Detta beställde jag igår




inget bloggande förns onsdag..

tja tja!
Nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik. Idag blir det klassresa så det kommer inte bli inlägg förns på onsdag kväll. Så ni får nöja er med detta inlägg och sen det på ondag :) Hoppas att ni får en toppen dag. Nu ksa jag fortsätta packa.

Nu håller jag det jag lovar!

Shorts: Hm Linne: Jc Bustier: Gt

Skarholmen snart!

God morgon på er!
Nu är jag ny duschad och ska snart äta frukost. Har inte hunnit gjort det än. Idag är det ju mors dag så vi ska åka till skarholmen och äta fin lunch med hela släkten. Jag tycker inte om vädret idag men shortsen åker på ändå. Inget ska hindra mig från att ha shorts. Det kommer dagens outfitt bild senare idag. Men jag kommer inte vara hemma på hela dagen så det blir nog snart. Men nu ska jag fixa håret. Vi hörs, Peace!

Svar på tal om mitt hår

mathilda om Resultat!:
hade du sådär mörkt på bilderna innan och fick de sådär bra blont? :O 
SHIT! hur gjorde du?! du måste berätta!

Svar: Ja jag hade till och med mörkare än på bilden ett tag. Jag har inte alltid haft så mörk hår så jag tycker själv att jag passar i båda färgerna. Jag fick den blonda färgen genom att sitta hos frisören i 5 timmar. Först så av färgade jag gåret så det blev orange sen la min frisör i massa naturligt blonda slingor så att det ser mer naturligt ut. Jag tycker inte att det är fult att färga med "hemma färg" men det brukar oftast bli gult om man färgar från brunt till blont och den färgen jag har nu heter candre tror jag. Slingorna i håret heter champange och sand (varma toner). Hoppas du fick ett bra svar på din fråga :)

Gårdagen var underbar!

Det var en underbar dag igår. Jag och Cassandra fikade på Storken igår och det blev massor med prat och sen en promenad genom Uppsala. Blev ett besök i Gottsunda också som blev som det blev. Nu sitter jag i soffan och tänkte börja städa mitt rum som inte har något golv. Eller jag tänker inte längre ha en heltäcknings matta. Jag uppdaterar seanare med bilder och massa annat kul. NU ska jag städa. Hörs!

Resultat!



40 cm Indianer!


Fråga och ett svar

    
  Sofie om Smidigt, Snabbt och Snygga:
Varifrån beställde du löshår? :)

Svar: Jag köpte det från http://swedenhair.se/ och det var verkligen kvalite på håret. Hur mjukt som helst. Mitt hår som jag beställde kostade 559kr. Om man betsäller hår för över 500kr så bjuder dom på frakten. Bara plus tycker jag och för att dom hade snabb leverans också! :)

Smidigt, Snabbt och Snygga

Tjabba!
Nu är jag hemma och kan blogga. Har vart och tränat och köpt lite silver shampoo. Mitt hår är ju gult och jag vill tyvärr inte matcha solen som visa andra gör. När jag kom hem så låg det en överraskning i brevlådan. Mitt löshår har kommit. Hur snabb leverans var det inte? Slutstats: VÄLDIGT SNABBT!
Idag har jag bara haft hemkunskap och sen har jag haft svenska prov. Sen slutade jag. Tyvärr så missade jag stadsvandringen inne i stan. Så min lärare sa att jag fick sluta. Ganska skönt ändå. För då åkte jag hem och solade men det misslyckades jag med. Det var ju inte så bra. Men men. Lägger uppp bilder sen.
Puss

Beställt!



Snart blir det långt hår igen!


Andra bullar med Lisa mattsson/ detta inlägg skulle egentligen vara uppladdat igår!

Tjenare!
Började dagen klockan 8 men att baka bullar. Som ni alla kanske vet eller dom som har bakat bullar. Att det tar sjukt lång tid att baka. Drygt och allt är bara jobbigt, kladdigt, stökigt m.m. Aja sen blev det att städa massor som vi hade stökat till och sen fixa lite sådannt, det var ju trots allt operation dagsverket så man ska göra det för välgörenhet så jag och Lisa skrapade ihop 200kr till barn i Sverige.
Efter det så fixade vi oss. Vi hade eller jag hade mjöl i hela ansiktet och på kläderna så det var ju kanske tvunget att byta kläder och fixa. Köpte lite saker på stan. Ett linne, en plånbok och sen ett par örhängen. Skulle egentligen träna men jag pallade inte. Så jag drog hem och hade det mys.
Nu när jag har kommit hem så har jag pluggat, pluggat, pluggat, pluggat, pluggat, pluggat, pluggat, pluggat ni fattar. Tänkte göra det lite mer nu. vi hörs!
Kärlek
Här ska det bli andra bullar.
Sen vid små timmarna så blev det kärleks prat och massa goa bilder på snygga men.
BIG i sex and the city! ♥

