Här kommer svaren på frågorna

Hamdi om FRÅGESTUND NU!:
*han som tog din oskuld.. va det nån du kände eller någon helt random? XD
* har du haft sex flera gånger efter det?
* hur kan du ha så fina ögon? :P
* Super duper fin blogg :))))

Svar: 1. haha vilken fråga. Jag kände han. Jag vill inte känna han längre..
         2. ja det har jag. Men nu ska jag vänta på den rätta.
         3. Det har jag faktiskt ingen aning om. Det går väll i släkten som man brukar säga ;)
         4. Tack så mycket!
   
Anna :D om FRÅGESTUND NU!:
Din blogg är jätte bra! Är du kär i någon just nu? :)

Svar: man tackar för det, ja jag är kär i underbar kille.
   
z om Dagens lördag är nu söndag:
beutiful picture as always !

Svar: Tack så mycket!
   
     
mallan om FRÅGESTUND NU!:
Har du bra betyg? :)<333

Svar: Jag har inte högsta betyg men jag försöker så gott som jag kan :)<33
   
nathalie om FRÅGESTUND NU!:
Vilket gymnasium ska du gå på? :)

Svar: I första hand har jag valt John Bauer Estet media och som andra hand val YA- mode design! :)
   
Anonym om FRÅGESTUND NU!:
Vart köper du alla dina kläder?

Svar: Jag har inget speciellt ställe där jag köper alla mina kläder på. Det jag tycker är snyggt köper jag men jag har 3 st favorit affärer.
1. Weekdag
2. Bik bok
3. Hm

Jag hoppas att ni uppskattade svaren på bloggen!

Denna söndag är Chill

Hej på er! Idag har jag ork att blogga. Jag mådde inte så bra igår så det får bli ett må bra inlägg idag. Idag har jag legat i sängen hela dagen och gör det fortfarande och jag har bara kollat på tv. Så himla skön sista dag på lovet. Ska snart börja fixa mig för ikväll blir det resturang med tjejerna i klassen. Så mysigt har inte träffat dom på hela lovet. Man behöver alltid på litliga vänner som ni tjejer! Sen blir det väll ett inlägg när jag kommer hem också. Ja just det, bildena från Snowball är ute på facebook nu så lägger väll upp dom innom tiden får vi se. Aja ska fixa mig nu lägger upp dagens outitt också om jag hinner. Kärlek till er denna söndag! ♥

Profilbilder och shopping i samma inlägg.

ej redegerade, haha det är inget jag kommer att göra heller för jag är inte så kunnig!







hehe min nya tröja, köpt på Carlings för 300kr. värt!


Under marken

Jag har ingen ork alls. Jag orkar inte med folk som sviker och ljuger. Man väll också hålla sig till en person? snälla. Kärlek tiller och speciellt till dig! du vet vem du är!

höhhöööhöhöh

hej på er alla!
Nu sitter vi och förar hemma hos Filip i Nyby. Mys! haha nej men idag har jag gymmat och städat hemma. Vi ska snart dra på Snowball och partyy där! kärlek till er bloggar mer i morgon!

Fråga och svar!

Anonym om Först i Uppsala:
hahaha om du menar först i uppsala med det där armbandet så har jag bara en sak att säga - fel fel fel! jag har ett precis likadant och jag fick det förra veckan.

Svar: haha ja du du tar rubriken fel. På Bikbok här i Uppsala så hade dom inte ens packat upp dom så det var så jag menade. Jag var inte först kanske att ha det men jag var först på att köpa armbandet i Uppsala!

Cashfloooooow NOT!

God morgon på er!
Nu är jag vaken och ganska trött. Kunde inte sova inatt. Jag vet inte men jag tror jag somnade runt 3 halv 4. Det var helt enkelt en sån dag eller natt. Idag blir det att städa huset och få lite cashflow. Need it! Jag behöver köpa nya skor, underkläder, och andra kläder. Sen måste man bara ha pengar i allmänhet liksom. Bio besök, Resturang, Fester, Tåg biljett, Godis och massa annat onödigt som man egentligen inte behöver. Aja nu ska jag städa lägger väll upp bilder och sånt.
Mina ben blev morötter. Åker in och solar lite sen också. Blekfisar Ha det!

