Mikrofonkåta 9F!

hej bloggen!
Nu ligger jag i soffan hemma trött och sjuk. Jag avskyr att vara sjuk, det finns ingen bra mening med det? INGET! Jaja, jag orkade verkligen inte blogga igår för att jag började att känna att jag inte mådde dåligt så jag har sovit 15 timmar men ändå mår jag inte bra.
Tisdag: Jag vaknade klockan 06.45 och då skulle jag fixa mig tills "vinter showen" som skulle vara under hela dagen. Det är det som jag har lagt ut på klipp nedanför detta inlägg. Så då blev det lite stressigt så jag packade, klädde på mig, fixade lösögonfransarna och massa annat som jag han. Sen blev det att åka till skolan och fixa sig också, bytte kläder också. Vi hade inga lektioner på hela dagen, vi började att fixa oss klockan halv 9 och blev klara klockan halv 1 så det tog ett tag att fixa oss. Dom som var med: Lisa, Sara, Christoffer, Oscar E, Ingrid, Oscar J, Victor, Simon, Fredrik, Elise, Jag, Matilda, Mathilda, Tomas och DP! Vi var jätte bra och bäst, VI VANN DESSUTOM! Så vi i 9F och resten av klassen var jätte glada och vi skrek och dansade och sjöng för fulla muggar. Vi var så bra!
Så det var det som hände igår och idag, det kommer inte hända något ikväll.. En låt som piggar upp: September – Mikrofonkåt den tråkiga dagen. Uppdaterar under dagen. kyss
Det finns mer bilder men då skulle inlägget bli super långt så blir denna lagom med bilder! Alla bilder från Elise Johanna Huvudsson!

Kommentarer
Postat av: VADFANSKAJAGHETA - Uppsalas största blogg

sv: superkul att du är med och tävlar :D



föresten så har jag en tävling nu där du kan vinna ett 10pack trosor värda 399kr! Var gärna med och tävla :) En kommentar räcker! Länk till tävlingen här under:

http://vadfanskajagheta.se/2010/december/tisdag-tavling-vinn-10-pack-med-trosor-va.html#comment

2010-12-15 @ 13:41:03
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: superkul att du är med :D och tack så mkt <3

2010-12-15 @ 15:23:09
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: mallan

sv: haha tack!

ni vr grymma ;D<3

2010-12-15 @ 15:57:56
URL: http://malinslifee.blogg.se/
Postat av: Sara

Krya på dig!

2010-12-15 @ 16:17:30
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Vinnaren från dagens blogg finns uppe! Kika in om det var du som vann ;) Annars får du gärna vara med och tävla igen i den nya tävlingen Länk finns här under:*

http://vadfanskajagheta.se/2010/december/torsdag-dagens-blogg-2.html#comment

2010-12-16 @ 13:38:03
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0