Dagens syselsättning

tackar gud för solen!

Söt!


OUPS!

inget bloggande. OUPS!
Jag har helt glömmt bort att blogga. Har haft så mycket att göra. Läxor. träningar och kompisar m.m. Så det har liksom inte blivit någontid över.
Igår var jag med Lisa och Daisy. Det blev mys på bryggan med fika från Hemköp. Sen flöt den dagen på som banligt köpte lite nya grejer som kommer att komma upp bloggen så småning om när kameran kommer hem. Mamma har den just nu så det är det stora Net i NEJ!!
Idag var det först skolan. Bygger hus och kollar på film. Det är väll det jag gjorde idag. Sen efetr skolan så åkte jag till stan och träffade Cicci. Vi hann med en sallads Date och gym. Biffiga tjejer kan man ju säga! Var där till klocka 6 så kom hem ganska sent idag. Köpte en grej som också kommer att komma ut på bloggen. Det har inte vart så mcyket shopping på sista tiden men några grejer slinker alltid i väskan. Alltså jag har köpt grejern innan. Nu ska jag sitta och lyssna på Maskinen i hjärtat<3 och plugga och börja på min uppsats och vara bara duktig. Vi hörs väll sen med bilder och hela köret. Kärlek.

Utkast: Mars 27, 2011

hej på er!
Nu sitter jag hemma hos Elise och fixar och lagar massa mat till fetto Lisa som fyller år idag. Grattis på dig! Vaknade runt halv 11 och började att städa mitt rum. Det är det jag har gjort idag.
igår var det en chill dag till halv 5. Vi åt mat och sen åkte jag och K till stan och träffade massa sköna människor. Det är dte som har hänt dom senaste dagarna. Nu sak vi fixa massa. Kram

Folk gråter, folk förlåter, folk åker.

hej på er!
Min dator har inte vart i topptrim på sista tiden så nu har jag tränat den eller hur man ska säga så nu funkar den åter igen. Igår så var jag hemma och pluggade. Det var det enda som hände igår. Sen idag har det vart en mysig dag. Bilder har tagits och massa annat har hänt. Folk gråter, folk förlåter, folk åker.
Kvällen blir resturang och bio med päronen. vi hörs. Kärlek!
Jag har bara vackra vänner.

Nya ringar, nya skor.

hej på er!
Nu ligger jag i sängen och har ett disney maraton för mig själv. Jag har gjort massa idag. Jag har pluggat, jag har duschat, Jag har shoppat, lagat skor, ätit massa mat och gjort massa andra saker. Jag kan nog inkriva allt jag har gjort idag. Det blir nog en för lång lista då. Just det har träffat massa söta tjejkompisar också, Gabriella, Jennifer, Daisy och massa fler. Det har bara vart en nice dag hela dagen. Jag har inte så mycker att skriva mer. Nu ska jag fortsätta att kolla på film. kärlek.

:PpPpPPPpppPpP

hej på er!
Förlåt för inlägget igår.. Ska inte skiva så mer. Nu sitter jag ensam och äter frukost. Det är väll det man gör på morgonen. Jag har inget mer attskriva. Puss uppdatering ger under dagen!

Läs inte detta inlägg!

hej på er!
Nu ligger jag i sängen och gör ingenting. Jag är arg och besviken och mätt. Jag har tyå ätit massa ton kladdkaka och massa mjölk som man blir stor och stark av. Jag är bara deprimerad och arg. Man pallar inte med vissa i denna värld. Jag är så besviken på en viss person så jag vill bara gråta och spå på personen. Jag ska nu sova och inte göra något annat. Jag vill inte ens gå upp i morgon. jag vill sova hela dagen. Läs inte detta inlägg. Du kommer bli deprimerad och sitta hemma för resten av livet. I morgon ska vi till ungdomshälsan och prata om saker man inte ska göra under 18 år. Det låter väll kul. Nej!
Hejdå

Längesen

God morgon på er!
Nu sitter jag och äter frukost till musik. Det bästa som finns på morgonen. Sen idag blir det skolan och sen blir det att åka till stan med Lisa och göra några ärenden. Massa saker att göra idag. Vi får se om jag får med mig något hem. Det brukar alla fall vara så. Aja hejdå! :)

Outer space

Modekungen.se299krVÄRT!

