi gick från pantagen till barnens hus. Jaja daglig motion skadar inte ;) Sen åkte vi till gränby och jag köpte två bikinisar från stadium och lindex. Super fina, lägger upp bilderna sen. Sen åkte vi hem och krubba och nu ska jag och mamma mysa framför tv och kolla på en film eller något kul som går på tv.

IMORGON LÄNSÖ!!

Me to day





Linne. Weekday
Kofta: H&m
shorts: Ginatricot

Det börjar verkas regn banne mig...

hej bloggen.
Nu sitter jag vid mormors datorn och kollar lite på facebook och fixar lite med bloggen. Vad händer idag? Jo, mamma kommer hem och vi ska vell kanske göra något nu på eftermiddagen eller så ringer jag Sofiawallenborg och frågar om jag kan komma till henne? Vi får se vad dagen bjuder på :))

Imorgon åker jag till sommar stugan med vatten skidor och kneeboard! (y) it's lovely Sen blir det vell att jag åker hem på lördag eller söndag. För nästa vecka åker jag kanske till gotland och är där tills Torsdag eller fredag vi får se:)

Nu ska jag ringa Sofia så vi ses sen... P&K


Gosse outfitt ^^

T-shirt: Stadium och shorts: New Yorker

Svenska jordgubbar

hej bloggen.
Nu sitter jag ensam hemma och bloggar och äter jordgubbar och dricker multi vitamin juice och kollar på solnedgången. Super mysigt.Haha där blev det många och? ;) Händer inte så mycket ikväll. kommer mest att ta det lugnt och kanske ut och springa lite grann kanske. Jag hoppas att alla ni läsare får en fortsatt trevlig kväll ^^

Baseball jacka/tröja!

RACE MARINE W SILSET SWEAT JKT F10 OFFWHITE/ GREY MEL

Race Marine: 299kr


Gud vad jag skämms!

Hej bloggen!
Jag skämms så mycket för den dålig uppdateringen. Jag har värkligen inte haft tid att blogga har gjort saker hela dagarna så har jag inte hittat datorn heller så det är också en dum bortförklaring. Menmen nu bloggar jag och ska försöka att göra det MÅNGA gånger!

Måndag: Igår var jag först på Media Markt och kollade lite grann på min kamera!!! Sen gick vi runt och kollade lite som jag skrev igår. Vi köpte inget faktiskt! Sen så var jag hemma typ 3 timmar sen ringede jag Sofia och frågade vad hon gjorde och sen åkte jag till henne och natta hemma hos henne :)). Vi bakade och vi gjorde det mästa faktiskt!

Tisdag: Idag blev det lunch och shopping på Ikea. Vi köpte lite saker till sommar stugan och det blev massa andra prylar och det var nice men sjukt mycket folk. Jag trodde att alla var på semester men tydligen inte. Sen blev det en ruda in på Stadium. Köpte en tröja där. Eller rättare sakt att mormor köpte den till mig ;). Lägger ut bilderna från igår och på tröjan sen. Snart kommer Linn och jag har ingen aning när och vad vi ska göra men det blir vell något att göra! Har inte sätt henne sen skolavslutningen. Det va ett tag sen så det blir vell mest prat och prat ;) Jaja nu ska jag gå fixa lite i mitt rum, jag kommer att blogga mer sen och jag lovar att lägga upp bilderna senare idag eller imorgon vi får se :P
P&K

: ))

hej bloggen!
Orkade inte blogga igår så jag bloggar nu! Har precia vart på media mark och kollat lite och sen lite där i boländerna. Idag händer det väll inte så mycket. Ska ut och springa lite också om jag hinner annars blir det väll bara att chilla hemma. Kanske kommer att träffa någon ikväll har ingen aning. Men men, vi ses sen : ))

Buss musik till 100%

Pato Pooh – Follow Me
Manian – Welcome To The Club - Video Mix
David Guetta – Toyfriend (Featuring Wynter Gordon)
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)
Slim Thug – Thug
Eva Simons – Silly Boy
Kat DeLuna – Push Push - Main
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit

My boyfriend

Boyfriend: Hm 249kr
Linne: Weekday 80kr

Konfa gänget är bäst i världen!

