Jag är med och tävlar om en Ipad!!

(tidsinställt inlägg, jag är på utflykt hela dagen..)

Tack vare att jag fick deltagarrekord på iPhone 4-tävlingen (över 2000 läsare) som jag hade som sista lucka i min julklappskalender den 24:e december har jag nu möjlighet att lotta ut ett lika fint pris igen, får jag säga det själv tycker jag att prylen som ligger i potten den här gången till och med är ännu hetare! Nu kör vi nämligen igång en tävling där ni har chansen att vinna en sprillans ny iPad värde nästan 5000 kr!


Reglerna är enkla!
- Skriv en valfri kort kommentar till detta inlägg, t.ex. "Är med och tävlar!".
- Öka dina vinstchanser genom att skriva om tävlingen i din blogg och länka till den, har du ingen blogg kan du använda Facebook istället.
- Ha med länken till ditt inlägg om tävlingen i kommentaren och glöm ej att ange e-postadress!

Tävlingen håller på i två veckor och avslutas en 2 februariOBS! Vinnaren får rikspresentkort som byts ut till en iPad Wifi 16GB hos OnOff, läs mer om iPad här. Lycka till!! 

Negativ Negativ Negativ, finns det något positivt?

hej på er!
Jag har egentligen ingen lust att blogga för att jag är sjuk. Jag tycker inte om det faktiskt. Jag hatar att vara hemma på dagen när det är skola. Vad gör man hemma? Lyssnar på musik, kollar tv/film. Det är det ända man kan göra. Så det är det som är aktuellt nu. Jag pallar inte. Ska nog gå och ta lite Ipren och sätta på en skön rulle. Jag pallar inte!!!!!! Kärlek! ♥

Kläder efter sjukdom



HmHolmlundsStadiumAugustJohansson


Kläder man har på kroppen


footish, bikbok, hm, ur och penn, carlings


White Light Moment

God morgon, god eftermiddag... Ja något sånt.
Nu är jag vaken och fortfarande trött. Jag vet inte vad jag ska göra idag men det blir nog att städa rummet och nog åka till gränby. Mamma skulle lämna tillbaka en tröja och något mer sa hon. Vet ej vad det var för något men så blir det alla fall idag. Jag lovar att det kommer bli mer uppdateringar idag än igår. Nu ska jag vara duktig och städa. Ha det!


Vattenbarnet

hejhej
Nu istter jag ensam hemma och lyssnar på gamla sommar låtar på Spotify! Man vill verkligen tillbaka, shorts, fester utomhus, bikin, stranden. Nej sluta nu vinter, det ska fan vara vinter i 3 månader till? INTE OKEJ! ok. liksom inget att göra åt. Dagen bestod ju av dop och 40års PARTY! Jag brukar alldrig nästan vara på dop så det var något nytt för mig. Eller nytt och nytt vet jag inte men har inte vart på det så mycket. Så det har blivit massa fika på fika idag. inte bra, måste börja tänka på beach 2011...? Så i morgon ska jag nog träna och vara med dudes. Får hoppas att det blir en fortsatt bra kväll för er! Ha det!

Snabbt som blixten!

hejhej
Nu har jag vaknat och har precis fixat mig inför dopet i Stockholm. Sen blir det 40 års fest för min morbror i Alsike så ser min dag ut. Jag kommer nog inte kunna uppdatera så mycket utan ni får försöka klarar er på detta inlägg. Jag har på mig dom nya kläderna. Inte så roliga kanske men dom duger. Aja ska rusa nu. Kärlek!

Lite outfiits under dagen 28/1 2010

Började morgonen med:



weekday, holmlunds, gt, footish, ur och penn, accent, monki.

Kvällen fortsätter med:




rumpa är det okej??

stjärnurmakarna, holmlunds, monki.

Hoppas att ni får en lika bra kväll som jag komemer att ha med brudarna jag tycker om! Kärlek så länge!


Lite shopping jaou!

Örhängen: ur och penn, kavaj och linne/magtröja JC

Video inlägg 1!

man kan ju alla fall försöka, en gång måste ju bli första gången? :)



!!förlåt för dåligt ljud, ska prata tydligare nästa gång!!

