28-04-11

Ett kort inlägg. Vad har jag gjort idag är frågan?
Svar: Jag började med hemkusnkap och bakade äckligt bröd med bajs te. Det smakade seriöst det. Fyyyyyy ! Sen så fortsattde dagen rulla på. När jag, Sara och Lisa skulle åka bussen hem så var vi tvunga att åka E4an hem för att bomarna i Gamla Uppsala vat trsasiga. Jobbigt läge. Men aja, så kan det bli ibland. Sen blev det stan ett tag. Cheesburgare och annat stod på lisatan. Jag har tränat också. Det gick inte bra idag. SEn så blev det date med cicci. Jag vill ej berätta om den.. Hemlig.. shhhhh! Sen så belv det hemgånh. puss <3

gripande och hjärtskärande

hej på er!
Idag är jag as trött. pallar knappt skriva detta inlägg så gör det kort. Hade föreläsning hela dagen eller man kan inte kalla det det. Utan det var en farbror som berättade om vad han hade vart med om. Gripande´faktiskt. Det var jätte bra och jätte intressant. Vissa fällde tårar. Det var SÅÅÅ bra! Men nu ska jag fixa till och fixa lite i mitt rum. HÖRS!

fan!

hemma nu.
Har gjort massa saker hela dagen. Kan kort fatta mih. Började med att jag fick upp jätte pigg. Det var faktiskt något nytt. Jag brukar aldrig vara det. Sen bar det av till skolan. Som sagt det var en helt okej skoldag och sen så belv det att sluta en timme tidigare för vi hade ingen so. Fan vad tråkigt detta inlägg kommer att bli känner jag.. Sen så bar det av till stan för en fika. Cassandra och Sara stod på menyn. Haha, som vanligt. Nu ska jag plugga lite. puss

En helg man inte glömmer!

hej!
Nu är jag äntligen hemmma efter alla äventyr båda idag och igår. Roligt har jag haft båda dagarna. Igår började med att jag gick en ganska lång promenad och hämtade ett ljus som mamma hade köpt genom en kompis eller "granne" kan man säga.. Typ. Sen så var det bara att springa hem och packa och fixa ihop allt för det bärde av till Tensta. Tensat är en liten byhåla i Vattolma. Eller ja.. det ligger ganska nära. Så där spenderade jag en hel natt med massa classmates, DP, Jerner, Arne, Bergar, Robin Chrilleboi och Ingrid. Lisa förstås men hon bor ju där. Aja alla fall så sov vi i hennes lada och hade det mys där med film och massa annat. Somnade klockan 3.
Sen så vaknade vi runt 11 med ett bröl från chrilleboi. Skoj som vanlig med ett bröl... Sen blev det frulle utomhus med massa gröt och massa mackor. MUMS! Sen fortsatte vi med att fixa allt som vi hade med oss. Det vill säga liggunderlag, kläder, kuddar, täcken m.m. Sen började alla rulla hem. Pojkarna cyklade, gick och åkte moppe hem. Jag stannade ett tag och väntade på Lisas pappa. Vi skulle ttill gränby centrum. Jag köpte bara en sololja med Lisa hon tycker om att shoppa hon så hon köpte sololja, Byxdress och ett linne. Hon bytte även sin locklång. Det var trasig så hon fick en ny. Sen när Lisa hade åkt hem så tog jag en promenad ner till stan. Det var en fin upplevelse. Sen efter ungefär en timme så träffade jag Daisy. Jag har saknat henne massor kan jag säga er. Det är nog den skönaste vännen jag har. Sen efter det så blev det en cyckeltur till satdsparken och där blev det glass ätande. Ben ang Jerrys för 29 kr????? Hur sjukt är inte det? det är rena rånet. Tycker jag som är en älskande vän till Ben and Jerrys. Sen så var jag tvungen att åka bussen hem. Men som tur så satt en classmate och en vän till honom på bussen så där blev det också en pratstund.
Ikväll har jag även städat rummet och fått skavsår. Nice!
Peace!
















dagens shopping

149kr hm

Ingen rubrik

SOVA

Hjärtevänner



Leker med världens bästa tjejer!


Bilder tagna av världens bästa Daisy! <3

en gamal outfitt..