Bilderna tagna av: http://mattssonlisa.blogg.se/

Måndag/Tisdag

nu skäms jag lite. varför lovar jag saker jag som jag inte håller. fy skäms. detta är inte bra för mig och min blogg.. Igår så var det skolan. Måndag var det också. Igår var det världens chilldag. Först hade bara jobba på svenskan sen fortsatte det med so och sen slöjd. Lunch sen efter det. Sen slutade vi efter idrotten. Hade ingen matte. Så skönt faktiskt. Sen åkte jag och Lisa hem till mig och gjorde allt vi brukar göra. alltså inget. Men sen på kvällen så gick vi på promenad och sen blev det te drickande.'
det är ju operation dagsverket så jag och lisa ska städa och baka bullar så vi hjälper barn i Sverige. Så det är det vi ska göra idag. Vi kanske hinner med ett stan besök också. MÅSTE HITTA BALKLÄNNING!
Kärlek

helgen!

hej !
Nu tänkte jag blogga. har vart ute och gått en lång promenad och lyssnat på massa musik.
Denna helg har jag bara vart hemma och degat. Igår var det bowling och middag med hela Håkans familj och så blev det hela lördagen. Idag var jag på stan och kollade lite kläder men hittade inget. Hittade en ny body lotion som luktar vattenmelon. Bilderna kommerjag lova att lägga upp bilder. Jag jag vet at jag lovar hela tiden. men jag lovar till 100% denna gång.
Uppdaterar mer i morgon. Jag vet att jag bloggar väldigt glest nu men jag har haft mycket för mig och det är saker som har hänt som jag måste ta itu med.
kärelk till er läsare!

Ny färg!

Dagens outfitt
Klocka Bilolage
Tröja kappahl
Bulster h&m
Byxor ej på bilden holmlunds

fynda!!

Som sagt. Det blev en heldag med Daisy. Det syns på alla bilder och vad jag har skrivit om idag. Först fick jag skjuts av min kusins kompis mamma till stan. Eller rättarsagt till fyrishov och sen blev det cykel tur till stan. Kom hem med fina grejer som kommer komma på bild i morgon! Jag sitter på min lilla laptop nu så det går inte att ladda upp bilder från den.
Kan säga att jag fyndadde och fyndade. Känner mig lycklig och snäll. För vi hade ju lång helg.
puss

Kärlek på en måndag

God morgon på er!
Nu sitter jag ensam hemma ny duschad och har MTV på högsta volym och ska snart börja fixa mig. Ska in till stan och träffa min underbara vän Daisy. Vi ska fika tror jag. Vi har inget inplanerat. Eller så ska vi bara ha det nice. Vi ha inte sätts på länge så vi har mycket att prata om. Lägger upp dagens outfitt senare också. Det börjar ju bli lite sol så vi får se vad det blir ;)
Puss

Hamburge Daisy!


En livs historia som tog en kvart att skriva och komma på

Hejsan Hoppsan!
Jag heter lovisa och har startat cheerblond.blogg.se. Som ni ser är jag inte blond, men brukade vara det och enligt vissa så är jag det i sättet. Jag bor i Gamla Uppsala med min familj och sälkt. Det kan man j tycka är lite konstigt. Det tycker jag med. Jag går i Ärentuna skolan i storvreta och det är en lantis skola. Där har jag många vänner. Men det är jag inte säker på att jag har. Men jag kan ju låsas om det på min kända blogg. Jag har ju inget liv heller. Jag sitter bara och bloggar hela dagarna. Från morgon till kväll.
På fritiden så dansar jag och gymar. I min 11 åriga kariär som dansare har jag dansat: Cheerdance, Showdance, Jazzfunk och Mix. Men jag har hållt på med Showdance längs. Sen kan man ju också stå och dansa farmför spegeln hemma Om man inte har något att göra som jag har just nu.
Jag har ingen pojkvän i dags läget. Jag känner att jag inte är redo för ett förhållande just nu. Just dte, jag har ett förhållande med min kompis Sara Öfveberg. Men tycker jag att det gills inte som offecielt utan det är bara mer på skoj. Jag tycker värkligen om varann. Vi har ej utfört något sexuellt ännu utan vi får från "komlicerat förhållande med Sara Öfvebrg" till "I ett förhållande med Sarar Öfveberg" och "Gift med Sara Öfveberg". Men nu i dags läget så är vi förlåvade men vi har inga ringar. Vi tycker att det är onödigt att ha när det inte ens är på riktigt.
Den snyggaste modellen i hela värden är Oscar Spendrup. han är modell för Bomerang, H&M, Nelly.com och Dolce and Gabbana. Så han är väldigt känd enligt mig. Jag tycker personligen att folk borde känna till honom. Inte bara kolla på bilden och säga "han är as ful". Då åker den personen på en rak höger. För han är den snyggaste. bästa, hetaste, sexigaste och porrigaste modellen som finns i hela vida världen.
När jag var liten så drömde jag om att bli delfin skötare på kolmården. Jag var väldigt allergisk när jag var liten. Jag tålde inte katter, hundar. Ni förstår djur med päls. Sen var det massa annat jag var allergisk mot inom mat. Men det är väldigt mycket. Så det är bara onödigt att skriva på ett så här långt inlägg. NU ska jag...
Duscha och bara softa med en bra film. Förlåt för det extremt tråkiga inlägget. Har man inget liv så har man inte. Det kommer nog lite bilder sen.