Jag är en händig kvinna

Idag har det blivit massa gjort, skola sen stan med sköna flickor! Har en sak och säga innan jag börjar fördjupa mig. Det har verkligen inte vart min dag idag. Jag har gjort illa mig jätte mycket. Det har blivit blåmärken på handen, foten, benet. ALLT! aja blev stan sen med Fellan och idil. Fika på storken han vi också med. Kom hem med en T-shirt och örhängen. Mys! Ska sova nu så det blir mer skrivet i morgon. Kärlek! ♥



kNas

tjaaa!
Nu sitter jag och äter glass. Jag färgar håret. Jag kollar på tv. Jag smsar. Jag ska nog inte göra så mcyket mer ikväll. Ska nog plugga och träna lite. Vi får se hur det bli! kyss
Lägger upp bilder sen!
Ja vad ska man säga? plugg time!


Varför suckar du så mycket, jag orkar inte med allt.

Ny abo är det mycker att göra shit!
Jag har egentligen inte tid att skriva vad som har hänr idag men vill hålla er uppdaterade om ert liv. Jag har vart i skolan hela hela dagen och gjort det jag ska. Som alla andra tråkiga dagar. Inget nytt, det borde faktiskt hända lite nytt tycker jag. Inget är nytt, allt är gamalt och allt och alla ser likadana ut.. Suck livet suget, eller inte livet utan allt som händer runt om kring. En hård suck. Nu ska jag fördriva resten av mitt liv med pluss, träning, plugg, träning! Låter kul? NEJ
PEACE!

Nya saker som tar massa plats



 
+ T-shirt, Converse och ett par byxor
Kärlek!


Vems lilla hjärta flyger?

hej bloggen!
Jag känner på mig att jag har lite läsare och få inlägg just denna veckan. Allt ha bara inte gått ihop. Ungefär som citron och salt. Okej, det var en dålig förklaring men om ni kanske förtår lite så är det massa saker som händer och alla säger att man ska vara lika? Ingen är lika, inte ens tvillingar. Funkar inte så kan jag säga.
I helgen har jag gjort massa saker. Allt från en spårad fest till att chilla på ett cafe i ungefär 3 timmar. Det kan man kalla LATCH helg. Ja, nu på morgonen har jag hunnit med ganska mycket så tänkte berätta ganska kort och lagom. Jag vaknade ungefär 10, drack lite juice, borstade tänderna, åt räkpasta med kräfft stjärtar, Sen blev det att gå hem. Så det blev en liten kort version av helgen. Har shoppat lite också, ska lägga upp bilder under dagen. Kärlek!

jag fick en fråga...

petra om Dom har flyttat till mig:
vart har du köpt byxorna? :)

Jag fick en fråga om vart jag har köpt mina svarta pants som jag la ut för ungefär 2-3 dagar sen eller mer. Ja alla fall, dom kommer från MTWTFSS by Weekday och kostar nu 100kr på rean! P.s finns även i grå.


Dom har flyttat till mig






Mössa ca 350, tröja 150, byxa 225, Serum 165kr....!



Godisgrisar är vi allihopa

Hej på er!
Nu skäms jag faktiskt lite. Jag har inte haft lust att blogga på ett tag. Det har vart så sjukt mycket plugg och åter plugg. Mer lär det väll bli. Så det är därför att det har vart dålig uppdatering. Så det är så det är just nu. Men ska försöka att göra något åt det nu!!
Idag har jag vart i skolan, ingte märkvärdigt med det? Hände inget speciellt tyckte jag. Vardag helt enkelt. Sen så efter skolan som godisgrisar vi är så blev det konsum och där blev det massa candy och sånt som vågen går sönder av. Kärlek!

En tråkig dag, ett tråkigt inlägg

tjabba
Läget? jo det är bra med mig. Tackar som frågar.
Idag har jag vart i skolan och det var Latch där som vanligt. Onsdag, den tråkigaste dagen på veckan. Bara tråkiga lektioner. Inget liv har man denna dag. Det tycker jag faktiskt inte om. Jag tror faktiskt inte att det finns någon som tycker om onsdagar i vår klass. Aja det var en tråkig dag. Det kan toppas med ett tråkigt inlägg! HEJ!