Hemma

hej på er!
Nu är jag hemma och har precisbörjat blivit brun. Köpte en Dove sak som man blir brun av får se i morgon hur det blir. Hoppas inte på morots ben.. aja dagen har vart bra. Satt och fikade med Agnes först där blev det massa sagt och massa bullar. Sen blev det att träffa kerstin för en låne affär av ett linne. Sen efter det så blev det att åka till gränby med Sara och Cassi. Massa shopping blev det där. Annars nu tänkte jag äta lite Pasta och mysa i sängen med en skön rulle på tv. Jag uppdaterar senare med bilder och annat mums. Kärlek!

Höhö packad sill på burk!

Hej på er alla!
Nu har jag vaknat eller jag vaknade rutn 10 med huvudvärk så jag somnade om med Ipren. Det är en god vänn. Sen så idag så ska jag hjälpa mamma med att städa sen blir det att träffa Agnes runt klockan 3-4 typ. Eller hur det blir vi få se vilken tid. Så det är dagens planer så här lågnt. Vi får se senare. Kanske dykter det upp något mysigt.
Ja just det köpte biljett till snowball igår, Inte vakra men jag hoppas att jag kommer att kul där och inte stå i kö länge och se ut som en packad sill... Kärlek!

Först i Uppsala





99 spän. Det stavas V Ä R T!


Mina små tjejer

hej nu drar jag in till mina gobitar i stan på en fika och massa snackande. Ska också köpa biljett till snowball eller är det ovärt? Vilka ska dit!? :) Uppdaterar när jag kommer hem emd bilder och annat snask Puss



Naww mina små flickor. Haha komiskt dom är äldre än mig!


Duschen väntar på mig

Hej på er!
Nu är jag vaken och ska snart in o duschen. Bli lite fräsch och så.. Sen efetr det så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska väll gyma idag tror jag. Ska först kolla om det är öppet. Jag går ju speciall gym så måste kolla. Sen ska jag nog träffa mina vänner och lite sånt. Uppdaterar med dagens outfitt later! Kärlek!

FRÅGESTUND NU!

Frågestund nu då!
Svarar på frågorna på fredag eller lördag få se! 


U S A




Nice!



Dagens lördag är nu söndag

Hej på er!
Lördagen var bara nice! Sov morgon 12, Check! Sen var det bara att städa rummet och allt var bara nice hela dagen! Letade säkert kläder i 2 timmar också sen var det att hämta Daisy i Luthagen och sen drog "taxin" till knivsta så belv det middag där. Mysigt mat med dipp. haha! Sen fortsatte kvällen med massa prata och annat. Läggdax var det runt 4 med nattmacka och oboy (y) har inte så mycket mer att säga. Utan tack för kvällen flickor!



Goffarn Sara!



Mums tjejor!



Nattbild 03.48 typ :P


Rå FETT!


Latchigt

hej bloggen!
Jag har egentligen inte så mycket att skriva om utan jag har nu SPORTLOV och det kommer jag göra till det bäsat lovet någonsin. Idag var det först skolan. Jag slutade 1 åkte hem runt 3 så fixade jag i ordning med för jag skulle träffa D! Sen på stan så träffade jag Cepand och det blev en lite pratstund där också. Köpte ett spets linne och ett par örhängen. Bilder kommer i morgon. Sen när stan stängde så gick vi till något mysigt ställe som ligger vid Burger king så där satt vi och myste hela kvällen med Mosarella toast och te. Kvällen man aldrig glömmer. Nu blir det te och en NICE rulla. Uppdaterar i morgon med bilder och annat fräckt och latchigt! Kärlek!

nu ska jag sova som ett lamm

SOVA NU SÅ GOTT, Kent – Utan dina andetag!