En vanlig lördag på en söndag!

hej på er alla!
Nu har jag tid att blogga tykcer jag. Det har vart mycket på sisat tiden så det har inte vart så mycket uppdateringar så nu blir det en. Igår så satt jag på storekn hela kvällen och hade det mys. Det var förstås med Sara och Cassandra jag spenderade kvällen med. Sen så gjorde vi massa andra grejer som amn inte behöver yttra sig i min blogg. Så det var väll det som var gårdagen.
Ni sitter jag ensma hemma och inte gör någonting. Har övat lite på en ny koregrafi och lite annat. Funderra på att äta något men nej. Men vi får se vad som händer annars idag. Kankse kommer cassandra över och sak mys kväll. Det är tråkigt att vara nesma hemma och då ringer man bara Cassnadra så kommer hon på momangen :PpppppP ! Kärlek!
Mobilbilder är den bästa kvaliten!

Lite bilder på dagens outfitt

Vintage, Gt, Hm, Monki, Footish..

Lite gulligt!

149kr

Ny färg men missnöjd


Alla är anonyma

hej
Snacka om att jag var trött igår. Jag somnade halv 8. Så trött på alla läxor och tidiga mornar. Idag händer der inte så mycket. Jag ska plugga som vanligt. Inget ovanligt.. Sen blir det att börja på en uppsats av 3 så det blir ju kul. aa fast nä. Aja lägger upp bilders en idag. Kärlek!

gilla så betygsätter jag ditt utseende IG ,G ,VG eller MVG

hej på er!
Nu ligger jag i sängen och kollar på "män som hatar kvinnor" på kanal 1 så det blir kvällens nöje. Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har pluggat, städat, lyssnat på musik, spelat sims, vart inne på facebook och chillat. Det är väll det som söndagar hör till. Det är det som hörs på söndagar för min del alla fall. Tänkte fortsätta med mitt tråkiga liv och äta lite middag också. puss och ha en fortsatt trevlig söndag.

Jobba !

Jobba !

Bilderna beskriver vad man gör nu!


en liten uppdatering lagom i tid.

hej på er alla!
Nu blir det en sanbb uppdatering. Igår så träffade jag Amanda och massa andra sköna människor men gansk tråkigt att alla bråkar och förstör någons födelsedags fest. Töntar säger jag bara! Det är fan inte okej att hålla på så som dom gör. Aja nu blir jag snart hämtad av Lisa och hennes pappa och det bär av till Vattholma och jobba där. Det blir väll någon uppdatering där ifrån också men det visar sig helt änkelt. Nu ska jag packa klart. Så ni får ha en fantastisk Lördag! :D

Kvällens outfitt


Min livsglädje, min idol

Du är en idol du är en värdefull person. ♥
Medina – Så Fin

bild.


Halebop

hej på er!
Nu sitter jag hemma och pluggar massa som jag har missat sen jag vart sjuk. Mycket jag har missat och inte lärt mig men nu blir det ändring. Jag har även hunnit med att fika med edvin, cassandra och eliott på storekn. Det måste man ju också ha tid för. Jag har kännt att jag inte kunnat träffa någon medans jag har vart sjuk men jag börjde med B-rudarna i skolan sen fortsatte det med dom sköna på storken så det är väll det som jag har gjort idag! Så nu ska jag plugga massor och gjort massa annat som är planerat! Kärlek!

You took me higher and higher but it ended in the sand

hej på er!
Jag orkade inte blogag igår så nu blir det ett ganska långt inlägg som bygger på denna låt. Taio Cruz – Higher. Jag gjorde faktiskt inget speciellt igår. Jag låg och kolalde på film hela dagen. Det är man ska göra när man är sjuk. Enligt mig alla fall. Sen så åt vi pannkakor på kvällen. hihi!
Idag vaknade jag halv 11 kanske. Skönt att sova ut lite när man är sjuk. Annars brukar jag vakna kanske runt 9 halv 8. Störs tjej säger jag bara. När jag vet att jag kan sova när jag är sjuk så vaknar jag så tidigt. Aja alla fall så har jag kollat lite på film och tv och bruckit bacardi. haha, vi har glas som det står på. Kul haha nej. Jag skanar mina vänner. Kärlek!










