Bortglömd!



Byxdress som andvänds som linne, hm. Shorts Levis. Väska, Ginatricot. Grajor, Ray Ban.



Klänning weekday köpt på REAN för 150kr. Skärp lindex


Puss på era rumpor!!

hej allihopa!¨
Nu är jag hemma hos Cassandra igen och sitter och dricker te och pratar. Vi ska snart kolla på film och sova. måste upp halv 11 i morgon för att komma hem. Ska åka med hennes bror till tåget så komemr mer uppdateringar då.
Idag var jag på stan med mamma och åt på resturang och köpte lite nya kläder. Bilderna kommer  morgon. Kommer även att komma med videos nu. Jag är ganska trött på att bara skriva. Jag har börjat att tröttna på att bara skriva och lägga upp bilder. Ska göra ett lyft på bloggen lite. Så det är väll det som har hänt i dag.
Som sagt bilder och annat kommer i morgon. ha en fortsatt trevlig natt och dag.
puss

halv 3

tjenare på er!
Idag har jag verkligen sovit bort hela dagen så jävla ovärt egentligen. Det var också helt ok väder men iställetlåg jag och sov till halv 3. Vaknade av att det var massa folk hemma hos oss. Vi håller på att bygga pool så det är inte så konstigt egentligen. Men men, inte så kul att vakna av massa barn..
Hela dagen har jag typ lanat sims i typ 6 timmar. Från typ klockan 4 till nu. Ungefär både plus minus. Nu ska jag alla fall göra lite te och mackor. Ha en fortsatt trevlig kväll :)
Kyss

Jag har verkligen inget liv när jag går på högvarv...

hej på er alla!
Nu tänker ni säker så här.. Varför blogga mitt i natten när ingen läser. Jo, det har jag ett svar på. För jag har ingenting annat för mig. Min DVD är paj efter 7 hårda år tillsammans, magsjukan, förskyllning, fösta mensen. Den har liksom alltid funnits där. Men inte längre. Så datorn är mitt stora hopp i livet just nu. I denna stund alla fall. Funderar på att kolla på någon gamal film på VHS som jag funnit i min grannes gamla hus. Så om någon vill ha en VHS så varsegod. Kom och ta bara.
Har ni några bra film tips till en stackars ensam flicka med brustet hjärta och saknar sin DVD♥. Nu ha jag en film här. Uppdaterar i morgon om mer "spännande" saker. Kärlek

Himlen är oskyldigt blå

Beställd!

Only you

Min nya tröja från Ginatricots Rea 49kr, som fyndad!

It's only u♥

Sova 6 timmar!

hej alla vakna och pigga!
Inte för att jag är pigg men men. Somnade alla fall runt 5 i morse kollade på film till den tiden. Vi kollade på Jennifer's Body och sen kollade vi på Tjenare Kungen. Tjenare Kungen har jag sätt förut men inte Jennifer's Body, den var väldig annorlunda. Man förstod inte så mycket i början av den sen började man komma in i den och då förstod man mer och mer.
Idag ska jag nog vara hemma och dega, kanske träffa kompisar eller åka till stan med mamma. Vi får se. Men det uppdaterar jag om senare.
Kanske får tillbaka min Iphone från lagning också :) !
bild tagen från google

Love U!

hej på er alla!
Just nu sitter jag hemma hos cassi och där blir det att stanna hela natten och i morgon. Jag kommer att lägga upp bilder i morgon och sen blir det mer uppdateringar.
Idag vaknade jag runt halv 12 och då var hela familjen hemma och byggde på våran pol. Vi håller på att bygga pol förstår ni. Det är ju verkligen jätte kul. Nu ska jag inte blogga mer. Ska vara social. puss

Döden väntar oss alla!

hej på er alla!
Nu har jag vaknat efter en lång tid i sängen. Vaknade med feber och förskylning. Har det fortfarande så mår inte så bra idag, känns som hela kroppen kokar. Mysigt värre, så nu kommer mamma in med te och nybakade bullar. Älskar min mami♥. Sen idag om jag mår bättre ska jag nog åka till gränby eller något liknande och köpa lite nya kläder. Känner en vis brist på det så vi får se.
Bilderna från dom senaste dagarna kommer att komma upp under dagen. För nu sitter jag vid min Laptop som suger att lägga upp bilderna med.. Uppdaterar sen.
Kärlek

dagen!

hej på er alla!
Nu är jag vaken och ska snart åka till jobbet. Börjar halv 12 slutar 6. Tänkte bara uppdatera lite om vad jag ska göra idag. Sen när jag har slutat så sak jag nog ut och springa eller någonting. Vi får se. Men vi hörs när jag kommer hem. puss

Skön helg!

Äntligen hemma från en underbar helg med tjejorna på ön Länsö! Det var hur kul som helst, vi badade, hade det trevligt och åt som hela sveriges landslag.. Vi har säkert gått upp 10 kg tillsammans. Det var verkligen så att vi åt hrla tiden. Mycket humor blev det också, jag blev verkligen glad. Jag tror också att mina tjejer också var glada. Jag tog inga bilder men jag kan säkert få låna av D. Jag r så snll så länkar hennes blogg sen.
Nu ska jag sova ett tag, det blev ganska sent igår så det är skönt att sova. Ska senare åka till farmor och farfar och äta kräfftor och ha det mysigt. Men det beror också på vad jag orkar och hur pigg jag är.
Nu Ska jag faktiskt börja blogga på riktigt. Jag har verkligen inte hunnit med det på grund av sommarjobb och liknande saker. Men ska verkligen komma igång med detta igen. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har ni några tips om vad man kan blogga om.
Ha en fortsatt trevlig dag och nu ska jag duscha. puss

För mycket som händer

inom mig döljer det sen en ledamhet, men på utsidan finns bara ett leede.

..

Hej på er!
Länge sen nu, men nu tänkte jag. Varför inte slänga in ett blogg inlägg?? Jo alla fall, dom här senaste 5 dagarna har jag inte gjort så mycket faktiskt. Jag har bränt mig, solat, badat och massa annat. DEt har faktickt vart 5 riktigt trevliga dagar förutom att min iphone har pajat så är sur.. Nu har jag min fula gamla Samsung som knappt funkar den heller. Luckan är borta så är tvungen att ha tejp på hela min mobil. Snyggt tycker jag faktiskt inte.
Idag eller imorse så vaknade jag runt 10 för att kunna åka på bröllop i Rasbo. Ska faktiskt snart åka. Kanske lägger upp en bild senare.
Hoppas alla ni läsare får en undrebart sommarlov/sommarjobb. Ska själv jobba nästa vecka på Fyrishov och det ända jag ska göra är att bada med småbarn och städa lite.
Kyss

RSS 2.0