Snälla

Snälla ge mig hennes skor!!! Passar även plånboken 3095kr.. nja :(

Åååå gud vad jag garva

hej på er!
Idag så började dagen med att jag inte pallade gå upp ur sängen så jag nästan försov mig. Men icke sa nicke. Kom i tid. Sen fortsatt dagen rulla på med massa vanliga lektioner som matte, engelska, no och svenska. Sen efetr att vi hade slutat 10 minuter tidigare så blev det ett sprong till tåget för att hinna med det. DEt var på håret att vi ha men som tur så var alla långsamma så vi hann med höhö! Sen ar det av till stan och fönster shoppa. Hittade massa skor som jag la upp för ungefär 2 timmar sen. Någon av paren ska bli mina. Får se hur det blir med ekonomin okcså. Har inte så mycket pengar just nu så måste spara till massa stuff. Aja nu ska jag sätta på en skön rulle och somna till den. Har idag också även pluggat. Mys kan man säga till det. Kärlek till er och gud vad jag garva...!

SKOR får man aldrig nog av







1. Bianco. Fett med snyggt till jenas shorts och ett snyggt linne frpn Uraban outfitters. 600kr.
2. Din sko. Snygga till uppvikta jenas, jenas shorts och en snygg blus till denna lilla gulliga sko. 299kr.
3. Nelly.com. Varför inte ta fram lite spinn och lite morr när man ser denna sko. Jag skulle lätt ha dom till en svart lång klänning eller bara ett par jeans shorts och instoppad vit transparetnt skjorta. Mjaooouu! 349kr.


Ännu mer svar

snygg hatt! varifrån får du inspiration till din stil? från typ tidningar och sånt eller hittar du på själv? :)

Svar: För det första, tack det tycker jag med! Vart jag får min insperation ifrån. ja! Jag vet faktiskt inte. Jag köper det jag tycker är snyggt och kollar runt lite på olika hemsidor och lite sånt. Men jag kollar hemma, secenhand och sen kollar jag lite över allt vart man kan ha snygga kläder så klart har alla sin egen stil. Men visst sticker inte ut ur samhället. Det vill jag alla fall. Hoppas du uppskatade svaret!

Hattigt värre



Bikbok 99kr!
Hur värd är den?


jarrråååå

hej på er!
Nu sitter jag hemma hos emma och chillar och lagar thaigryta! Mums står det på menyn! Sen har jag fixat mig och snart ska jag nog åka och träffa Matilda. uppdaterar när jag komemr hem med bilder! kyss


hej hopp i lingon skogen

hejsan på er!
Nu sitter jag och myser vid datorn emd en kopp te och ska snart börja tagga och packa. Man ska ju åka pulka idag! NICE! Kamran följer med så det kommer bilder när jag kommer hem ikväll. Börjar 11, det måste jag säga först. Börjar 11 och slutar 2. Kan dagen bli sämre? Nej. Sen fika med Väldens gulligaste Mathilda Baggisch! Så vi får se när jag kommer hem och när hon släpper mig höhöh! Ska knnska också färga håret, Vi får se. ha det! Kärlek på nästan alla hjärtans dag. Bara 9 timmar försent! :)

Svaren på lite fråger ni läsare har ställt

hej! du har olika färger på håret på alla bilder men vilken hårfärg är din naturliga? :)
underbar modeblogg! <33333
Svar: Som naturligt så har jag blont men nu på sista tiden så har mina kompisar kvingat mig till att bli spontan så nu är jag brunet. Det var rött från början men det blev ur tvättat super snabbt så ska försöka att fixa till det hos frissan!  Tack så mycket!

fint ! jag har en fråga... vem tycker du är snyggaste tjejen respektive kille på ärentunaskolan? typ vem har finast hår och vem har snyggast stil och vem är vackrast o lite så skulle du inte kunna skriva det?
Svar: Jag tycker att det inte angår dig överhuvudtaget. Men visst! det finns vissa som jag tycker om håret på och vissa stilar. Jag har favoriter men det tänker jag inte ytra min om i bloggen. 
 
Hoppas ni/du uppskattar svaren på frågorna!