Morgon dagens outfitt, inte blev det bra?

Hej.
Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om utan jag har lagt mig i sängen och ska kolla på en gammal rulle. Det blir väll det denna dagen slutar med. Jag har vart i skolan idag, vart med Matilda och Kerstin. Det har jag hunnit med idag plus att jag har letat efter mina engelska böcker! HITTADE.
Jag täckte faktisk lägga upp bilder på man har som kläder i morgon men nej. Blogg.se vill liksom inte samarbeta med mig så det får bli i morgon. Ciao!
TÄNKTE BARA PASSA PÅ ATT SÄGA ATT BLOGGEN FYLLER 1 ÅR IDAG!!

gäatbloggning :D

hej bloggen ! ellih här :D gästbloggar här hos lollo.. eller blir hon blograped ? ;) man vet aldrig :D sitter helt tråkiga och spelar kort, ska snart bege mig mot bussen med linn, lollo, henna, matilda o linns lillasyster lisa ;) sen ska jag ta mig till bussen hem till min älskling o sova där :D nej, inte mycke mer att säga, bara att lollo sagt att jag är världens bästa hihi :$ hejdå bloggen :D
// elisejohanna

i got something on my head

Blick eller?
Lite förvånad tjej?
Även jag får vara ful.
Idag började jag med skolan och massa lektionen och massa annat som man gör i skolan. Sen blev det stan för min och Lisas del. Jag köpte ett par pants och en tröja som är NICE. Det kommer bilder någon gång fram över hoppas jag på. Men vi hörs i morgon! tänkte kolla lite på tv och plugga samtidigt. Vi får se om det går. aja
Ciao!

Massa bokstäver blev det!

hej bloggen!
NU har jag massa att skriva om. Det hände massa grejer igår, i morse och idag. Så nu får ni hänga med och läsa noggrant. Dagen började med att jag åkte till gränby och köpte en mascara och hårspray så det var "dagens shopping". Sen åkte jag hem och fixade allt och packade för jag skulle på maskerad. Men så blev det inte. Jag åkte först till Hillevi och där blev det inget gjort så jag åkte till stan med och träffade Sara och Cassandra och satt på max och "fikade" bokstavligen sen blev det att kolla efter en fest och det blev det i svartbäcken men där vi typ i 15 minuter sen drog vi vidare till sävja men där var det en fest men det "spårade" tydligen men det var bara skit snack. Sen blev det bussen till stan och till tunabergs skolans källare och där spenderade vi resten av kvällen i. Det var as nice, massa musik och en fotograf och massa sköna typer. Det var bara chill helt enkelt. Sen blev det dance battle. Jag vann tror jag :P jag vet faktiskt inte men det var nice alla fall. Så där blev vi kvar tills halv 6 i morse så jag är grymt trött idag. Orkar fan inte göra ett skit. Så det blir bara att ligga i sängen och kolla på film och kanske bara kanske städa lite men är lite för trött för det.
När vi gick därifrån så tog det kanske 35 minuter att gå hem till Marcus. Vi sov hos han nämligen. Sen så försökte jag sova men det gick inte för att det var Erik och Niklas som låg och pratade hela natten. Det var inte så kul. Men det var en rolig grej som hände. Jag låg och sov i en bädd soffa så kom Alexander (Marcus brorsa) hem och det var hans rum vi sov i och då när han gick in i rummet så låg jag där och "sov" så då blev det ett (HEJ ALEX). haha, det var så roligt just det tillfället. Sen fick vi inte sova i Alexanders rum så vi sov i vardagsrummet på madrasser och sen vaknade vi runt 11 idag. Så som jag skrev ovan så är det en chill dag idag. Inget som måste göras utan bara ta det lugnt. Man måste få ha såna dagar också. Aja nu ska jag sova lite. Hörs!