Cubus, USA, H&M, InternationellaGymnasiet, Ginatricot och Kappahl. 


hejsan Hoppsan

hejsan!
NU ligger jag hemma helt trött och sliten. Jga gjorde egentligen inget speciellt igår. Det blev häng med Erik, Sara, Cassandra och Oskar. Så var gårdagen sen blev det sov i gottsunda. Mys på det! Ikväll ska vi grilla och hänga med kusinerna. Skoj. Sen blir det massa godisätade för min del. Har köpt 0.6 kilo godis för 25 kr. Hur billigt är inte det. Ska snart uppdatera med bilder. LOVAR!

ett snabbt inlägg

hejhej!
Nu ska jag snart ta bussen så det får bli ett snabbt inlägg. Jag var ju på Thuns som sagt. DEt va nice! Köpte lite grejer som kommer att fastna på bild i morgon. Eller någon dag. Haha, ikväll ska jag tgräffa sara och cassandra och det blir väll vanligt mys som vanligt. Ska fixa det sisat. puss

Det snurrade i min skalle

hej på er alla!
Tänkte berätta lite om gårdagen. Igår så blev det häng med vp igen. Med Cassandra, Sara, Erik, Carl, Oskar och Freddy. Det blev ett tags en drog pojkarna. Vi satt kvar med vpn och det blev massa prat. Och då menar jag det verkligen. Sen drog jag hem och sov. Var på jätte dåligt humör sen var jag jätte trött.
I morse så vaknade jag runt 10 11 och då blev det ett telefon samtal till halv 1. Frkosten kom där någonsatns i mellan. Sen så fortsatt dagen rulla med massa städ, solning och massa annat. Jag ska sova nu. Jag kommer inte kunna uppdatera i morgon. Ska til Thuns och shoppa kläder och nya skor. Ciao!

Jag är med och tävlar om..


Söndagen på en måndag

hej på er alla!
Igår var det en dag som jag ej kommer att glömma. Det började med att Jag och Lisa låg och solade hela dagen. Eller 2 timmar alla fall sen blev det massa fix och sen drog vi till stadsparken med vp. Det kom 2 killar och satt sig vid oss. Random som vanligt. Sen kom Sara och cssandra med sin vp och då satt vi där och snackade och åt vindruvor och drack sprite. Det var jätte mysigt. Sen gick alla vi flickor till donken och fick lite föda i oss. Alla var hungriga. Sen så träffade vi på Jessica och Alva och då blev det stadspaken igen. Då satt vi där och i stadsparken träffade vi Alex, Oscar, Sandra, Cecilia, George, Felicia, Elin och massa annat folk och det belv häng där hela kvällen. En icke deprimerande söndag var det helt enkelt. Nu ska jag duscha och vänta på att Kerstin ska komma med mina kläder och min jacka. Vi hörs. ciao

Sikken omelett

hej på er alla!
Nu har jag precis vaknat med en Lisa i min säng. Jobbigt men ganska värt ändå. Haha, igår så blev det lite mys på bryggan och sen blev det hemgång. När vi kom hem var det fullt hus här. Mamma hade "fest". Så det var gansak svårt att sova för alla folk åkte runt 1. Vi drack lite te och kaffe innan vi somnade så vi somnade runt 2 med en film på Tvn. Flykten från hönsgården. Nu ska jag vara lite social med Lisa. Så vi hörs sen. Mys på er!

En dagens tack!



Shorts hm Kofta åhlens Transparenttröja weekday tygpåse gymnasiemässa + CONVERSE!


Lisa & Cassandra♥

hej igen!
Det känns som att jag är inne på en bra rutin nu med att blogga ofta. Guld stjärna till mig. Nu har jag duschat, städat och snart kommer Lisa. Vi har inga planer men något borde vi väll hitta på. Kanske ett tripp till stadsparken eller något liknande. Vi får se. Ska också ringa Cassandra hon verkat uttråkad idag. Nu blir det ett hejdå!

Godmorgon Juice!