 


Nytt



T-shirt
Pants
Halsband
// Lovisa♥


hej på er alla som läser min blogg

hej på er alla!
Nu sitter jag och lyssanr på Parken – Jag Har Varit Vilsen, Lisa och funderar på vad jag ska vara på kvällens maskerad. Jag har dålig fanrasi så för väll leta egenom hela garderoben och överallt. Har några förslag men vet ej än. Ska väll hoppa in i duschen snart och fixa till lite sen blir det mer uppdatering! Ha det så länge!

Inneboende

Hejsan på er!
Jag känenr mig ganska omtyckt med alla dessa kommentarer och frågor. Nu handelar det om min klänning från Elin Kling by HM. Frågan lyder: är det din balklänning? vad ska du annars ha på balen? Svar: Ja, det är min balklänning som jag ska. Om jag inte ska ha den så kommer jag ha enspeciall sydd klänning som min lilla gulliga mormor kommer att sy till mig. Angående mina skor. Vad tycker ni skulle passa till min klänning? Kom med förslag! Aja nu ska jag fortsätta kolla på "I rymden finns inga kännslor" och göra lite varm choklad och vara friska till mig. Kärlek till er!

Hm by Elin kling







499kr FYND!

Hur bra är han inte live?



Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Lite frågor jag fick

Förlåt men jag missade frågestunden, hoppas du svarar på mina frågor ändå! <33
1. Är du oskuld? Vem förlorade du den till isåfall?
Svar: Jag är inte oskuld jag förlorade den på sista april och det är en så hemsk människa så jag ångrar det jätte mycket.
2. Vilken BHstorlek har du?
Svar: Jag tycker jag har normal 75B.
3. Hur lång är du och hur mycket väger du?
Svar: Jag är 165,5 cm lång, jag vet ärligt inte hur mycket jag väger.
4. Har du löshår?
Svar: Nej, 100 % äkta hår.
5. Vad använder du för smink? Har du läppbalsam?
Svar: Jag använder, Conceler, brun puder, mascara och ögonbryns penna. Kan lägga upp bilder på vad jag använder.
6. Varför lägger du till vem som helst på facebook, du känner väl inte ens alla dem?
Svar: Det är så klart jag inte känner alla på min facebook. Men det är några som man kanske vill prata med som har har träffat en gång.
7. Hur brukar du göra dina smycken, de är skitsnygga?!
Svar: Jag tänker på det jag gör mest. Jag kan lägga upp en video om det gillas!
8. Tycker du själv att du har koll på de nya trenderna?
Svar: Nej, det tycker jag inte. Jag har på mig det jag tycker om och tycker det är snyggt och bekvämt. 
9. Är du på G med någon just nu?
Svar: Nej, det kan jag inte säga.
10. Varför festar du med 94or och hur känner du dem? T.ex Conrad, Thore och Edwin eller vad dom nu heter?
Svar: Jag får väll festa med vem eller vilka jag vill. Jag är inte med dom längre. Eller jag umgås inte med dom. Man växer ju ifrån varann.

Jag har en känsla.

hej på er!
Nu har jag ork att blogga. Idag var det en HELVETES dag. Hade as ont i ryggen, halsen och ögonen. En sjuk dag helt enkelt. Min mat idag har vart Ipren och vanlig mat också så klart. Annars skulle jag dö, eller inte dö men vara döds hungrig. Hade en vanlig tråkig onsdag. Med bara tråkiga lektioner. Som matte, svenska, engelska, so. Ja vad säger man med stora bokstäver? TRÅKIGT! Sen så blev det Titanic film på engelskan och svenskan. Sen blev det att åka hem och spela lite sims hehe! Nu ska jag fortsätta att kolla på film och mysa. Kärlek

Snyggt under 4000kr!








haha hur kul som helst

hej bloggen!
Nu har jag orka att skriva vad jag har gjort idag. Jag har först vart i skolan och inte gjort så mycket. Fick lite sov morgon i morse. Till 7 så det var chill i morse. Återgå till skolan. Sen åkte jag och Lisa till stan och kollade på present till en viss brutta som fyller 16 barre i morgon!! Grattis Rihanna! haha köpte lite mat också! Så sen blev det hem gång.
FAN VAR ROLIGT INLÄGG! peace!

