Längesen sist

hej på er alla!
Det var ett tag sen sist nu. Jag har verkligen inte haft tid och ingen ork för den delen heller. Har fått många kommentarer att jag ska fortsätta blogga men nu finst det lite tid alla fall. Idag blev jag hemma, eller skoltrött kanske det kallas eller något liknande.. Jag orkade inte så jag sov till halv 10. Mår inte heller så bra för den delen heller. Men men det gick och ordna med lite sömn och kaffe. Sitter nu och dricker julmust för den som vill veta vad jag gör just nu. Idag kommer det inte hända någonting så kommer komma upp lite roliga stuff under dagen och sånna saker man kan blogga om. En ny header kommer komma upp inom kort. Jag trötnar så fort på mina men Elise gjorde ett bra jobb med den jag har nu. Snyggt! Dagens outfitt måste jag också fortsätta med. Jag tycker att det är väldigt kul med folk som kommenterar klädstilar, alltså min klädstil. Jag blir jätte glad och så fortsätter jag bara med det.
Hoppas att ni blir nöjda med detta inlägg eftersom att det är snart jul. Och man längtar tills snön kommer.... Det kan man ju diskutera. puss så länge!

3 dagar senare

hej på er!
Nu kan jag blogga. Det har vart ganska mycket på sista tiden så har inte haft tid med datorn och bloggandet. Men nu gäller det att uppdaterar lite.
På lovet gjorde jag egentligen ingenting, jag var mäst hemma och tog det lugnt. Hann vara med kaitlin en kväll och sen inget mer. Har vart i Stockholm och shoppat lite. Blev ett par nya jeans, en tröja och sen ett par shorts. Kan lägga upp bilder senare. men det blir nog i slutet av veckan. Har ingen sladd till kameran :(. Men lite planer har jag för veckan alla fall. Vi hörs kompisar! :)

Jag bor 4 trappor upp och du är välkommen in


Be Strong Girl

Tjenixen!
Nu är jag vaken och ska snart hoppas in i duschen. Idag blir det en bra dag hoppas jag på! Kaitlin och jag ska nog hitta på något om jag får tag på henne. Men det blir nog inte så svårt. Sen ikväll blir det att åka buss med kaitlin till några kompisar och vara där kvällen och kanske natten. Ha dte bra så länge! Kyss

 

Snygg tatuering, vill också göra snart! Hata 16 år


Iam a man how walks alone

hej hej, kan bara säga dålig uppdatering idag och det känns som att jag har vart och flängt runt i hela Uppsala idag så har inte haft mobil eller dator med mig. Men nu är jag hemma och har precis fixat till mig och mitt rum. Jag och mormor åkte till IKEA och åt lunch först sen blev det shopping på hög nivå. Kom hem med lampor, kuddar, gardinstänger, matta och korgar. Naturligtvis så fick jag fixa allt själv så det känns nästan som äntligen hemma, fast utan kamera. Kvällens planer, kanske åker någonstans eller så stannar jag bara hemma. Jag vill ut och se den fina naturren eller något.. höhö.. Nej men vill du och träffa folk och festa. Det har jag inte gjort på ett tag nu så nu är det dags för det. Kanske i morgon eller över morgon. Vi får se hur det blir. Take Care!
Iron Maiden – Blood Brothers

RSS 2.0