Kärlek ♥

jag kommer, jag kommer, jag kommer... baby jag tror jag är kär !

hej bloggen!
Nu sitter jag i sängen och pluggar eller jag håller på att skriva om min uppsats i hemkunskap. Skriver om det Italienska köket! Idag har jag inte gjort ett dug. Jag har vart hemma och pluggat och sen har jag sovit. har inte mått så bra. nu ska jag fortsätta skriva och bara ta det lugnt sen. puss

Troglodyt



har inget att säga utan jag bara njuter av denna stund

jag älskar när folk förändras...

Inlägger skulle ha laddats upp igår!

hej på er alla!
Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Jag ska snart börja packa och jag och några kompisar ska grilla och bara ha det mysigt! Annars har jag inte gjort något annat. Va en snabbis på bauhause. Köpte engångsgrill och sen blev det rosor som jag fick av mormor. Nu ska jag packa. Kameran hänger med. Puss








Några utplock!


Sugen på en ny bikini

nelly.com

8 timmars sömn är inte bra..

hej!!!
Fan vad värt att somna klockan 17.oo och sen vakna kloakn 1 ungefär i natt. Nej det tycker jag inte. Jag har vart vaken hela natten och pluggat eftersom att jag inte har pluggat innan så mycket efetrsom att vi har haft massa annat. Som läxor, inlämingar och föredrag. Jga har jobbat rumpan av mig käns det som. Jag går i skolan, tränar sen sover jag. Jag hinner typ göra läxor på helgerna och sen när jag inte sover. Ja just det jag äter också där i mellan. Jag har verkligen inget liv asså. Men aja, det är fredag idag. Tagga till ikväll då! Grattis alex på din 19års dag! Den kommer att bli kanon. Kameran kommer naturligtvis hänga med och då blir det massa bilder och massa annat skoj. Nu ska jag plugga vidare.
Igår så började skolan med massa lektioner. Det hände inget speciellt tycker jag. Jag hade föredrag som jag gjorde på no lektionen sen så var det att åka till stan poch fika med Emma en snabbis. Där blev det massa snack. Jag hoppas att du njöt riktigt av colan du drack Emma. Emma står i kassan och säger en cola tack, hon tar fram en 20 lapp. Han i kassan säger 29 kr tacl. EMMMA FLIPPAR! Sen blev det träning, sömn och plugg.
Kärlek!

fråga och svar

          Anonym om Jag håller huvudet högt:

Använder du mycket smink? :)
+ Har du noppat dina ögonbryn sådär eller målar du dina ögonbryn...?

Svar: Jag andvänder inte så värst mycket smink tycker jag själv. Puder, rosch, masscara, ögonbrynspenna och conceler. Det andvänder jag. Kan lägga upp en bild på det smink jag andvänder :).
Jag ska avra ärlig. jag har aldrig plockat ögonbrynen i hela mitt liv. Jag målar i mina. Om jag inte skulle göra det så har jag inga ögonbryn alls...



När jag var så här gamal så började jag fylla i ögonbrynen. Njaaa.. dom är ju inte direkt fina om jag får säga det själv!


Jag håller huvudet högt




Jag har det bra!

hej på er alla!
Nu sitter jag på lekton och har jätte tråkigt. Skriver om Autralienska djur på engelskan. Trevligt så här på en onsdag! Idag ska jag abra plugga och det har jag gjort dom senaste dagarna också. Jag heter Lovisa och jag har inget liv. Kallas det på mitt språk. I morgon blir det sluta sent, träna, fika med emma och ha föredrag. Jag är inte så taggad på det asså. Sen blir det v'll att länkta till helgen. Då taggar man då. Bye!



kan du flytta hem till mig?


VALBORG

nu bloggar jag igen!
Jag ver inte varför jag inte har bloggat. Jag har bara inte haft tid och jag har vart lite halv sjuk och så har jag massa allergier. Nu känns det som jag bort förklarar mig men nej. Allt som jag slriver på blggen är sanning och tycken om saker och ting. Men nu sak jag berätta om Fredagen och sen Lördagen.
Freddag: Började med att åka hem och chilla ett tag. Fixade mig lite också efter skolan. Sen drog jag till Storvreta på film kväll med Emil, Arre, Robin, Chrille och dom andra pojkarna. Det var en kvalborg.
Lördag: Vi vaknade runt 11 och började äta frukost och sen blev det massa fixande inför kvällen. Så vi drog till stan runt halv 8. Sen blev det eriksberg hela kvällen. Det var bara mys och massa annat roligt. SEn tog vi bussen hem halv 3.
Jag tänkte sova nu. Så jag uppdaterar i morgon. Jag är helt slut och bara orkar inte. puss

RSS 2.0