Balskorna

Jag vet inte riktigt om jag ska ha som men jag prövade dom igår och dom är hur sköna som helst. Det är ett alternativ alla fall. Båda skorna kommer från kenzas kollektion men jag fastnade för dom med späts. Vad tycke ni om dom?


Ny jacka och byxor

Denna jacka har jag kollat på jätte länge men nu blev den min. Den kostade 699kr från början FYNDAD för 175kr. Tack Kerstin för att jag får låna bilden :)
KAP
Jag har haft dom här byxorna förut men det var på tiden nu att köpa nya man vill ju liksom inte ha något hål i byxan precis. (Den som inga byxor har får gå men rumpan bar) 300kr ej rea

Tjockis fredag, Festa lördag, slappar söndag!

Hej bloggen!
Förlåt för dålig uppdatering i bloggen. Har bara haft massa att göra och varit upptagen hela tiden så ni kanske förstår varför. Sen har det blivit massa plugg och förberedelser för nationella prov. Jag längtar verkligen inte. Så nu ska jag berätta i ord och meningar vad som har hänt på två dagar.
Torsdag: Då var det som vanligt och gå till skolan och hade lektioner. Jag började att ha hemkunskap denna termin så det var det torsdagen började med. Sen fortsatt bara dagen rulla som vanligt. Sen efter skolan så åkte jag till stan för att träffa Sara och Cassandra och vi fikade, shoppade och så lämnade jag Saras skor tillbaka. Sen åkte jag hem och inte gjorde så mycket. Jo jag pluggade lite sen somnade jag!
Fredag: Började med att jag fick skjuts till av Håkan. Jag orkade inte ta bussen så fick skjuts som sagt. Sen flöt denna dag också på som vanligt. Vi i 9F fick sluta lite tidigare på grund av ett läxförhör i so och buddismen. Så slutade 14.15 istället för 14.0. Lite skönt var det eftersom att det var fredag. Så sen efter skolan åkte jag hem och packade lite sen bar det av till Daisy. Men innan vi var hos henne så åkte vi till stan. Jag köpte en ny jacka på bikbok och massa candy tills kvällen. Så sen efter den korta shopping rundan så blev det mys fredag hos Daisy♥
Det var ett tag sen vi sågs sist men så får det bli ibland. Men på fredag (nästa fredag) så ska våran konfirmations grupp sova i kyrkan eller var det va? aja, Lägger upp bilderna sen. Kyss

Firework

God morgon bloggen!
Nu ska jag snart packa ihop alla grejer och bege mig till skolan sen blir det att åka till gränby med mami och köpa lite grejer (Y) Det blir nog en snabb uppdatering när jag kommer hem. Jag slutar 3 så det blir nog runt 4. Vi hööööööööörs!

Katy Perry – Firework

assssåå shiiiiit, jag skriver om två dagar

hej bloggen!
Nu ligger jag i sängen och kollar på film. Så det är egentligen inget märkvärdigt men det är det jag gör och myser med min onepiece.
Idag: Så har jag vart i skolan och inte gjort så mycket. Jag tycker verkligen inte om onsdagar. Det är nog den tråkigaste dagen på veckan. Vi har bara tråkiga lektioner och så slutar vi ganska sent och har sen lunch. Så man vill bara hem efter skolan på onsdagar så det var det som hände idag.
Tisdag: Det var ju första dagen i skolan. Man var jätte trött så man orkade nästan inte göra något. Men jag försökte faktiskt att vara med på lektionerna och jobba flitigt. Sen efter dagen var slut så var jag med Cassandra. Men innan jag var det så åkte jag buss ut till Skrapan (Lundelska skolan) Skulle kolla hur skolan såg ut. Jag vet fortfarande inte vart jag ska börja men jag har några jag är lite sugen på. Det blir nog JB (john bauer) eller så blir det Skrapan men jag är inte säker än. Vi får se helt enkelt. Sen efter jag hade åkt från skarapan så var jag på stan med Cassie och sen så åkte jag hem. Lägger upp bilder i mrogon. Ska sova nu. Puss

Nya grejer för killar och tjejer: skola!