Jag har bara snygga vänner!



Sara, Daisy, Carro, Jag, Fellan
Började med massa brudar, pizza och massa mys bara! Haha musiken kom ju också in i bilden där någonting!


Fellan, Jag, Simon
Sen kom det lite sköna pojkar också som Bonazzi tex!


Carro, jag
Sen måste man ju fixa sig lite också framåt kvällen


Daisy
Sen kom myskläderna fram och musiken stängdes av och vi började chilla och ta det lungt. Det räknas ju också till tjej middag!


Jag, Felicia
Min älskade Askim<3



Hela kvällen var NICE!!
Älskar er brudar!



Det kommer väll komma någo skriftligt inlägg också ikväll. För nu pallar jag inte skriva så mcyket. Jag är så jävla trött och slut i kroppen! Kärlek!



aaaaaaaaaaaa!

KVÄLLEN ROCKAR FETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fick en fråga...

Anonym om Nu känner jag mig fin:

vart ifrån??????????????????????

Svar: Den kommer från Monki. Men jag tror att den är slut nu. Finns även i vit!

Plugg, plugg, facebook!

hejsan
Nu sitter jag och glor på tv lite. Det är inte det ända jag har gjort. Jag har också pluggat so och svenska. Känner mig bra och duktig. Det är ju prov i morgon så då måste man ju plugga, annars kommer det ej gå bra för mig så måste plugga plugga och åter plugga! Så nu ska jag ska jag också skriva om dagen och inte bara klaga på plugg.
Idag så hade vi hemkunskap, det blev lax och räk pasta med fullkorns pasta! Det är väll nyttigt? Sen så hade vi massa andra lektioner sen blev det konsert i matsalen. Dom var jätte duktiga men den var lite lång men man stod ut alla fall. Sen blev det hem gång. NÄR JAG SKULLE AV VID MIN BUSSHÅLLPLATS SÅ SLÄPPTE HAN INTE AV MIG VID DEN. SÅ FICK GÅ AV I GAMLIS, BLEV SÅ JÄVLA IRRITERAD! plugg nu! Kärlek!

Ett dött inlägg från en död lovisa

Hej hej, nu sitter jag på lektion. Inte det roligaste inlägget men något är alltid något. Idag kommer inte det hända som mycket. Det blir att åka hem och plugga. Jag har inget liv just nu. Det är bara plugg och prov som står på schemat. Inget att skriva mer. Kärlek till er!

Dom här kan gärna få stå i min hall hemma


Nelly.com
399kr


Migrän är Bajs

hej på er!
Nu har jag list och tid att blogga. jag har haft döds dagen idag. typ. Det var bara tråkiga lektioner och bara skit. Började med att gå upp och hade jätte mycket migrän så att jag höll på att kräkas. Ursäkta för fördjupning. Sen hade jag matte, svenska, so, engelska och sen språk. Förberedelsna på NP vad idag också. taggar verkligen inte till det!! Aja nu ska jag alla fall spela sims och dricka te sen blir det film. Tatuerad toorsoo! Kärlek till er på döds dagen!


Nu känner jag mig fin





 

Nästan rån 80kr


dagen som bildas till ord

hej på er!
Nu sitter jag hemma och ska snart äta eller försöka få i mig lite middag och sådant. Måste också plugga! prov prov prov låter veckan (Y)
Idag var det skolan. Som vanligt, det hände ingenting förutom en grej. Jag hade med mig kameran så det kommer att komma upp lite bilder nedanför om min dator vill! Så vi får väll se om det händer. Sen så var det vanliga lektioner med massa vänner och lärare. Jag har egentligen inte mycker att skriva om men nu dök det upp i huvudet med stora bokstäver! MAT! Gissa vad jag ska göra? Kärlek

  Sara pavasson!

 Alexander bergström & Sara Pavasson

Alexander bergström


RSS 2.0