Tjenare bloggen!
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering på sista tiden för att jag har haft bättre saker för mig än att blogga. Idag så var jag på stan med Kerstin köpte ett par boyfiend, linne och en lotion. Kanske lägger ut bilderna sen. Vi får se. Kerstin köpte massa saker. Kommer ej ihåg vad det va för något. Vi avslutade stan med pizza bufe på Rififi. Super mysigt. Träffade även Emma från min konfirmation. Har inte träffat henne sen konfan. Saknar det gänget vi hade<3
Nu är jag i mitt sommar hus på länsö. Har precis krubbat och nu kollar jag på film. Vi har gäster och det är jätte trevligt. Vi ska väll spela lite kort och sen blir det väll att vi badar eller något. Det regnar i alla fall så det blir nog inget bad. jag ångra mig : ))
Hejdå vi ses sen : ))

Regn regn regn

hej bloggen!
Nu regnar det på rullsand så då fick jag till gång till datorn. Igår badade vi hela dagen och sen på kvällen lyssnade jag på musik och sen somnade jag runt 12. Jag kommer inte kunna blogga mer idag så vi ses på lördag!
Puss!

Mot Rullsand!

God morgon! : ))
Nu sitter jag vid datorn efter all stress i morse. Jobbigt säger jag bara, jag brukar nästan aldrig stressa men men. Har tagit alla tabletter jag ska. Så jag inte mår illa. Håller på att att ladda Ipoden så det finns någon sosial att lssna på.
Nu väntas en timmes bil resa till rullsand. Haha kul? Sen på lördag åker jag till länsö ocg badar och solar. Har faktiskt blivit lite brunare i sommar. Känner mig stolt. Haha! Nu ska vi åka så vi hörs på fredag kväll eller lördag :)

Bilder sen förra året på Rullsand!



Puss från mig! : ))

Pjucks!

Convers: 699kr

Nya skor

hej bloggen
Hann inte blogga i morse så jag bloggar nu. I morse så åkte jag till gränby. Jag köpte ett par skor och sen köpte vi mat dör vi ska till rullsand imorgon. Egentligen vill jag inte åka. Det finns ingen att vara med.. Men men ska bada mycket och sola!! Måste bli brun! Ha precis packat klart alla kläder jag ska ha med mig. Haha! Det blev ganska mycket men man vill inte se ut som en slusk. Då behöver man MYCKET kläder. Lägger ut bilden på skorna sen. Jag kan avslöja att det är skorna är randiga. ÄLSKAR DOM MYCKET!
Nu ska jag fortsätta att packa lite till. Får inte glömma något. Kommer att blogga imorgon om jag hinner. Ikväll händer det väll inget mer tror jag ska väll duscha och sova en blund!
Puss!

god morgon för dom som sover länge!

Vaknade nyss och ska snart fixa mig och träna lite. Ut och springa och kanske något annat men först ska jag äta frukost. haha, dagens viktigaste mål. Jaja sen händer det väll inte så mycket mer. Ska väll träffa någon eller några senare men vi får se helt enkelt!
Nu ska jag äta frukost.
Peace

Min andra sko!

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


Kort mini inlägg

hejsan
Nu sitter jag med mamma och kollar på titanic och myser. Haha vi myser inte när jag sitter vid datorn. Men men, har precis vart ute och tagit lite bilder på natur och mitt ego. Kommer att lägga ut bilderna sen. Bloggar mer imorgon.
Puss

kläder för idag

Linne: 199kr Vila

Kjol: 199kr Jc

Halsband: 69kr New Yorker

/L♥


God eftermiddag.

Hade en super bra kväll igår. Det måste göras om. Tyvärr tog mamma kameran med sig till festen så det blev inga bilder :( Haha jaja.Sitter och lyssnar på min spellista bus på spotify och den är bäst! Har allt från skaka rumpa till Tokyo Drift! Älskar blandad musik :)
Idag händre det inte så mycket. Ska nog ut och springa lite men först så låter jag ipoden ladda lite grann. Så det blir lite lättare att springa! Nu sitter jag och kollar lite på nelly och hm. Jag har ingen bikini och alla har rea just nu så man ska ju kolla runt lite. Kan ni ge några tips till mig där dom har jätte fina bikinis? Jag tar emot alla tips jag får :) Länka gärna vad sidan heter också ;)
Nu har Ipoden laddat klart och så ses vi sen!