Gor morgon bloggen!
Nu sitter jag och försöker göra ett snabbt inlägg. Ska ta bussen 5 i så vi får se hur det går. Måste med den bussen. Dagens planer: Skolan, hem mysa med onepiece och sen PLUGGA! ses

Dagens låt: Maskinen – Buffalo Blues

Bilderna säger söndag-måndag

Se upp almtuna, här kommer Tensta is!
Mathilda, Matilda, Henna, Jag, Ingrid och Sara. Lisa tog denna bild.
Sara spelar Alias PARTY!! Ingrid vad gör Sara? :s
Nästan som en konståkare, bara lite mer träning och lite glitter så blir allt toppen Ingrid.
Kvällen var nog det roligaste jag har gjort på sista tiden. Det var allt från pizza till världens sämsta film till allt annat som tjejer gör. Hoppas att ni hade lika roligt som jag :)

Kolla vad jag fick hem idag

Det började med ett lila packet från någon liten kiosk lång åt helvete.
Sen kan man väll se lite glad ut när man har fått en one fucking piece!
Ca 1000kr

Jag hoppas att du tar åt dig!

Jag har en viktig sak att berätta för er. Jag tycker att man nästan får skriva allt i en blogg men det här är lite extra viktigt för mig att skriva så jag hoppas att ni kommer att läsa hela detta inlägg.
Jag har en vän som står mig väldigt nära, en tjej som ställer upp är snäll och dessutom jätte söt. Jag tycker att hon är världens bästa vän. Vi kan berätta allt för varann. Allt mellan himmel och jord helt enkelt. Jag tycker så mycket om dig. Jag gör det verkligen. Ni som läser detta. Ta inte detta på fel sätt nu. Jag  tycker om henne som min bästa vän och inget förhållande. Det har hänt massa saker på sista tiden som har gjort att vi har vart med varann väldigt mycket på sista tiden. Jag hoppas att du har haft det väldigt kul med mig, jag har haft det alla fall. Vi skrattar alltid och "ett gott skratt förlänger livet". Jag hoppas att jag kommer att känna dig i evighet. Jag skulle aldrig att klara av att inte vara vän med dig.
Vi har inte alltid vart vänner men jag hoppas denna gång att vi ska vara vänner förevigt! ♥
Jag vet inte riktigt varför jag gjorde det här för dig Lisa, men jag hoppas att du tar åt dig åt detta. För du är bäst!
Akon – Angel

tjejernas kväll ikväll

hej bloggen!
Måste städa rummet och packa för jag ska till Sara ikväll och vara med tjejerna. Jag kommer nog att uppdatera i morgon med massa bilder och lite smått och gott så vi hörs!

My new ring

Godmorgon bloggen!
Jag har faktiskt tänkt att gå upp ur sängen när jag har skrivit klart detta inlägg om vad som kommer att hända idag. Jag ska faktiskt in till stan lite och träffa Sara och Cassandra på en fika eller något liknande, jag och Sara ska även köpa ringar. Som alla vet nu har vi ett öppet förhållande. Ni som inte vet vad det är. Här kommer en kort förklaring, man kan byta partner när man har ett öppet förhållande. Men det tror jag inte jag och Sara gör. Vi får se hur detta förhållande slutar! Kommer nog lägga upp dagens outfitt också, när jag kommer hem. Så vi får vänta ett tag på den.
Kärlek så länge!

Modegrabbar med stil



http://kanal5.se/andreaswijk




http://baveamin.blogg.se/



http://dennism.se/

Detta kan man kalla mode med stort M!

Dom senaste två dagarna med bilder.

Hej bloggen!

Nu sitter jag hemma och tänkte berätta om de senaste dagarna.