God Morgon!
Idag blev det en tidig morgon och en tidig frukost. Ska snart in i duschen och fixa håret och sminka mig. Då kanske jag kan lägga upp bilder på när jag sminkar mig. Har fått några frågor om det så ska försöka göra det någonting. Idag ska jag också hinna städa rummet, träffa Lisa och Cassandra. Vi får se hur det här blir tillslut. Hoppas det blir det bra start på lovet. För det gjorde det inte igår..! Duschen väntar! HEJ!

Pixxxxx





your eyes are still bright, but mine is locked in a dark room


skol inlägg

hej på er!
Jag har gjort massa saker dom här två dagarna när jag inte har bloggat. Jag har inte gjort så viktiga saker emd några saker. I onsdags så var jag hemma och pluggade sen så igår så var jag först och tränade och sen var jag på Konfa möte. Värt. aa fast nä! men nu sitter jag alla fall i skolan och inte gör någonting. Har bild och det är tråkigt. Hoppas att alla ni kommer att ha en trevlig dag. puss !

värdelöst

hej på er alla !
Nu ligger jag i sängen och är helt slutkörd. Har gjort massa plugg och gymat. Jobiggt värre. Jag har egentligen inget att skriva om men tänkte göra en uppdatering alla fall. Ska nu försöka att blogga varje dag. Har inte vart så bra på det på senaste tiden.. Men aja nu ska jag fixa allt och alla. kyss

En fråga ett svar

Anonym om Ego höhö !:
hur ska du se ut på din bal?för du går väl i nian? 
Svar: Jag har faktiskt inga planer än men har några grejer som redan är inköpta men det kommer jag visa när jag har fått hem dom och när kameran är laddad. Men kommer att bära klänning och klackskor. En liten ledtråd alla fall. Hihih!

????


Ego höhö !

Klänning: Sister 799kr
T-shirt: Weekday ??kr

hej på er alla ! Jag lever halft !

hej på er alla.
Nu ligger jag i sängen med Lisa och ska inte göra så mycket idag. lisa kanske drar snart. Vi får se vad dagen bjuder på.
Igår så var det först en runda på storken och sen blev det en låda jorgubbar på det. Mums!. Sen blev det häng i Storvreta hela kvällen med massa snask och classmates. Innan detta så blev det musik och nudlar hemma hos mig. Nu ska jag fixa mig lite tror jag. Man vet ju ej vad en sånn här dag erbhuder. KYss!
Dålig uppdatering börjar att komma oftare nu. Ska jag sluta blogga helt?

Segertåget 9F !

hej på er alla !
Jag hoppas att mina egen designade Converse från USA kommer snart. Måste ju inviga våren ordenkligt. Vad tycker ni man ska börja våren med ? :)
Nu sitter en trött och sliten Lovisa och Lovisa ska snar baka en kladdkaka och sen plugga hemkunskap. Det är ju prov i morgon. Jag har massa annat pluss som jag också mäste göra. Ursäkta att jag inte har något liv längre. Jag sitter bara vid min bok och lär mig massor med kunskap som man aldig kommer att komma ihåg sen när man blir äldre. Som min kompis sa här om dagen: Lovisa ! jag börjar bli gamal och trött. Jag: vad har du gjort då? Kompis: Jag sover på dagarna och jag har ont i ryggen. Jag: aj aj, sant allt går utför när man fyller 16 år. Kompisa: SKRATTAR ! Jag har inte gjort så mycket dom senaste dagarna. Pluggat och det bara. Jag har gjort några saker så är lite mer utstickande än plugg. Det var spex foto idag och då var vi Cirkus. Det blev ganska bra till slut. Sen blev alla jätte trötta och deprimerade när vi hade engelska och allt var surt som vanligt. Sen svenska nationella. Gick toppen tyckte jag ! Nu väntar kladdkakan på mig så vi hörs när vi hörs ! Kärlek !

Röd kavaj

VintageVeroModaMonkiFootish

Världens bästa B U S!

67 kr på åhlens !

ett snabbt inlägg

hejsan
Nu är det morgon och jag är pigg som tusan. jag somnade tidigt igår. kanske därför. Idag blir det först skola och sen blir det nog att vara med kompisar tror jag. Jag är ensma hemma ikväll så det blir mys. Kärlek!
Fina vårsolen i uppsala
Henna och jag ♥

RSS 2.0