Dagens dresscode

Tröja: t-shirtstore
Shorts: ginatricot
Kavaj: bikbok
Smycken:
halsband-gyldfynd
ring-hm
Skor: dinsko

Snabb inlägg

Hej bloggen!
Idag har jag vart på gränby och fixat lite. Kan inte skriva det är till för det ni??? ;) Jaja nu sitter jag och har precis designat en sko på nelly. Rästa gärna på min sko :) Snälla! Jaja ikväll blir det sara Markström och inget mer! mys ikväll alla fall!
På gränby så har lakt undan ett par skor som jag ska köpa! Vet ej när men dom ska bli mina!!! :P :P Jaja nu ska jag fixa lite saker och ha en fortsatt trevlig dag!
Nice out! :)


Min sko :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Fredags mys till tusen

hejsan bloggen
hann inte blogga imorse för jag vaknade runt tolv och klockan fyra skulle jag möta Daisy och det var nice. Vi gick runt och chillade och spelade in massa videosar och musik blev det 100% hela dagen. Det var jotgubbar, ciderkaraktär, hallon och digestive kex
Haha hela dagen var helt sjuk alla fall. Köpte en t-shirt från t-shirt store. Lägger upp bilder imorgon. Här kommer bilder från Daisys blogg :)

Alice i underlandet!

hejsan!
Har precis kollat Alice i underlandet och den var ju bra! Jag gillade den jätte mycket! Den var rolig och den var inte som den tecknade. Jaja den gick jag och duschade och fixade mig tills imorgon.
Imorgon blir det att jag åker in till stan och är med Daisy. har inte sätt henne sen konfan och då hade vi så klart kul! :D Roligaste rummet hade vi i alla fall! Jaja nu sitter jag och kollar på film och snackar med Linn på msn och nu är det nog dags att sova.
Slepp like a sheep!

Hade inget internet..

HEJSAN!
Jag har inte kunnat blogga för att internet f..... upp sig så hårt så det funkar inte i skogen -.-! Jaja nu är jag hemma och lyssnar på musik:Major Lazer – Pon De Floor, Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song), David Guetta – Sexy Bitch (Featuring Akon;explicit),Lena – Satellite,K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix

Onsdag: Då var det mest att jag solade lite på förmiddagen sen blev det att vi målade lite. Jag måladse en vägg och en liten fykan på en dörr. Den blev vit ;) Sen fikade vi med jordgubbar och mjölk ^^ Mysigt! Sen sköt jag med luft pistol och jag vann över morgar mot 32 och 28. Inte så mycket skillnad men endå! Det var jätte länge sen jag gjorde det men det var kul att göra det igen! Sen blev det att vi åkte in till Östhammar och shoppade lite. Mormor köpte en kjol och sen kpte vi mer jordgubbar ^^

Torsdag: Idag blev det att jag gick upp klockan 10 ch vi började att städa hela länsö och fixa till nästa som ska åka ut. Sen blev det att jag solade lite innan vi åkte. Sen blev det BÅT! :D Sen åkte vi förbi Gimo och köpte glass och sen mot Uppsala. Det tar en timme att åka så det är sköönt! Lyssnade på min Ipod hela vägen så det var nice. Låtarna jag har länkar i det här inlägget ligger på min Ipod :)

Bloggar mer sen :)

Elsas mode

hej bloggen
Nu sitter jag ute på länsö och bloggar och har precis läst lite i min nta bok. Det jag har läst hittils är bra alla fall (Y) Jag ska snart äta smulltron paj som mormor har bakat tills jag skulle komma. Så det blir det som händer ikväll. Om ni har läst boken så kan ni ju skriva vad ni tycker om den.

Jag ska snart gå ner och bada med morfar. Det är 26 grader i vattnet och det tackar man ju inte nej till? :) Kommer att blogga mer sedan. 