Tisdag: Jag började med att möta upp Kerstin, Sara och Cassandra i stan för vi skulle till björklinge och träffa lite vänner där. Det var partaj till klockan 12 och då blev det bussresa hem. Hos min vän i börklinge blev det musik och massa folk, nice var det! Lärde känna så många nya där. Det påminde faktiskt lite om i somras. Stadsparken hela sista veckan med bara massa folk. På det sista året har jag lärt känna så sjukt mycket nya människor! Haha älskar allihopa! Sen blev det att åka hem till Alex och då satt vi 4 tjejer i Alex säng och åt kebab. Det var faktiskt lite mysigt. Ja just det, hans brorsa och hans kompis var också där. Så vi var 4 tjejer och 3 killar. Sen när vi hade suttit ett tag hemma hos Alex så var det dags att gå till Bussen. Det var jätte kalt och det snöande massa så det var ganska skönt att sitta på en buss i 17 minuter typ.

Onsdag: Igår så vaknade jag hemma hos Sara med Lisa och Cassandra. Vi var jätte trötta så vi vaknade faktiskt halv 2. Det var jätte skönt att sova länge. Har gjort det hela lovet så varför inte på onsdag också? Sen så var jag där hela dagen till typ 7 så hämtade Cassandras pappa och bror oss (mig och Cassandra). Så då blev det att jag och Cassandra hade spel kväll. I spelade det nya spelet Xbow Konict. Det  är så himla kul så jag och Cassandra att och spelade hela natten till ungefär klockan 2. Sen vaknade jag i morse sen blev det tåg och buss hem.

Mina två dagar har vart as nice!


Conrad och Edvin

Cassandra alex och Jag

Alex, Eliott, Edvin, Lisa och Kerstin

Kerstin, Jag, Tore, Sara och Lisa

Sara Conrad och Cassi


heyyyyyyy

hej hej bloggen!
jag har ej kunnat blogga under dessa timmar för jag har haft så mycket att göra under dagen så det får bli nu. Idag har jag bara städat rummet fixat mig och färgat håret. Jag ville ha mer intensiv röd så nu är det! Fint tycker jag faktiskt! Sen nu snart ska jag åka till Sara på tjej middag och sen blir det att sova där. Uppdaterar i morgon!
Ciao

2011 <3 HM summer collection



Det är något fel så jag är tvungen att ha den som mini för attd et ska se bra ut på bloggen. Klicka gärn!


Summer NOT!

hej bloggen!
Ska snart göra lite frulle till mig och Lisa. Sen blir det att åka lite griller och dricka varm choklad. Så låter dagens planer så blir inget bloggande under dagen tror jag faktiskt! Så det blir som en lov frilufsdag fast utan elever?? eller förstår ni mitt tänk? Jaja, ha en bra solig dag! :)

Nyårsafton med smällare och galna makaroner.

hej bloggen!
Jag orkade ingenting igår. Jag var så trött så jag låg i min säng hela dagen. Det var en härlig känsla som jag inte har uppleft på jätte länge. Så det var gårdagen bestod av.
Nyårsafton: Började med att åka på moppe race i Viksta, en tradition som vi på "landet" har varje nyår. Sen var det fort hem och fixa till allt som skulle fixas. Det var allt från dukning till mat till massa annat. Så då gick jag upp till mormor och morfar och fixade där så allt blev klart. Sen började folk rulla in klockan 5 typ. Det var jag, Lisa, Cassandra och Sara. Det hände väll inget hemma. Det blev massa mat och efterrätt. Sen drog vi in till stan vid 9 och satt på centralen till kanske 10 sen blev Sara hungrig så då gick vi till donken och då träffade vi Vicky, Rebecka, Max, Joel, Malin och massa fler så då drog vi till henne på en liten fest. Sen runt kvart över 11 så drog vi till slottet och kollade på fyrverkerierna där. Det var det som hände under nyår. Sen så hämtade mamma mig vid halv 3.
Idag så ska jag snart på 60 års kalas sen blir det att Sara kommer över och Lisa. Så vi får se vad som händer.

small pinch of New Year's Eve



maten som var mums? :)



Cassandra var the poser under kvällen!



Lisa med Campange och läsk!



Ja, har inte så mycket att säga om mig själv utan... Gott nytt år i efterskott!



ja, vad ska jag säga?? Vi är bässt tjeje! <3

sååååååååå trött

bloggar i morgon, är så trött.

RSS 2.0