Ny kategori --> Prylar

hej på er!
Eftersom att jag är sjuk så sitter jag och kollar runt på olika hemsidor så rokade jag klicka på denna roliga grej. Den är ganska onödig men om inte har kamera så är det väll ett plus att man har ett objektiv till sin Iphone. Haha, men om jag hade iphonse så skulle jag ej köpa en sådan. Det stod ej pris men det skulle inte förvåna mig om objetivet skulle vara jätte dyrt som ett vanligt objektiv.. Onödigt eller vad tycker ni?
Det ser ju inte ens snyggt ut om jag också får tilllägga det!

hej....

hej på er!
Jag har egentligen iget att skriva om men jag vill försöka att uppdatera varje dag. Idag har jag bara legat i soffan och myst med min feber. Det är verkligen en grej som jag inte vill göra. Jag hatar feber! Det är det hemskaste som finns! Ikväll blir jag hemma och mysa med mamma. Vi ska beatälla pizza så det blir verkligen en mysig lördga. Eller nu ska jag också försöka att duscha och få bort alla baciller. Kärlek!

Fredagen är faktiskt ben and Jerry dag!

hej på er!
Idag har jag vart hemma. Jag har haft feber och ont i halsen så har däckat i sängen hela dagen. Det har vart en skön fredag och så ska det fortsäatta. Har lite Ben and Jerrys som jag sitter och smaskar på och snart blir det mys med familjen. Jag känenr även för att vara hemma denna helg också så det blir det chill helg jaou.. aa fast nå! Kärlek till er!

Ska beställa

499kr Nelly.com

När man inte mår bra så finns du

hej på er!
Nu har jag ork för att blogga. Det har vart en skön dag idag. Det har inte gjort så mycket på hela dagen. Jo förstås det har jobbats på lektionerna men det har vart en chill dag i helhet. Det började med muffins på hemkunskapen och film. Muffinsarna var äckliga och dom stank citron.. Blä alltihop! Sen fortsatt dagen med att jag åkte till Daisy och var med henne hela eftermiddagen. Det har vart så mys. Jag kan verkligen lita på dig! Du är en så JÄVLA bra vän Daisy! Love!
Jag har inte mått så bra på sista tiden så det är inte lika mycket inlägg och jag ska försöak förbättra mig. Ska försöka slå en blund nu så vi hörs i morgon!

Hur bra är inte Ulrik??


Romantiskt










Ganska enkelt men lite finare ändå. hm, holmlunds, vintage, stjärn urmakarna



Fråga och svar

Anonym om Profilbilder och shopping i samma inlägg.:

Du är medveten om att dina ögonbryn är ojämna va?

Svar: Haha, ja det är jag faktiskt. men ingen är perfekt och jag är inte den bäsat på att måla ögonbryn. Såg på en videoblogg förut och hon var make up artist och hon sa att dom skulle vara som sykon. Näsatn lika. Tack för på minselsen!


Dåliga dagar inga inlägg

Hej på er!
Jag har inte orkat eller haft tid för att blogga. Illa säger jag. Jag har vart jätte trött och inte orkat något. Det är väll lovet som har påverkat mina sov vanor...? Aja igår så kom var det skolan som vanlig. Dagen gick snabbt som tur är. Sen efter skolan var jag och Lisa tvunga att kuta till tåget.. haha! Sen blev det tåg till stan för att möta upp Daisy. Det blev shopping och fika! Det är så en måndag ska se ut tycker jag faktiskt. Sen idag så var det skolan. Det hände inget märkvärdigt så dte ver ju en helt vanlig tisdag.
Mormor och morfar kom hem från Sri Lanka igår så idag eller på kvällen har jag myst med dom sen har jag gymmat emd cicci idag också. Hurtiga tjejer säger jag bara!! Aja duschen väntar varmt på mig nu. Uppdatering i morgon! PEACE!

RSS 2.0