Min nya ring från h&m.. 29.50kr


När du vekligen vill något så ge inte upp hoppet!

hey!
På morgon så var jag hos läckaren fär ryggen och de gick bra. Jag har väldigt ont i ryggen just nu så jag kommer nog inte blogga så mycket idag så ni vet.
Idag kommer jag även dra till länsö och vara där några dagar. Datorn är med! :) Jaja nu ska jag gå och ta lite Ipren och försöka att ta der lungt!
Hörs!


SPANIIIEN!

Nu har jag lungnat ner mig. Det var en j..... tajt matcj men till slut så vann Spanien! Jag är överlycklig och ska nu fira med att sova lite. Har värdens huvudvärk så det blir nog lite sömn nu. Måsta packa sedan imorgon. Drar till länsö och sen blir det att vara där i en vecka. Åter kommer med mer information :)

Puss från huvudvärken!


Konfa läger, Pizzeria!


Ganska kul, det var os från ugnen! :P


Hot, breathable and tears

hejsan!
Nu är jag hemma och inte gör något. Jag har mest lyssnat på musik och tränat lite. Ska ut och springa lite tror jag också. Jag är ensam hemme desutom så då har man volumen på max och chillar lite.
Idag åkte jag till björklinge badet och där var man ju inte ensam. Det var fullt med folk och små barn -.- men det gick att bada alla fall. Jag träffade på Julia där och vi badade och solade. Det är nog tjunde gången jag badar där. Så det var kul att bada där.
Ikväll händer det nog inte så mycket. Man ska ju bara klistra fast sig vid tv och kolla på Holland-Spanien. Vilka vinner? Skriv det i kommentar båset ;)
Nu ska jag gå och laga lite mat till mig själv nu sen blir det spring.
Kramar från mig och vi ses kanske sen :)




Rihanna – Rude Boy

hej bloggen!
Hann inte blogga igår inte nu heller igentligen. Ska åka och bada på björklinge badet lite senare. Jag kommer att blogga mer när jag kommer hem och lovar att jag bloggar!
Ska nu gå och packa och lyssnar på musik! Här är mina favorit låtar, vilka är dina? Skriv gärna en kommentar :)
Hejdå! :) :) :)
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
Cidinho & Doca – Rap Das Armas - Lucana Radio Edit
Iyaz – Replay
Daft Punk – Technologic (Radio Edit)
Maskinen – Alla som inte dansar - Dada Life Remix
Rihanna – Rude Boy

Buss...

hejhej
Nu sitter jag på bussen på väg till storvreta och där väntas middag. Jag kommer från stan och jag har köpte lite små prylar. Kommer att lägga upp bilderna sen på små prylarna.
Kommer att blogga efter middagen och sen senare ikväll.
Det ät ungefär 30 grader på bussen så man orkar inget.. Men som tur har man vitamin water med sig. Det är det godaste jag vet att dricka nu när det är så varmt. Nu ska jag kolla facebook så bloggar mer sen. Puss

Frukost halv 1

hejsan bloggen!
Nu sitter jag vid köks bordet och frukost med min lillebror. Det blev macka med mjölk och skinka ;) Inte så intressant kanske men alla fall.
Idag händer det inte så mycket. Det blir nog att vi åker bort någon stans och sen blir det 30års kals hos Håkans lillebror. Kvällen blir nog i Storvreta sen vet jag inte vad jag ska göra mer!
Bloggar mer sen.
KRam!

Jag älskar min mamma♥

Nu är jag inne och sitter framför datorn och gör ingenting. Jag mest kollar runt på olika sidor efter kläder man kan bäställa. Jag kommer inte blogga så mycket mer ikväll. Kommer mest att mysa med mamma i soffan och ta det lungt. Ska mysa med mamma ikväll för att jag har inte vart hemma på ungefär 2 veckor så varför inte passa på när man är hemma! Jaja nu ska vi kolla på film eller tv. Haha, mamma bästämmer det!
Puss och Kram från mig!♥


Sunny Day

hej bloggen
Nu sitter jag i vardags rummet och kolla på tv och funderar på att gå ut och sola och bli brun(are). Jag vill inte vara blek ;). Sen blir det väll att Denise smsar och då går jag till midsommar ängen och badar med henne där.
Ikväll blir det nog att jag åker hem till Gamla Uppsala igen. Det finns inte så mycket att görs här på länsö, och då kan jag lika gärna åka hem och inte göra något ;) Jaja nu ska jag fixa lite tills Denise smsar så vi ses väll sen!
Ha en solig dag! För det kommer jag ha alla fall!

Kissies låt men dålig kvalité..


Haha, jag har bara skrivit bil inlägg

Tjenixen
Ni fattar nog vad rubriken symboliserar nu. Ni som inte fattar så förkortar jag till er! Jag sitter åter i bilen på väg till Östhammar. Det är inte så långt att åka heller tar typ en timme. Lagom helt enkelt :)
Idag var jag med Julia och först var vi hemma hos henne och försökte locka tillbaka hemmes hund hem så dte tog ett tag. Sen så cyklade vi till gränby och kollade lite där. Sen blev det att vi köpte varsin jorgubbs byta och cyklade mot fotbolls planerna som ligger vid gränby ishall. Det var inga där så vi satt och pratade däe och hade det kul!! Sen blev det att vi cyklade hem och sen gick Julia hem och vi fick besök av Micke, Jonna och Nova. Vi åt pizza och hade myz utomhus.
Jag älskar att sitta ute och äta när det är sommar. Det är fortfarande varmt på kvällen och man är ute från lunch till kväll:)
Jaja nu ska jag nog försöka att sova och lyssna på musik på Ipoden:)
Puss

Glass i stora lass!

Klockan är 10.41 och jag sitter i bilen på väg hem frän sommar stugan. Jag har haft det underbart och massa sol. När jag kommer hem så väntar en ny spegel i mitt rum :D Har längtat efter en jätte länge. Jaja nu har jag alla fall fått en. Nu nu är det bara ungefär en timme kvar tills jag är hemma igen. Vi kommer nog att köpa glass i gimo och då blir det nice! Jaja nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och så bloggar jag när jag kommer hem.
Puss och ät mycket glass!

Spanien-Tyskland

hej bloggen
Kunde inte blogga i måndags för att då ladda datorn ur sen blev det att jag spydde på natten så ni fattar väll själva? Jaja alla fall så har jag laddat datorn nu så det går att blogga ;)
Tisdag: Igår gjorde jag inte så mycket . Jag låg mest fram för tvn och tog det lungt. Jag hade feber så då orkar man inte så mycket. Jag hjälpe mormor och morfar med bryggan och inte så mycket mer gjorde jag.
Onsdag: Egentligen så skulle jag bada med Denise idag men hon sov till klockan 3 istället. Jag gick ner till stranden och solade istället och badade en gång. Det var bara 20 grader i vattnet så det var inte så bad vänligt tycker jag. Efter stranden så åkte vi och handlade lite saker. Jag har köpt eller rättare sagt så ville jag ha och mormor betalade så det var lite små kul till mig! :) Sen åkte vi till Öregrund och åt mat på en resturang där sen åkte vi hem.
Vi köpte: Blommor, kuddar, Solglasögon, Vatten mätare och Bensin till båten.
Jag körde faktiskt båten hem utan att köra på någon eller en sten eller liknade så jag kan väll få känna mig lite stolt idag. Men det gick sakta för att mormor blir lite arg då! ;)
Jaja nu ska jag fortsätta att kolla på Tyskland-Spanien....
HEJA SPANIEN!!!! :D

1, 2, 3


Buster L=Båten vi har

Tjenixen
Nu sitter jag i bilden och väntar på att vi ska vara framme på länsö. Den här gången åkte jag med mormor och morfar. Jag har ingen aning när jag kommer hem men Internet är med och det är ju trevligt. Jag har kameran med mig också så det kommer att komma bilder nästan alla dagar. Nu kan jag inte blogg mer. Ska åka båt nu så vi ses alla fall sen.
Sen blir det att bada med Denise och sen bloggande :)
Ses =)

sorry..

hejhej
Förlår, för dålig uppdatering men jag åkte till min sommar stuga efter att jag hade vart på lafsen. Så jag hann inte blogga plus så hade jag inget Internet så då blir det ju ganska så svårt. Jag har solat och badat i massor och sovit och gjort massa saker på länsö. Men nu är jag hemma och kommer kanske att åka till länsö imorgon men då ska jag ha hunnit fixa Internet så då blir det uppdatering på läsnö.
Nu ska jag äta lunch och sen blir det vell att åka till gränby och lämna tillbaka mina skor :(
Ciao :)

Raicing inlägg

hejhej
Nu hinner jag inte blogga så mycket. Ska och bada med Kerstin och hennes familj vid lafsen så jag hinner inte skriva så mycket mer. Måste hinna städa mitt rum också -.- Sånt kan man göra på kvällen tycker jag alla fall. Inte på dagen då det är varmt och man orkar inte. Måste fortsätta städa nu.
Puss och Kram vi ses :)

!

Fram
Bak

Nu är jag hemma igen

hej hej
Nu har jag faktiskt hunnit med lite mer grejer. Jag och min familj har vart hos några kompisar och fikat och pratat massor. Dom har en jätte söt dotter som heter Nova. Hon är lika gammal som min lille bror och dom leker och typ pussar varann hela tiden, och det har jag gjort ikväll jall fall.
Imorgon åker jag nog till sommar stugan och bada och SOLAR massor för jag känner mig blek :( Jag vill ha massa pigmet och vara brun. Man kan ju alltid önska att man hade det. Nu ska jag gå ut och träffa lite grannar.
Kvälls inlägg kommer sen =)
Söta Nova :)

Hot stuff!

hej bloggen!
Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag köpte nya skor och ett linne från Monki. Jag kommer att lägga upp bilderna sen på grejsorna :) Idag händer det inte så mycket mer. Det blir nog att vila och kolla på film för jag har jätte ont i huvudet. Så jag bloggar mer sen när jag mår bättre.
Puss<3

Hiss/Diss

Diss:

* Myggor, Varför finns dom egentligen? ´Bara massa onödig plats och dom sprutar gift och dom kliar bara massa dissar för myggor.

* Regn, Det ska vara sol på sommaren och inte regn. Det regnar redan så mycket här i Sverige. Tänk dom i Afrika där regnar det aldrig och det är torrt. Varför inte skicka dit regnet?

* Smuts under naglarna, Jag tycker inte att det ser fräscht ut när man ser svart under naglarna. Jag får panik när jag själv har det så jag tycker inte om det.. Men vem vill ha det egentligen? så fixa naglarna ;)

Hiss:

* Sister Point, Älskar deras kläder dom är ganska enkla men ändå ja! Jag ska beställa den där blå toppen som jag la ut förut på bloggen. Så söttttt!! <3 bara massa hiss, hiss, hiss till Sisters Point!

* Konfirmation, Jag vill ha konfa läger igen. Jag lärde känna massa nya vänner på konfa lägret. Dessutom fick alla vara tillsammans hela tiden plus att jag fick fotot hem i brevlådan idag så jag hoppas att dom nya vännerna jag fick kommer att finnas kvar<3

* Iphone, Jag har ingen själv men jag vill ha en. Jag tycker att dom värkar jätte bra och dom har dom flesta funktionerna man kan ha. Man kan ha allt från musik till kok bok och till spel och allt. Jag känner några som har en och dom har vart super nöjda, och det finns ett plus att man kan ha snygga skal till dom också så man får den mer personlig på den.



Hemma vid 4

hej kväll.
Nu sitter jag hemma framför datorn och inte gör så mycket kolla lite överallt och musik på spotify och lite vanliga saker man brukar göra. Som rubriken så kom jag hem vid 4 och var trött så jag la mig i soffan och kollade på top model 2. VÄLDIGT GAMMALT! Det fanns inget annat att kolla på så det fick bli det. Sen blev det träning i typ en och en halv timme sen åt jag mat.
Sen gick jag upp till Carro och Lollo och lämnade en skål och då hjälpte jag Carro med ett party tält som dom hade köpt och det tog typ 45 minuter att bygga upp det och så var vi 4 pers för att det ramlade ihop hela tiden -.-
Sen blev det fika hos dom med digestive kex och lite annat gött!
Nu ska jag fixa mig för jag ska nog försöka sova nu fast jag inte är trött men här kommer en låt jall fall: Edward Maya Featuring Vika Jigulina – Stereo Love - Radio Edit
GodNatt<3

RSS 2.0